Перейти до змісту

5% знижка на пальне, 0.50 коп з літри повертаємо.

Резидент

Рекомендовані повідомлення

З 16.10.13 по 30.10.13 мені повернуто коштів ---- 73 грн 69 коп -- це за покупку пального + розрахунок в продуктових крамницях.

За цей самий період на АЗС заправляли три робочих авто на суму 500 грн в день знижка склала 280 грн за 14 днів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

поки не буде лінку з офіційними умовами даної акції - це все пусті балачки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

поки не буде лінку з офіційними умовами даної акції - це все пусті балачки.

Пусті балачки скоріше з вашого боку, і спеціально для вас візьму згоду в 10-20 власників такої карти і скину вам їх номера телефону , з кожним зможете зустрітись особисто.

Вчора заправляв колегу на БРОМ на 250 грн + він там пробив свою знижку (міні стенд біля каси підносять маленьку карточку) то мені зранку 08:00 30.10.13 прийшло 9.99 грн ( рахуй пачка молока на халяву)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мені не потрібно зустрічатися з людьми, я вам можу привести вдвічі більше людей, які з захопленням розкажуть що натирали гімном чудодійним кремом гаманці і в них виросли прибутки. Мені цікаво погортати офіційні умови. А може, та ваша "акція" закінчиться 01.11.13 ?

В місяць заправляю близько 200 літрів газу, ~ на 1200 грн. Тобто моя знижка вийде близько 50 грн/місяць ( інші покупки не беру до уваги, бо по ним зовсім нема інформації). Заради 50 грн в місяць, замовляти незнамо що, не прочитавши надписи мілким шрифтом, я не бачу сенсу. Небажання топікстартера чітко пояснити умови "афери", ще раз доказує, що воно щось нечисто. От і все. Користутесь на здоров'я своїм "гербалайфом".

Мій напрямок -- перевід клієнтів з готівки на без готівку при розрахунку за пальне.

Я повторюсь , я даю інформацію і допомагаю в оформлені карти.

Інформації ви дали - неміряно, зацікавлювати людей - ваше покликання, просіть підвищення у начальства :-).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

разводом пахне

А мені пірамідою сетевим маркетингом попахує.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

разводом пахне

А мені пірамідою сетевим маркетингом попахує.

Було би не погано, але засмучу, колін, поколінь, всяких рівнів, тут не має .

Все на багато банальніше.

Простий звичайний продаж карти VISA від ГлобалМани які дають економити ваші кошти.

І компанія таким чином (нараховуючи грн за транзакцію) залучає споживачів безготівкових коштів.

Обслуговування готівки 1, 2, 5, 10, 20, 50, 100, грн теж гроші!

обслуговування готівки коштує Україні 20 млрд.

це було ще в 2010 році !!!!

http://news.tochka.n...d-griven-v-god/

Або тут є всі за і проти http://real-economy....n/22/36878.html

Все просто і прозоро і ОЩАДБАНК виступає гарантом і це в інтересах Нац Банку.

Але прошу проблеми національної валюти в цій темі не розбирати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мені не потрібно зустрічатися з людьми, я вам можу привести вдвічі більше людей, які з захопленням розкажуть що натирали гімном чудодійним кремом гаманці і в них виросли прибутки. Мені цікаво погортати офіційні умови. А може, та ваша "акція" закінчиться 01.11.13 ?

В місяць заправляю близько 200 літрів газу, ~ на 1200 грн. Тобто моя знижка вийде близько 50 грн/місяць ( інші покупки не беру до уваги, бо по ним зовсім нема інформації). Заради 50 грн в місяць, замовляти незнамо що, не прочитавши надписи мілким шрифтом, я не бачу сенсу. Небажання топікстартера чітко пояснити умови "афери", ще раз доказує, що воно щось нечисто. От і все. Користутесь на здоров'я своїм "гербалайфом".

Мій напрямок -- перевід клієнтів з готівки на без готівку при розрахунку за пальне.

Я повторюсь , я даю інформацію і допомагаю в оформлені карти.

Інформації ви дали - неміряно, зацікавлювати людей - ваше покликання, просіть підвищення у начальства :-).

Дякую насмішили і підняли настрій !!!!

Кому реально цікаво, то зустрічаємось за чайком і всі деталі обговорюємо.

Начальства в мене не має, так що ви прососість у свого начальства підвищення за бдітєльность.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Поверніть собі 4% коштів після заправки вашого автомобіля!

post-22185-0-28630100-1383639221_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Поверніть собі 4%

А де подівся 1%?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А при пополнении карты через терминал приватбанка какой % комиссия?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А при пополнении карты через терминал приватбанка какой % комиссия?

