Перейти до змісту

Продам квиток на концерт Воплі Відоплясова (ВВ) у Луцьку


RowDy

Рекомендовані повідомлення

Продам квиток на концерт, який відбудеться 28.11.2013 о 19:00, гурту Воплі Відоплясова, котрий представить свій новий альбом "Чудовий світ".

Деталі за телефоном: 066 666 87 23

Воплі Відоплясова у Луцьку 28.11.2013!!!

93536e1dbded.jpg

Рушаємо у «Чудовий Світ» разом з «ВВ»

20 жовтня епічний український рок-гурт «Воплі Відоплясова», прямує у шалену подорож містами України, де вони представлятимуть свій новий! 10-й! Ювілейний альбом! Що зветься «Чудовий Світ». Щодня, протягом двох останніх років, натхненно віддаючись праці у студії, «ВВ» шукали нові форми та музичне оздоблення для втілення своїх ідей у новій платівці. І ось він - «Чудовий Світ» - світ, якого ми ще не бачили, музика, у якій поєднуються феєрична гармонія та вибухова енергія…

«Це Нова платівка від Нових «ВВ», - каже гітарист гурту Євген Рогачевський.

На концерті прозвучить у всій красі новий альбом, а також старі відомі хіти, збагачені звуковою палітрою багатьох інструментів. Я в тремтливому передчутті грандіозної реалізації творчих задумів наживо у такому складі».

«Ми прямуємо у новий простір, рішуче вирушаємо у нові далі, де ми ще не бували. Наші музичні експерименти завершені, я б сміливо сказав, заснуванням нового стилю СИМФО-ПАНК. Бажаю всім насолоди, приємних вражень та відчуттів», - додає Олег Скрипка.

Концертний тур пройде 20-ма містами України. Під час турне, що розпочнеться 20 жовтня у файному місті Тернопіль, «ВВ» презентуватимуть не лише нові надбання, а й свої невмирущі хіти в експериментальних аранжуваннях та у розширеному складі, із запрошеними музикантами. А головне, фонтани вражень та море емоцій, які є традиційними для концертів улюбленців публіки «ВВ».

Отже, не пропусти у своєму місті «Чудовий Світ» від знаних рокерів…»

«…Такої кількості «ВВ» – ти ще не бачив!»

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...