Перейти до змісту

Допоможіть з вибором газового конвектора

Brain_Inside

Рекомендовані повідомлення

Яку потужність конвектора вибрати для жилої кімнати 18 м2. Чугун чи сталь? Кажуть, що чугун виділяє неприємний запах. Сталь - тріщить при нагріванні (чи не буде заважати сну?). Порадьте фірму-виробник.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А масляний радіатор на 12 ребер не розглядається принципово?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Електрикою, дорого. Вже грівся.)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Електрикою, дорого. Вже грівся.)

Газовщики советуют вообще не ставить в доме конвектор, спалюет кислород.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Їх переваги

- можливість автономної роботи незалежно від наявності електропостачання, запалювання п’єзометричне

- моживість плавного регулювання потужності і автоматичного підтримання постійної температури приміщення

- низька інертність, при якій можливе швидке регулювання температури

- відсутність в системі опалення теплоносія, який може замерзнути при перебоях в газопостачанні, тому їх можна відключати на довгий термін і використовувати для опалення приміщень не призначених для постійного перебування людей

- безпека експлуатації завдяки наявності автоматики безпеки , закритої камери згорання і відводу продуктів згоряння на зовні

- не висока вартість і низькі експлуатаційні витрати

- простота монтажу

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дорого то скільки?

Масляний радіатор спалить тобі за сутки скажімо 20 кв.. Множимо на 30 виходить 600 кв, а потім по формулі 150 кв по 28,02 коп, + 450 кв по 36,48 = 200 грн.)

Далі.. не треба паритись з встановленням, відведенням продуктів згорання за межі кімнати, обслуговуванням, обліком і тд..

.

З.І. А відсутність у системі теплоносія це мінус.. бо буде спалювати органічний пил.. в звязку з тим, що температура на поверхні теплообмінника буде надто висока.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Скільки людей - стільки варіантів. " Нагреваясь до 100 градусов, масляные обогреватели в отличие от конвектора высушивают воздух. Кроме того такая температура нагрева не совсем безопасна и для человека и для находящихся рядом легко воспламеняющихся тканей, бумаг и т.д. Максимальная температура конвектора составляет 60 градусов. Таким образом, показатель безопасности конвектора выше, чем у масляного радиатора." Дякую, подумаю, світло не розглядав, так як 2000 кВт уфо не вистачало в лютий мороз) .

• add.png
  • 0

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще одне... Потрібно опалювати 2 кімнати (не суміжні). Тобто, 600 кВт х2 = 1200 кВт. " за объем, употребленный свыше 800 кВт/час электроэнергии в месяц 95,76 коп

.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Масляний радіатор спалить тобі за сутки скажімо 20 кв..

а якщо його включити?
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нагреваясь до 100 градусов, масляные обогреватели в отличие от конвектора высушивают воздух.

Повний гон.)))) Звідки там 100 гардусів візьметься.. я його рукою часом соваю з місця на місце.. поки без тотальних опіків.))))

А приміщення утеплені? Доречі.. уфо сам не розглядав... фігня це... імхо. Так.. на вулиці під плєдом осінню потусуватись.

З власного досвіду.. я досі палю електрикою... ще котла не вмикав.. за 9 днів.. спалив 270 кв... 1 масляний радіатор на 11 чи 12 ребер і панель з конветором на 1.4 кв. Панель на 45 градісів встановлена.. Масляний на 1 кв (є ще положення на 1.5 кв.. і якщо 2 разом то 2.5) на "двійкку-трійку" з шести положень.

2 Ді.. а як включити... то ше й тепло буде.)))

З.І. Доречі... а приміщення житлове?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Lexx_Giant,

Так. Дерев"яний старенький будиночок. Цього року утеплений пінопластом. Опалювався 2-ма пічками з газовою апаратурою. Газу жерло добряче. Та й перепади температури великі.

З.І. До речі, як я казав, з 2-ма Радіаторами я не впишуся кВт-ний ліміт. А по 1грн за кВт - це круто.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сам нещодавно цікавився даним питанням.

Отож:

На 18квадратів цілком і повністю вистачить 2-х ліватного конвектора.

Краще брати чавунний, оскільки стальні з часом можуть поргорати.

По співвідношенню ціна\якість на даний момент оптимально - житомирський завод.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

До речі, як я казав, з 2-ма Радіаторами я не впишуся кВт-ний ліміт. А по 1грн за кВт - це круто.

Можливість використання двотарифного лічильника розглядали? З 23 до 7 години електрика буде дешевшою в 4 рази.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Brain_Inside сказал: До речі, як я казав, з 2-ма Радіаторами я не впишуся кВт-ний ліміт. А по 1грн за кВт - це круто. Можливість використання двотарифного лічильника розглядали? З 23 до 7 години електрика буде дешевшою в 4 рази. 0 Жизнь прекрасна и удивительна, если выпить предварительно.

Це все - додаткові затрати. Тим більше, будинок газифікований. Дякую.

Отправлено Сегодня, 10:00 Сам нещодавно цікавився даним питанням. Отож: На 18квадратів цілком і повністю вистачить 2-х ліватного конвектора. Краще брати чавунний, оскільки стальні з часом можуть поргорати. По співвідношенню ціна\якість на даний момент оптимально - житомирський завод.

Дякую. Відповідь по темі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 9 місяців потому...

Яку потужність конвектора вибрати для жилої кімнати 18 м2. Чугун чи сталь? Кажуть, що чугун виділяє неприємний запах. Сталь - тріщить при нагріванні (чи не буде заважати сну?). Порадьте фірму-виробник.

При 18 м2 і висоті стелі до 2,5 м підійде газовий конвектор 2 кВт. Радив би ставити чавунні конвектори феррад. Це колишні демради, просто зробили ребрендинг.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...