1 гривня комиссия .

я повертаю розрахувавшись в магазині за дрібничку на 3-5ть грн на другий дунь приходить 2 грн за транзакцію .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Поверніть собі 4%

А де подівся 1%?

5% --- це за високооктановий бензин самий дорожчий.

Дизпаливо повернення 4% .

Зараз ведуться переговори.

Має бути 5% на дизпаливо теж.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Поверніть собі 4%

А де подівся 1%?

яка комісія за поповнення картки. чи там така комісія шо перекриває всі бонуси за заправку ше й в мінусі останешся.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

пора вже видаляти цю тему з розводами =)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

пора вже видаляти цю тему з розводами =)

О перший конкурент завітав , чи ти можливо експертіще з розводами.

Якщо є сказати , то з доказами і по темі.

ТИ особисто щось подібне можеш людям запропонувати ?????

То давай Поверни маржу у 4% авто власнику!!!

Я На тебе гляну який ти перець чьоткий!

Поверніть собі 4%

А де подівся 1%?

яка комісія за поповнення картки. чи там така комісія шо перекриває всі бонуси за заправку ше й в мінусі останешся.

я вже писав за комісію!!!!!!!!!!!!!

1 гривня комиссия , припоповнені треба її врахувати.

Особисто розрахувавшись в магазині за дрібничку , або по потребі з продуктів .

На другий день приходить 2 грн за транзакцію.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ви мені не тикайте тут.

я нічого пропонувати не збираюсь. я користуюсь картою приватбанка, (хай пробачать мені за рекламу) і отримую свої скромні 1% бонуса.

вам було неодноразово задано питання:

покажіть офіційну інформацію від банку за дану акцію чи що це взагалі таке, або прикріпіть скани укладених договорів на відкриття рахунку і отримання картки в банку.

І замість того щоб зробити те, про що просять, ви ліпите сюди нікому непотрібні скріншоти і красним шрифтом пишете про якісь знижки, які вам приснились зранку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ви мені не тикайте тут.

я нічого пропонувати не збираюсь. я користуюсь картою приватбанка, (хай пробачать мені за рекламу) і отримую свої скромні 1% бонуса.

вам було неодноразово задано питання:

покажіть офіційну інформацію від банку за дану акцію чи що це взагалі таке, або прикріпіть скани укладених договорів на відкриття рахунку і отримання картки в банку.

І замість того щоб зробити те, про що просять, ви ліпите сюди нікому непотрібні скріншоти і красним шрифтом пишете про якісь знижки, які вам приснились зранку.

Щось ви пане мілко плаваєте 1% , вони давно вже дають 4% , але правда на планінумі і голдах, але там обслуговування в районі 28 грн в місяць.

Мені так само сняться бонуси як і вам шановний, ваші на бонусному від Прихвата, мої від ГлобалМані, різниця лише в розмірі нарахувань.

І взагалі я вам нічого не виненен.

Вам треба інформація ви і розбирайся.

Може розчарою , але хто вміє рахувати гроші , для тих карти замовлені і проплачені і люди користуюця, повертають свої скромні 4%, карти активні до 2015 року, далі можна спокійно перевипустити.

Спеціально для вас шановний добалю фото карти.

По полосам на магнітній стрічці видно що я її не для краси виготовив, а користуюсь картою кожен день.

post-22185-0-72421800-1383924608_thumb.j

post-22185-0-46244000-1383924620_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я користуюсь карткою не для того щоб "заробляти" гроші, а тому що мені так зручно.

1% це тільки на пальне на деяких заправках. загалом в кожному третьому магазині є знижка на розрахунок картою. і коливається вона в розмірі від 1 до 5 %.

але суть не в цьому. тому що ви знову про своє розказуєте. мені ваша карта не потрібна і нічого вона не доказує. добре хоть CVV код додумались замалювати, а то б ще хто гроші у вас спер.

нас цікавлять офіційні документи, які підтверджують ваші слова. не більше.

нам треба - ми і розбираємся, тільки ви чомусь не сприяєте в цьому а розказуєте про средню температуру в лікарнях міста.

якщо ви не в стані підтвердити що ваші слова правда, то і йти до вас про щось говорити - це зайва трата часу. як на мене

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а тепер інформація для роздумів:

сьогоднішня переписка. лист надісланий на [email protected]

qDleC.png

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...