Перейти до змісту

Підкажіть хороше ББЖ

wwwiktor

Рекомендовані повідомлення

Потрібно ББЖ для ось такого насосу http://fotomag.com.ua/grundfos-nasos-cirkulyacionnyy-grundfos-ups-25-40-oem-180-(sht-)-info.html

коли пропаде світло щоб насос працював!

потрібно ББЖ хороше щоб в автономному режимі пропрацював насос 24 години!

Підкажіть таке ББЖ!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Потужність насоса 60Вт. Не існує такого ББЖ в розумному ціновому діапазоні, який би тримав його 24 години. Навіть не уявляю, якої ємкості повинні бути батареї.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для вашого насоса підійде будь-який УПС з "гладкою" а не апроксимованою синусоїдою, що зможе зарядити акумулятор на 60-100Ah і при цьому не згоріти. Недорогі варіанти в люксеона, але всерівно ціна комплекту упс+батарея вилізе за 2500-3000 грн з невідомим терміном життя самої батареї.

Ідеальний варіант: генератор + упс + батарея на 24-36Ah це дозволить вам живити насос доти, доки є паливо з перервами на відпочинок генератора.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

sanbOK, в точку. випередив. :beer:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я десь читав що добавлять якісь там дроселі для ббж з не чистим синусом, і на виході отримується чистий синус, але не знаю чиє сенс таким займатись...

Якщо таки зробите то Powercom BNT-600AP відносно недорогий і більш менш якісний, ббж з чистим синусом трішки дорогуваті, хоча з дорогих мені подобається оцей, або оцей(можна подивитись відео обзори).

Герметизована акумуляторна батарея на 100 А/год, якої в ідеалі вистачить на... 1440 ват/год / 75 ват= 19 годин, хоча на практиці буде менше, і вона трохи вартує.

Справа Ваша.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...