prg Опубліковано 18 Вересня, 2013 в 14:44 Поділитися #1 Опубліковано 18 Вересня, 2013 в 14:44 В зв`язку з тим що цього року вродило трошки гіркого перцю, а собі стільки непотрібно , продаю гіркий перець (вирощувався для себе): 1.Звичайний гіркий перець (садимо дуже давно точно назву сорта не памятаю - там мікс "Бичий ріг"+ ще якись .....) Ціна 20грн/кг 2. Гіркий перець LARGE RED CHERRY HOT /pickled red hot cherry peppers (pepperoncini rossi)-насіння передавалось з Італії Ціна 30грн/кг 3.Гіркий перець Френсо /Fresno (хоча мав би бути Халапеньо /Jalapeno - насіння було з Голандії Цей перець садився перший рік - по зрівненням зі звичайним гірким - в раз 5 пекучіший (перевірено на собі ) Ціна 30грн/кг Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
areshkov27 Опубліковано 18 Вересня, 2013 в 18:53 Поділитися #2 Опубліковано 18 Вересня, 2013 в 18:53 ціна за 1 кг.? Уточніть неясно) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
prg Опубліковано 19 Вересня, 2013 в 06:26 Автор Поділитися #3 Опубліковано 19 Вересня, 2013 в 06:26 ціна за 1 кг Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
prg Опубліковано 19 Вересня, 2013 в 07:19 Автор Поділитися #4 Опубліковано 19 Вересня, 2013 в 07:19 Ще буде трішки екзотики: 1. Гіркий перець Scotch Bonnet/Jamaican hot pepper- насіння було з Голандії 2.Мав би бути Habanero але виріс по формі трішки інший (може мутантом став в нашому кліматі і на нашій землі )- насіння було з Голандії Ці перці на пекучість ще не пробувались, але по шкалі пекучості - ДУЖЕ гіркі Ціна 1грн/шт Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Volyniaka Опубліковано 19 Вересня, 2013 в 07:22 Поділитися #5 Опубліковано 19 Вересня, 2013 в 07:22 Яка мінімальна кількість та де і як забирати? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
prg Опубліковано 19 Вересня, 2013 в 07:32 Автор Поділитися #6 Опубліковано 19 Вересня, 2013 в 07:32 Кількість від 1шт і ->...... Забирати в ідеалі вул. Стуса. Якщо буде нормальна кількість/ або я буду в вашому районі - підвезу Гіркий перець це не тільки для пекучості аджики... Хто був на бордовках то пробував салат з гіркого перцю, ще окремі сорта фарширують, роблять соуси наприклад Eros Pista, джеми ітд . ітп Якщо потрібно то рецептами/порадами підсоблю Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Volyniaka Опубліковано 19 Вересня, 2013 в 08:41 Поділитися #7 Опубліковано 19 Вересня, 2013 в 08:41 Ех, шкода зараз від"їзджаю; хіба завтра з Вами зв"яжусь (киньте телефон в лічку, якщо можна). Взяв би кожного по 5 штук. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
prg Опубліковано 19 Вересня, 2013 в 08:46 Автор Поділитися #8 Опубліковано 19 Вересня, 2013 в 08:46 Перець буде збиратись з кущів після замовлення (частина є вже зірвана, але основна маса ще на кущах). Так що , якщо потрібно перець - сьогодні розміщуєм замовлення - отримуєм його завтра ітд Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
areshkov27 Опубліковано 19 Вересня, 2013 в 08:47 Поділитися #9 Опубліковано 19 Вересня, 2013 в 08:47 візьму ось цього LARGE RED CHERRY HOT 1 кг. + якщо можна рецепт якогось соусу та тел. в приват. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
prg Опубліковано 19 Вересня, 2013 в 08:49 Автор Поділитися #10 Опубліковано 19 Вересня, 2013 в 08:49 візьму ось цього LARGE RED CHERRY HOT 1 кг. + якщо можна рецепт якогось соусу та тел. в приват.Цей перець ідеально підходить для фарширування сиром Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
b0rg Опубліковано 19 Вересня, 2013 в 09:36 Поділитися #11 Опубліковано 19 Вересня, 2013 в 09:36 Той фірмовий що ти нас пригощав це `звичайний` ? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
prg Опубліковано 19 Вересня, 2013 в 10:57 Автор Поділитися #12 Опубліковано 19 Вересня, 2013 в 10:57 Той фірмовий що ти нас пригощав це `звичайний` ? ага , уявляєш які пекучі ті що мінімум в 5 раз крепші? Але я з них роблю Eros Pista - теж бомбезна штука Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
