Перейти до змісту

Переїзд кордону з Білорусією на автомобілі

igor_k

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Підкажіть, хто знає. Які документи потрібні для виїзу в Білорусію на автомобілі. Чи можливо по техпаспору (автомобіль стоїть на іншу особу), чи по довіренності, чи тільки власним.

Опубліковано

Підкажіть, хто знає. Які документи потрібні для виїзу в Білорусію на автомобілі. Чи можливо по техпаспору (автомобіль стоїть на іншу особу), чи по довіренності, чи тільки власним.

можливо:

якщо власник авто

якщо поставиш на себе на тимчасовий облік

якщо вписаний в тех.паспорт що маєш право керування

Опубліковано

1. Паспорт громадянина України

2. Зелена карта

3. Техпаспорт на автомобіль - якщо не власник, то треба будти або вписаним в техпаспорт, або щоб власник був поряд або мати довіреність

П.С. Інфа 1000% перевірена - тиждень тому їздив

Опубліковано

Я три рази перетинав кордон не на своєму авто без довіреності -- наші слинили, але пропускали, білорусам це по барабану. Казали пару грн. в паспорт можна покласти, то взагалі ніхто і слова не спитає.

Опубліковано

Я три рази перетинав кордон не на своєму авто без довіреності -- наші слинили, але пропускали, білорусам це по барабану. Казали пару грн. в паспорт можна покласти, то взагалі ніхто і слова не спитає.

Так, білорусам пофіг, тільки наші домахуються

Опубліковано

моживо білорусам і пофіг, але на кордоні ти оформлюэш тимчасовий ввіз авто в Білорусь... і потім, коли назад вертаєшся ту бамажку митнику віддаєш, шо там йому в голову стрельне, тільки йому відомо... І чи потрібно ДАЙцям білоруським доручення, чи щоб в паспорті щось було вписано?

Опубліковано

Ще є дуже важливий нюанс -- при в"їзді в Білорусь заповнюється "Пассажирская таможенная декларация". Так от, якщо їде декілька чоловік, то той хто пише машину в свою декларацію обов"язково має писати її і при виїзді, тобто без передачі права перетину кордону на даному авто іншій особі при поверненні в Україну. В мене таке раз було, так казали що трактується типу як спроба нелегального перетину кордону. Якось обійшлось, написав що забув певні документи, прошу впустити назад в Білорусь.

• 6 місяців потому...
Опубліковано

Скільки коштує зелена картка на Білорусь і чи можна їхати туди на затонованому авто, хто їздив і може підказати?

Опубліковано

Їздив два рази на затонованому - без проблем. Я й дайців то майже не бачив, і не порушував. А Зелену карту купи в Луцьку - буде дешевше ніж на кордоні.

• 1 рік потому...
Опубліковано

ніхто не в курсі, чи щось змінилось з того часу? треба на чужому авто поїхати, з техпаспортом власника

Опубліковано

ніхто не в курсі, чи щось змінилось з того часу? треба на чужому авто поїхати, з техпаспортом власника

нічого не змінилося, треба тільки доручення!

Опубліковано

Я три рази перетинав кордон не на своєму авто без довіреності -- наші слинили, але пропускали, білорусам це по барабану.

то без довіреності, то треба доручення - це вже дві різні речі

Опубліковано

Я три рази перетинав кордон не на своєму авто без довіреності -- наші слинили, але пропускали, білорусам це по барабану.

то без довіреності, то треба доручення - це вже дві різні речі

То ж написано що наші слинили, якщо хочеш перед нашими оправдовуватися чи дати 50 - 100грн то прошу, а можна просто виписати доручення яке коштує 200грн просте на право керування тільки і всіх посилати))

Опубліковано

То ж написано що наші слинили, якщо хочеш перед нашими оправдовуватися чи дати 50 - 100грн то прошу, а можна просто виписати доручення яке коштує 200грн просте на право керування тільки і всіх посилати))

тобто, можна їхати й без доручення

Опубліковано

тобто, можна їхати й без доручення

тобто краще дати тобі хабаря митнику чим зробити все законно за 200грн. Ось тобі і боротьба з корупцією, перше треба щоб люди у себе того демона побороли :)

Опубліковано

тобто краще дати тобі хабаря митнику чим зробити все законно за 200грн. Ось тобі і боротьба з корупцією, перше треба щоб люди у себе того демона побороли :)

а ми й зробили все законно.

проїхали по техпаспорту й без доручення. і нікому нічого не слинили.

у митника нашої були питання: а звідки я знаю, що ви машину не вкрали зі стоянки і не вивозите з України)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...