Перейти до змісту

Рінгтон/реклама замість гудка

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Подзвонив до одного чоловіка на мобілку, і почув таке:

v0000001.wav

Кому треба - зовнішній ресурс: http://ifolder.ru/3690300

Здалося, що я не на мобілку дзвоню, а десь в навушниках за радіоприймачем на середніх (або й коротких) хвилях сиджу. Невже такі рінгтони - це нормально?

Опубліковано

Фішка в тому, що не лише музика, а ще й реклама, і жодна фраза не закінчена, напливає на іншу. Особисто в мене виникло бажання покласти трубку відразу ж, як я почув цей брєд. Але вирішив записати, і тому набрав вдруге.

Опубліковано

хотілось би почути.... Не можеш залити на якийсь зовнішній обмінник, на зразок АЙ-Фолдера?

Опубліковано
Зачем залить? Оно же отсюда доступно для всех :smile3:

Думаю, що якби було доступно, то не просили б перелити!

Опубліковано

Ты попробуй нажми на аттач - проверено с четырёх городов (Киев, Харьков, Луцк и Львов) - всё нормально тянется, причём никто из проверяющих к Фотакому отношения не имеет! :smile3:

Опубліковано

така сама історія (дзванив до одного хорумчанина) :o щось букає ,гаварыт і в придачу ,щей грає :smile3:

буду стукати в рм ,вислухати те все не можливо :)

PS.caме з такою граматикою

Опубліковано

fenom'чег , це ти з них смієшся ?

чи тоже ше не чув такого ?

бо мені аж смішно :smile3:

я собі хочу таке поставити... а ви ше такого не чули :o

Опубліковано

Да меня не только эта тупаю муть харит, но и от музыки вместо звонка тоже не в востроге. Бред какойто, и качество ужасное.

Опубліковано

Ну музика це вже краще, ніж реклама, тим більше, якщо вона так неякісно зроблена.... Ну як так можна накладати одне на друге і разом на третє?

А на рахунок якості, то поки воно не буде працювати за кошти самих спонсорів, які рекламуються, то якісніше не буде....

Хоча хто його знає... Може й технологія не дозволяє....

• 4 тижня потому...
Опубліковано

С БАШа. Трохи в тему :)

У мегафона есть услуга.. когда тебе звонят вместо привычными гудками наслаждаешся мелодией) я себе поставил мелодичная такая мелодия, а потом резко жуткий крик..

за день мне набило рожу 2 человека, один уронил телефон с моста, другой с болкона)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...