Перейти до змісту

нас взувають на лічильниках?

zaHARE

Рекомендовані повідомлення

Прошу прокоментувати статтю спеціалістів.

Бо я порахував імпульси в себе на лічильнику і їх рівно в 2раза більше.

http://www.dal.by/news/119/01-08-13-10/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Стаття цікава, навіть дуже.

Яб теж послухав коменти спеціалістів)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

То есть, в нашем случае счётчик должен щёлкать каждые 3200/100=32 импульса (моргания светодиода), а лично ваш — А/100 импульса. "Неправильный" счётчик будет щёлкать в два раза чаще, в нашем примере — каждые 16 импульсов.

А чому 100?

Ті "експерти-журналісти" розібрали типовий лічильник і перерахували кількість зубців на храповому механізмі?

А якщо z=200? І клацати буде він собі imp\200.

Самі собі придумали прямий взаємозвязок ціни поділки шкали і роботи храпового механізму...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не полінувався і вийшов в коридор поглянути на свій лічильник - A=6400imp/(kw*h) - виходить я обдурив ? :_02:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Треба і собі перевірити...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Що ви таким чином перевiрите?

Ну клацатиме храповик кожнi x imp/200, що далi?

Параноiкам:

Виймiть все з розеток.

Увiмкнiть один споживач допустимо Р=1000W, нехай буде СВЧ пiчка.

Засiкайте 6 хв роботи. Зохавала 0,1 кВт? Чудово.

0,2+? Знову свiтовий заговор жидiв...)

Всiм добранiч.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я не знаю як електро, а на воду лiчильник точно в 2 рази не в нашу користь. памятаю в 2003р коли iх поставили, прийшла людина з водоканалу для реэстрацii лiчильникiв, i написав на паспортi якi до них додавались 1 куб=500 лiтрiв води. я кажу, що ви помилились 1 куб=1000 лiтрiв.

нi каже i все. ну думаю, хр*н с тобою, 500 то 500. i що ви думаэте, справдi пiсля 500 л води покази лiчильника збiльшились на 1 куб. причому сам лiчильник так хитро зроблений, що на перший погляд i не замiтиш, бо на 1 куб пiсля 500 л може i не збiльшитись, а збiльшуэться скажiмо пiсля 556, або 895, але обовязково пiсля використання 1000 л води покази вашого лiчильника збiльшаться на 2 куба. Ось такi смачнi пироги.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я не знаю як електро, а на воду лiчильник точно в 2 рази не в нашу користь. памятаю в 2003р коли iх поставили, прийшла людина з водоканалу для реэстрацii лiчильникiв, i написав на паспортi якi до них додавались 1 куб=500 лiтрiв води. я кажу, що ви помилились 1 куб=1000 лiтрiв.

нi каже i все. ну думаю, хр*н с тобою, 500 то 500. i що ви думаэте, справдi пiсля 500 л води покази лiчильника збiльшились на 1 куб. причому сам лiчильник так хитро зроблений, що на перший погляд i не замiтиш, бо на 1 куб пiсля 500 л може i не збiльшитись, а збiльшуэться скажiмо пiсля 556, або 895, але обовязково пiсля використання 1000 л води покази вашого лiчильника збiльшаться на 2 куба. Ось такi смачнi пироги.

це правда, колись носив на повірку майстер сказав те саме, замінили на інший...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не полінувався і вийшов в коридор поглянути на свій лічильник - A=6400imp/(kw*h) - виходить я обдурив ? :_02:

В мене теж А-6400,але клацає після 32-х імпульсів,а не після 64-х.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Майстер, коли міняв лічильник на новий, бездисковий в довірітєльній бісєді сказав, що брати буде більше. Покращення :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...