Перейти до змісту

Медіаплеєр, приблуди.

Рекомендовані повідомлення

Власне, постало питання (все ж таки) придбання приблуди, аля HD-media-center/player.

В чому суть. В тому, що є ТВ (720р HD ready), хаває майже все сам. Але, немає у ньому LAN / Wifi / та інших приємних плюшок. Бо шота було влом за них переплачувати ще стільки ж скільки вартує ТВ!

З ЮСБ телік читає мох і болото (я уже десь писав), окрім 1500-кілобітного звуку. Як варіант, зовнішній вінт 2,5" і вперед. Але хочеться і інакше.

Хочу, щоб мама (старша людина), не просила мене постійно "Женя, скачай кіно якесь, бо Воля ніфіга хорошого не транслює....". А хочеться, щоб вона сама змогла зайти на сайт он-лайн фільмів і включила що сама забажає. Чи скачала. Ну, якось так.

Зараз є безліч подібних приблуд, на Андроїді (що цікаво), але чув відгуки, що вони погано справляються із 1080р відео, особливо із "важким" контентом.

Програвачі типу Dune, не пропонувати - не той бюджет. (Хочу потратити не більше 100 у.о.)

Задача. Прошу поради у виборі гаджета для ТВ із максимальним набором "плюшок", приорітетним являється:

1) Лан (Вай-Фай)

2) Наявність місця під вінчестер

3) HDMI

4) Не критично, але добре було б Андроїд. Як не як операційна система. А на маркеті приблуд 2 вагони.

Як приклад, ось таке!

А самий класний варіант: якщо хтось має подібне дома, взяв би на тести за окреме пиво чи *** / *****

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Эти онлайн сервисы так устроены, что там найти что то посмотреть, а еще когда используется пульт от плеера для набора текста... :), практически не реально.

Ну, я он на megogo.net без проблем дивлюся. Крім того вони всі тепер придумують андроїд-приблуди, для полегшення перегляду на портативних пристроях. Або ж вмонтовують сервіси прямо в пристрої.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Спочатку розглядався варіант ПК до ТВ. Але то має бути щось маленьке. Як варіант Raspberry Pi та поставити на неї якусь фігню типу GeeXBox. Але він відпав по причині дороговізни. Хороший корпус (маленький) 500 грн. + мамка+проц+озу+вінт і того 200 у.о. як льоду!

Та geeXBox не підтримує HD-Ready. Лише 1024х768. А мав би хоча б 1366х768. Для повноти пропорцій.

Інакших достойних плеєрів (замість ОС) не бачив. Ну, був ще варіантом Ubuntu+XBMC. Доречі, той самий xbmc використовується у ДжіБоксі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Три роки юзаю Dune HD H1. Подобається.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Юзаю таку штуку, мені кращої й не треба - Андроід 4 з його плюсами і мінусами (Мегого, Олл.тв, ФС,УА, ЕХ.УА і т.д.), WI-FI, HDMI, USB, OTG, тюльпани. Що ще треба? В мене поки що кінескопний телевізор, поки в хаті ремонт, навіть не думаю купувати новий телевізор. Тепер в мене кінескопний Смарт-ТВ :) і цей "Смарт" залишиться і на новому телевізорі. Управління з пульта, мишкою+клавіатурою або планшетом чи телефоном (на Андроіді) через спеціальну програмку. Єдиний мінус - пульт недалекобійний + треба цілити прямо в тв-бокс, вирішується впайкою конденсатора, але руки не доходять через той же ремонт. З тюльпанами + HDMI дешевше не знайдеш, мабуть.

Можу дати на ці вихідні потестити.

п.с. 1080 навіть не пробував, бо в моєму 640х480 :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Nickel,даси поюзати даний девайс?Хочу собі придбати щось подібне,дивився в сторону Aura HD.

Наразі користуюсь Воля Smart HD,але троха дорого.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Nickel,даси поюзати даний девайс?Хочу собі придбати щось подібне,дивився в сторону Aura HD.

Наразі користуюсь Воля Smart HD,але троха дорого.

Дам-дам :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можу дати на ці вихідні потестити.

Давай з понеділка. На вихідних в місті мене не буде. :( Хіба в неділю ввечері. Але забрав би приблуду завтра ДО 17 години. Реально?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Давай з понеділка. На вихідних в місті мене не буде. :( Хіба в неділю ввечері. Але забрав би приблуду завтра ДО 17 години. Реально?

Реально. Читай пп.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

СПС

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще один найбільш бюджетний варіант :)

Також мав НD плеєр, але коли поміняв комп - просто підключив телевізор через HDMI кабель (звук також по ньому), монітор відповідно по DVI.

Переключення звуку відбувається на компі, можна вивести на колонки, які стоять біля компа, можна на акустику біля телевізора через той же HDMI кабель.

HD плеєр продав, зараз користуюсь цим варіантом.

Плюси:

- менше на один пульт ДУ

- не потрібно чекати поки в тебе включиться плеєр, поки знайдеш потрібний фільм і т.д.

- просто знайшов в неті що потрібно перетягнув на телевізор і дивишся

- можна в іграшки на телевізорі поганяти при наявності радіо клави та мишки

- ціна питання - ціна нормального кабеля HDMI

Мінуси

- потрібно мати більш менш нормальний комп щоб потягнув усе це

- потрібно тягнути кабель від компа до телевізора (що не завжди естетично гарно, але біленький жолоб вирішує це питання)

Не знаю чи зручно буде мамі це робити на компі, но в мене малі мультфільми шукають аж бігом.

Моє ІМХО

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Юзав ту залізяку, що дав мені nickel. Цікава цяцька. такий собі планшет без екрана.

Але відчути його "прєлєсті" в повній мірі у мене не вийшло. Нажаль.

Приблуда бачить точку доступу. Конектиться і все. А часом навіть не конектиться. Не завжди вдається отримати ІР-адресу. А якщо й отримує, то нета немає.

НІКУДИ не вдалося зайти. Тут схожа проблема.

У той же час 3 телефони та планшет через той самий wifi на ура біжать в нет. На залізячці Андроїд 4,0. На одному з телефонів 2,3,6. На іншому 4.1 а один взагалі без ОС але з WiFi і конектиться. На Планшеті також 4,1.

З налаштуваннями шифрування не грався, але, підозрюю, що справа саме у цьому.

Вирішив для себе цікавий варіант, можна той же планшет приспособити до ТВ за допомогою mini-HDMI to HDMI кабель. Ціна питання буде від 50 грн :)

Єдина незручність: Відсутність пульта. Хоча це вирішується кількома приблудами з плей-маркета. Типу remote Droid.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

рюю, що справа саме у цьому.

Вирішив для себе цікавий варіант, можна той же планшет приспособити до ТВ за допомогою mini-HDMI to HDMI кабель. Ціна питання буде від 50 грн :)

Да, можна. Але яке розширення в ТВ і на який розраховане залізо в планшеті? Тут потрібно як мінімум двохядерний процесор, а це і відповідні гроші. Продаю тв бокси, можу дати поюзати MK808/мк808b, може й сподобається і конектитись з роутером буде номально...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тут потрібно як мінімум двохядерний процесор

Імєєццо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...