Перейти до змісту

Нужен совет (Wi - Fi роутер)

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Всем доброго времени суток.

Хотелось узнать мнение форумчан о Wi-fi роутерах, какой вариант лучше выбирая с бюджетных моделей, по стабильности в первую очередь, и дальности сигнала.

Пригляделись такие модели TP-LINK и ASUS помогите сделать правильный выбор, всем спасибо за внимание.

Опубліковано

Tp-link однозначно бо асус і стабільність - це НЕ сумісні речі!!! Так, що яб наполеглево не рекомендував дивитися в сторону Асуса... ІМХО

Опубліковано

Tp-link однозначно бо асус і стабільність - це НЕ сумісні речі!!! Так, що яб наполеглево не рекомендував дивитися в сторону Асуса... ІМХО

А такой -
Опубліковано

http://bespalov.me/2...-d-link-dir-30/ Особисто в мене - Mikrotik, скарг немаю.

Мова йде про DIR-655, а не про DIR-300, не рівняй м'яке з теплим.

В мене теж вдома Mikrotik -- один 2011 і два 951, але це девайси з зовсім іншої цінової і технічної категорії.

Опубліковано

Асус бери, не прогадаєш, сам користуюся, нема ніяких претензій!

Да ну? Якби мова йшла про материнки - то я б радив асус. А мова йде про мережеве обладнання.

Тому ТП-Лінк.

В самого вже 3 роки. 941ND.

Опубліковано

Перепрошую недочитав.

А взагалі той самий DIR-300 якщо попаде з нормальної партії, то буде служити довго вірою і правдою. Просто, як і у будь-якого товару потрапляється брак.

Опубліковано

Перепрошую недочитав.

А взагалі той самий DIR-300 якщо попаде з нормальної партії, то буде служити довго вірою і правдою. Просто, як і у будь-якого товару потрапляється брак.

Ага... регулярний брак...Хоча краще за Асус... Брали б ТП-лінка і горя не знали б...

Опубліковано

Асус бери, не прогадаєш, сам користуюся, нема ніяких претензій!

Да ну? Якби мова йшла про материнки - то я б радив асус. А мова йде про мережеве обладнання.

Тому ТП-Лінк.

В самого вже 3 роки. 941ND.

Zheny@ и как он в использовании, часто перезагружать нужно, дальность WI-FI какая, так сказать в реальности?
Опубліковано

Бери ТР-Link ;) простий і надійний, як "Автомат Калашнікова".

шкода, що 340 модель зняли з виробництва, та ще й інтегрованою антенкою був, це взагалі на мою думку "бесселер", а не роутер!

Але я за Мікротік RB951-2n :)

Опубліковано

Бери ТР-Link ;) простий і надійний, як "Автомат Калашнікова".

шкода, що 340 модель зняли з виробництва, та ще й інтегрованою антенкою був, це взагалі на мою думку "бесселер", а не роутер!

Але я за Мікротік RB951-2n :)

Где реально можно в Луцке посмотреть на mikrotik в живую
Опубліковано

А в мене був ТР-Link TL-MR3220, бо треба було використовувати USB, а потім за непотрібністю USB і нестабільністю роботи вирішив його поміняти на іншу модель ТР-Link TL-WR841ND - дуже задоволений цим девайсом, дійсно простий, надійний і недорогий.

Опубліковано

Теж націлився на 841ND, питання до власників - як сильно падає швидкість з торрентів? (по-кабелю і по wi-fi)

Чув доволі різні відгуки.

Опубліковано

Купил TP-LINK посмотрим как он себя покажет в роботе, а по поводу mikrotik говорят WI-FI там не очень,это правда?

А що на нього дивитись?.. :)

Странный вопрос, я на все вещи смотрю когда покупаю.
  • 4 тижня потому...
Опубліковано

Оця штука краще будь-якого роутера.Можна по луцьку гуляти з ноутбуком і користуватися СВОЇМ домашнім інтернетом!!!Дальність звязку сягає 15км! http://rozetka.com.ua/tp_link_tl_wa5210g/p156840/

Опубліковано

Оця штука краще будь-якого роутера.Можна по луцьку гуляти з ноутбуком і користуватися СВОЇМ домашнім інтернетом!!!Дальність звязку сягає 15км! http://rozetka.com.u...a5210g/p156840/

Цікава штука. Що треба вдома щоб нет від нього на таких відстанях отримувати?

Опубліковано

Цікава штука. Що треба вдома щоб нет від нього на таких відстанях отримувати?

Любой Wi-Fi роутер.

Що треба вдома щоб нет від нього на таких відстанях отримувати

Подробнее - здесь

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...