Перейти до змісту

Неділя 14.10.07 Стирівські кручі

Dgura

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Погода щебече

1-2 градуса вище нуля, але сухо тільки з хмарками

Пропоную маршрутік

прогнатись по асфальтику

Луцьк-Млинів-Демидівка-Хрінники-Луцьк

кілометраж ~100км

біля вогника можна посидіть в ліску дубовому посеред дороги між Млиновом і Демидівкою там ще якісь рівчак починається

темп прогулочний

вдягатись тепло, а то погодка майже морозик ;)

Збір біля Берізки (зупинка біля Лучеська) на 9.00

Опубліковано

Поехала б и 100, но поспать хочется. Наверное к 9-ти не подъеду. Могу показать еще одно место: частные ставки, лес, беседки, мангалы. Около 30 в одну сторону. В Ботын. Правда давно там не была.

Опубліковано

народ не знущайтесь

30км в одну сторону це зимою їздити в сніг, гололід

дик а щас тільки осінь :(

і картоплю ми ще з мінімум 3-и місяця жарити на Косогорах нудно якось це

Опубліковано
народ не знущайтесь

30км в одну сторону це зимою їздити в сніг, гололід

дик а щас тільки осінь :(

і картоплю ми ще з мінімум 3-и місяця жарити на Косогорах нудно якось це

Та не переживай ты так, это 30 только в одну сторону, при желании можно сделать либо на обратном пути кружок через дубенскую (хоть через Млинов), либо по пути туда.

Опубліковано

ну так какі канкретні предлженія, када попожже і куда направляємсі

ЗІ в принципі кілометраж не має особливого значення, але завтра дійсно хоцца більш біля костра посидіти

Опубліковано

Приехал с Львова бил на семинаре типа учили как жить

Занял с командой (4 тела) 1 место по карпатскому альпинизму (Гии команда била толстяки 4чела свише 100кг)

Хочется покататся только 100 км много

30Самое оно

Опубліковано

"старики" ломятся на гараджинский косогор, а мы шо, выехали ужо? =-0 или куда? Или кагда? Мы с кумом бум папажжей.

Опубліковано

Маняки, которые еще не ломанули на Млинов, собирайтесь на 11.30 до Лучеська. Бум чень-ть придумать

Опубліковано

А я сегодня ночью спал 12 часов!! :)

Отходняк, видать :) Уже и не помню, когда такое последний раз было...

Опубліковано

Покатились ульотно

погода сцуко була холодна +3-4 градуса, з пронизливо-холодним північним вітром і хмарками,

зібрались частина біля фонтанів, потім біля берізки

ветерани разом з Андрієм(новеньким ) і Ірою поїхали на Воротнів(потім як вияснилось на Косогір)

а я з Мартензом і Андрієм(лось) чекало до 10 години когось біля Берізки, потім півгодини висіли в Велозоні(декому треба було шось купить)

потім троє пошпіли до Звірова, далі на південь до Воротніва, тут нам позвонили обідішна кумпанія, що вони виїзджають

от і ми вирішили тіпа їх почекати і поїхали зразу на Романовом по грунтовці на ставки біля Воротніва (там де часто висіли в дощі під беседкою),

дик спускаємся, а там нікого. Ветерена була на косогорі, туди-с і поїхали.

Там-с була картоплька в вогнику, закусь і сочок, незабаром підїхали-с кум, difoto, odna сіли з нами,

душевно посиділи в душевній кумпанії. Нам було мало поїхали далі, вибрались з лісу і на кар'єр в яр.

Лосів (мартенза і Андрюху) послали за сочком і хавкою

потім odna вирішила йти по яру по градієнту, спочатку було норм. грунтова дорога, далі стежечка, потім

почались міні-Карпати, яр все звужувались і ставала крутіше і все більше було всякого стовбурів, дерев через які проламувались, проповзали або перелезали і кругом була кропива.

Винайшли нові способи пересування велів :smile-zachot: :

-швиряти кудись вперед байк і далі проламуватись до нього

-брати за ріг вел і сунути за собою

-брати за вилку і сунути за собою

Вибрались на класну галявину на ній було ще два продовження яра і кругом ще підйоми з ліском.

Ми на ліво вгору і вибрались з лісу далі було поле, там-с побасили наших гонців, помахали покричали і вони поїхали до нас.

Кострик розбили на схилі над галявиною, місцке було просто прекрасне.

Там-с і душевнеько сиділи, жарили ковбаски і сир і просто класно відтягувались.

Біля 8-ї зібрались і почали спускатись по дорозі що була над нами, вона вивела на верх кар'єру, проїхались по ньому і спутились до ставків.

Розділились по деякі хотіли їхать ліском,

odna , мартенс, Андрюхю і я погнали ліском, інші через Гараджу.

Ліском було класно, сухенько, але грязючка була, трохи поблукали бо в темноті провтикали, і далі взяли напрямок і через ліс до Струмівки, були подіння і численні заносе, але добралися цілі і трошки грязненькі.

Далі на трасу, ініш були вже біля Лучеська туди і погнали.

Народ договорився про баньку, туди-с і поїхали, класно їм буде. А я поїхав додому в ванну.

Опубліковано

Перед самым домом, по Видродження возле "Края":

еду в правой полосе, передо мной старенький 123й мерс -таксо, едет тихонько , никого не трогает, я за ним. Тут с левой полосы мерсюк, но поновее (темно было, но видно что машинка свеженькая) решил , видимо прикупить в магазине презервативов (и правильно решил, таким размножаться низзя!) и захотел припарковаться в "карман", что возле "Края". Последнее, что было: тупой удар, визг тормозов, я тоже жму, чуть не лечу через переднее колесо. Из дорогого мерса выбегает "папин сынок" и начинает в ужасе смотреть на правый бок машины и материть такси( хотя коню ж понятно, что нехрен парковаться с левой полосы), дальше я поехал домой, но осадок остался. Это ж "зуб даю", что "папочка" порешает, и будет "обгон по правой стороне, таксист был пьян, без прав и вообще". Хотя... возможно, "папа" скажет, мол если ты дятел, то не видать тебе руля, как своих ушей... и будет прав.

Опубліковано

я за вчорашню покатушку отримав СТІЛЬКИ задоволення, що словами не передать

я падав незчисленну кількість разів (від радості) :D

"під соком" вночі лазив по карьєрах, нічний ліс це взагалі пісня

про посіделкі біля костра і печену картошку я взагалі мовчу

вертався я додому і просто кайфовав, нікуди не спішив, і якби не помітив повороту додому то напевне доїхав би до володимира

Опубліковано

да-да!

Дайош новый формат покатушек - никаких "Белочек"! Каждая покатушка - новая покатушка! Благо, в лесу восхитительно кросивых мест - мульйон!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...