Перейти до змісту

Цирк віват у Луцьку

Міла

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Шановні форумчани! Хто знає контактний телефон в той цирк, або можливо розклад шоу з понеділка.

Дякую

Опубліковано

Був на сеансі 18.00. Одягайтеся тепліше - дубарина шо ппц. Ні в якому разі не купайте окремі квитки на зоопарк, динопарк. Дивитися немає що. В хорошого господаря в селі - зоопарк більше і цікавіше. Тераріум - більш-менш, але окремо квиток на нього я б не купував. Шукайте акційні квитки, по яким в разі купівлі в сам цирк - все інше йде в подарунок. Сам цирк сподобався, в армії не служив :)

Опубліковано

Ще хтось був в цирку? Поділіться враженнями, плз. І цифрами про вартість квитків. Бо я щось ніяк додзвонитись не можу (як до оператора на Київстар...)

Опубліковано

Ми йдемо завтра , дорослі квитки вартують 160 і 200 грн. , дитячі 100 грн. Сестра ходила вчора , враження позитивні , не змерзла і вистава сподобалась . Завтра в мене будуть особисті враження.

Опубліковано

Сестра ходила вчора , враження позитивні

Батьки вчора ходили, теж кажуть що сподобалось.

Таке враження, що цирк для дорослих)))

В мене зараз діти пішли з татом на виставу. Послухаю потім ще їх)))

Опубліковано

Сестра ходила вчора , враження позитивні

Батьки вчора ходили, теж кажуть що сподобалось.

Таке враження, що цирк для дорослих)))

В мене зараз діти пішли з татом на виставу. Послухаю потім ще їх)))

Я була права))) Татові цирк сподобався більше. Діткам (3р і 5р) менше - в антракті прийшли додому. Хоча про мавпочок розказують з задоволенням, навіть згадали дядю на шнурках)
Опубліковано

Були сьогодні , вистава сподобалась і дорослим і діткам . На додаткові виставки не ходили , організовані вони в автомобільних причепах і сумніваюсь ,що експозиція вартує тих грошей . Настрій трошки був спорчений перед виставою , виявилось , що на моє місце продано одночасно 3 квитки , довелось довго розрулювати , а люди не завжди адекватні і привітні.Але вцілому враження позитивні.

Опубліковано

може в когось є якісь знижки чи квитки, які нема можливості використати самому?

в еТамТам на касах знижка 1+1 безкоштовно :)

Опубліковано

Татові цирк сподобався більше

А тато в армії був?)))))

Вирішили сходити лише в зоопарк

І які враження? Варто йти?

Вражень немає ніяких. Як на мене - краще в зоопарк не йти.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...