Перейти до змісту

Велосипед vs Здоровья


Victorius

Рекомендовані повідомлення

Ось надибав цікаву статейку - як велосипед можете вгробити наше здоровьячко :D.

А також як від цього вберегтися :).

(с) Velosvit.com.ua

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я то думаю, почему все Лоси - такие ЛОСИстые :D

ДиФото то мне говорил, но не сильно углублялся в детали, где, как известно, и живет дьявол :)

Так что спасибо ДиФоте за ученье, а Викториусу - за свет...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Привіт

Треба регулярно пити рідину, бажано солодку, але не газовану..... берегти коліна збільшуючи каденс, а не лолмити в гору на розкладі 3-8/9, старатись оберігати від вітру і холоду одягаючи велоштани, після серйозного педаляжа вдома випиваю, майже чайник а це 0,7 літра солодкого чаю з лимоном. Зранку або після відпочинку темп повинен наростати поступово щоб дати колінам розігрітись, а легеням роздихатись.

Травмоване коліно треба або серйозно лікувати, або є ще така штука називається закачка. Це мені сказала в спорт-диспансері вумна тьотя. бо я як впав у Льовові то взагалі херово їздив.

А взагалі вел на здоров"я діє позитивно. Сужу по збільшеній можливості випити водки. Жартую......

При проходженні медогляду результати були відмінними, зменшилась вага, важив перед початком катання 102кг зараз - 85кг. Для того щоб краще контолювати процес трба купити пульсометр, якщо не помилясь для результату необхідно щоб пульс не опускався нижче 120-130 уд/хв. якщо менше то сачкуєш. Джура, наприклад, спить в групі при 140-150 уд/хв. :( .

Взагальному ж якщо з розумом це все робити, то здорв"я тільки прибавиться, хоча інколи наші покатушки претворюються на змагання........ :) . Джура віддихувався за каретою швидкої допомоги після підйому, його пульсометр зафіксував пульс 205 уд/хв. Ось так.

Ну і рекорди швидкості ставимо на байках.

Зафіксовані

Володимир - Устилуг за 25 хвилин максималка - 72,2, а мінімум нижче 46 не опускався. за Камазом в повітряному кармані на відстані 0.5 - 1 метр від нього.

Перший - 70,9 а другий 69,9 за ним. Заборольська гірка відстань між нами була 3-4 метри.

73,2 потолок взагалі. Доганяв групу у Київському велопробізі з гірки + ефект групи + розігрітий (до групи було метрів 20) Поки що це верхня межа яку вдалось досягнути.

51,9; 66 км/год кар"єр в Гаразджі.

61 км/год. Людина якій цього року виповнився 61 рік :D з гірки за вітром десь біля Милуш.

Ось так.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не знаю говорил ли кто уже, что есть смысл чередовать продолжительные поездки с пешими прогулками с коником под узцы, или пробежками, допустим, с мячем, к примеру. Так шо все не так уж безнадежно, как может показаться некоторым пессимистам. На всякий клин найдется своя кувалда... :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...