Перейти до змісту

Продам свіжий мед з власної пасіки

malyarchuk

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Продам свіжий мед з власної пасіки.Зібраний у серпні цього року.Якісний, без будь-яких домішок.Пасіка (18 вуликів) знаходиться в Ківерцівському районі с.Звірів(15км від Луцька). Основну частину продано постійним покупцям.В зв"язку з тим, що зібрали набагато більше ніж минулого сезону, залишилось ще на продаж. Надзвичайно корисний і смачний продукт.

Ціна - 70грн. за 1л. Ціна за 3л - 200грн.

Опубліковано

да, 70 грн, це перебор, ще й надлишки.

Сам шукаю купити, але тут не стримався.

(тільки не треба казати: не подобається, проходь мимо, це ж з найнайнайчистішого місця в Україні\світі і т.п.)

Опубліковано

Ніхто нікого ні до чого не примушує.У кожного є вибір, купляти Вінницький мед, який мені здається і медом важко назвати, або ж купити натуральний мед.До речі, Вінницький мед або мед, який привозять з Півдня на ярмарках можна купити навіть по 80грн. за 3 літри.Відчуваєте різницю.А тепер кожен для себе може зробити висновок, що це за мед. Але користі від нього ніякої, в кращому випадку - це цукровий сироп, який переганяють пчоли, а в гіршому, це взагалі нікому не відома суміш.Зрештою, це справа кожного що купляти, і по якій ціні.А кому дійсно потрібен корисний продукт, прошу дуже. Хто купляв у нас мед, стали постійними нашими покупцями.

Опубліковано

я перепрошую я попросив би утриматись від таких коментарів тому що тепер за такі ствердження можна отримати штраф від правоохоронних органів. а по друге те що ваш мед коштує 70грн за літр це не є підтверженям якості. можна купити мед за 50грн і продавати за 100грн і казати що це мегаекологічний мед на світі тільки тому що він дорощий

Опубліковано

конкуренти продають за 96грн/3літри

Рецепт мёда, который продают по 30 грн за литр:

1. Привозиться по морю сотни тонн непонятной сладкой субстанции из заморских стран

2. Выгружаеться на полях, расставляються сотни ульев

3. Через какое-то время "мёд" собираеться.

4. Привозиться в Луцк и др. города на ярмарку и продаёться по 30 грн.

5. Приятного аппетита!

Мёд на юге Украины собирают в основном с полей подсолнуха, который кропиться десятки раз.

Я бы воздержался от такой покупки.

Розничная цена волынского мёда начинаеться с 60 грн за литр и доходит до 150. Так что цена ТС вполне адекватная.

тепер за такі ствердження можна отримати штраф від правоохоронних органів

Половина страны пишет в нете, что Янукович - дурак, но пока никого не оштрафовали. А тут за мёд...

Опубліковано

70 гривень за Натуральный мёд --- это отличная цена. У меня в этом году на продажу нет. Но если бы был, меньше 70 гривень не продал бы. Тем кто хочет оценить натуральный мёд могу устроить дигустацию. Приезжайте ко мне с купленым дерьмом за 30 гривень , и сьешьте при мне ложку своего и ложку моего, глаза у вас прозреют.

Опубліковано

Ну не кажіть, за штраф мене також дуже розсмішили...Цілком Вас підтримую на рахунок того південного меду.. ...Приємно поспілкуватись з людьми, які дійсно знають звідки той натуральний мед береться і скільки сили треба прикласти для того, щоб його потім продати...Не бачу ніякого сенсу вести дискусію з людьми, які про мед тільки в книжках читали...А підтвердженням якості натурального меду є покупці, які з року в рік його споживають, які зрештою, ним навіть лікуються.....

Опубліковано

70 гривень за Натуральный мёд --- это отличная цена.

Підтримую! У мого тестя власна пасіка, теж продаємо мед по 70 грн., маємо постійних клієнтів, розкуповують дуже швидко.

Так що за хороший мед це нормальна ціна.

Опубліковано

PPArhangel, перестаньте гадити в темі чоловікові (то ж є купа тем в флеймі де це можна робити). Він продає по нормальній ціні мед. В минулу неділю купувала на базарі теж по 70грн. за 1л, правда продавець ще бонусів трошки дав. До того ж як було сказано вище "не подобається, проходь мимо".

Опубліковано

цитата з посилання:

Тепер Ільченко має сплатити державі 51 гривню за використання нецензурної лексики, яка містилась на плакаті.

1. Не знав, що слово "казел" нецензурне.

2. Пеніонеру варто відкрити рахунок в банку для збору коштів, кожен день по 51 грн.

Опубліковано

Читаю Вашу писанину, і думаю, люди добрі, чи Вам не має нічим іншим кориснішим зайнятися, ніж оце писати різну нісенітницю??? Може хто забув, так я хочу нагадати, тут люди мед продають, а не проводять дискусію на тему "за що можуть накласти штраф в нашій країні".Якщо вже Вам дуже кортить поспілкуватись, так робіть це в інших темах...тут Ваша думка з цього приводу нікого не цікавить!

Опубліковано

70 грн. а то і дорожче.... за Волинський мед із різнотрав'я!!!!!!

Південний - ще називають моно мед, із однієї культури.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...