Перейти до змісту

Підкажіть хороше ББЖ


wwwiktor

Рекомендовані повідомлення

Потрібно ББЖ для ось такого насосу http://fotomag.com.ua/grundfos-nasos-cirkulyacionnyy-grundfos-ups-25-40-oem-180-(sht-)-info.html

коли пропаде світло щоб насос працював!

потрібно ББЖ хороше щоб в автономному режимі пропрацював насос 24 години!

Підкажіть таке ББЖ!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Потужність насоса 60Вт. Не існує такого ББЖ в розумному ціновому діапазоні, який би тримав його 24 години. Навіть не уявляю, якої ємкості повинні бути батареї.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для вашого насоса підійде будь-який УПС з "гладкою" а не апроксимованою синусоїдою, що зможе зарядити акумулятор на 60-100Ah і при цьому не згоріти. Недорогі варіанти в люксеона, але всерівно ціна комплекту упс+батарея вилізе за 2500-3000 грн з невідомим терміном життя самої батареї.

Ідеальний варіант: генератор + упс + батарея на 24-36Ah це дозволить вам живити насос доти, доки є паливо з перервами на відпочинок генератора.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я десь читав що добавлять якісь там дроселі для ббж з не чистим синусом, і на виході отримується чистий синус, але не знаю чиє сенс таким займатись...

Якщо таки зробите то Powercom BNT-600AP відносно недорогий і більш менш якісний, ббж з чистим синусом трішки дорогуваті, хоча з дорогих мені подобається оцей, або оцей(можна подивитись відео обзори).

Герметизована акумуляторна батарея на 100 А/год, якої в ідеалі вистачить на... 1440 ват/год / 75 ват= 19 годин, хоча на практиці буде менше, і вона трохи вартує.

Справа Ваша.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...