b0rg Опубліковано 19 Вересня, 2013 в 11:22 Поділитися #13 Опубліковано 19 Вересня, 2013 в 11:22 Тоді я взяв би зо 2-3 кіло з умовою що дасиш детальний рецепт на папірчику :-) заберу сам Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
prg Опубліковано 19 Вересня, 2013 в 11:30 Автор Поділитися #14 Опубліковано 19 Вересня, 2013 в 11:30 Тоді я взяв би зо 2-3 кіло з умовою що дасиш детальний рецепт на папірчику :-) заберу самТобі звичайного? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
b0rg Опубліковано 19 Вересня, 2013 в 11:35 Поділитися #15 Опубліковано 19 Вересня, 2013 в 11:35 Yes Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
leonon Опубліковано 19 Вересня, 2013 в 13:07 Поділитися #16 Опубліковано 19 Вересня, 2013 в 13:07 Візьму кіло 1го і кіло 3го, можна контактний телефон в пм, бо місце знаходження товару для мну труднодоступне . Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
jack74 Опубліковано 19 Вересня, 2013 в 16:07 Поділитися #17 Опубліковано 19 Вересня, 2013 в 16:07 ммммм..... АЖ СЛЮНЬКИ ПОТЕКЛИ! Я їх мариную, з олією... така ВЕСЧЬ виходить! Взимку на природі під горілочку як візьмеш пару штучок!... мммм... Пару баночок з цибулькою, пару з помідорчиками Черрі, можна й огірочків, капусти, та взагалі що хочеш! Хто любить міцніше - вибирає перець, хто слабший - вибирає з баночки цибульку, помідорчика чи капустку Все там абалдєнне робиться Якщо можна, візьму по кілограму 1-го, 2-го і 3-го, і по пару штучок отих адцькіх на пробу Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
erica Опубліковано 19 Вересня, 2013 в 18:25 Поділитися #18 Опубліковано 19 Вересня, 2013 в 18:25 2. Гіркий перець LARGE RED CHERRY HOT /pickled red hot cherry peppers (pepperoncini rossi)-насіння передавалось з ІталіїДуже гострий чи їсти можна?)) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
prg Опубліковано 19 Вересня, 2013 в 19:26 Автор Поділитися #19 Опубліковано 19 Вересня, 2013 в 19:26 2. Гіркий перець LARGE RED CHERRY HOT /pickled red hot cherry peppers (pepperoncini rossi)-насіння передавалось з ІталіїДуже гострий чи їсти можна?))У кожного своє відчуття "гострий" ... якщо без обробки сирим - то трохи добре пече, якщо оброблений, зафарширований - то можна їсти багатьом Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
valuzk Опубліковано 19 Вересня, 2013 в 20:14 Поділитися #20 Опубліковано 19 Вересня, 2013 в 20:14 2 кг. звичайного. Буду маринувати . Можна тел. в приват. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
prg Опубліковано 20 Вересня, 2013 в 13:24 Автор Поділитися #21 Опубліковано 20 Вересня, 2013 в 13:24 перець в Луцьку, хто замовляв зв`язуйтесь зі мною... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
valuzk Опубліковано 21 Вересня, 2013 в 13:55 Поділитися #22 Опубліковано 21 Вересня, 2013 в 13:55 Дякую, Руслан, перчик уже замаринований. З двох кг. вийшло сім банок по 920 мл. Ну і соус Eros Pista на бонусний перець вийшов зачотний - просто вогонь . Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Yava Опубліковано 21 Вересня, 2013 в 15:14 Поділитися #23 Опубліковано 21 Вересня, 2013 в 15:14 Рецепт маринування в студію! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
jack74 Опубліковано 3 Жовтня, 2013 в 11:19 Поділитися #24 Опубліковано 3 Жовтня, 2013 в 11:19 та маринується, як звичайні помідорчики, тільки з добавлянням олії. менше води, вдосталь олії... Отже, спробував сирими Френсо /Fresno, LARGE RED CHERRY HOT і оті Scotch Bonnet/Jamaican hot pepper... Я не знаю, хто складав ту таблицю, але я не відчув аж такої різниці в пекучості. Може я такий "негурман" чи балуваний... - бо мені вони здались ВСІ класними, всі печуть файно, отримую задоволення, ДЯКУЮ!!! Правда, оці "Scotch Bonnet/Jamaican hot pepper" дві штучки, які не з'їв відразу, а лишив в холодильнику (разом з іншими), швиденько поцвіли ... а інші сорти нормально пролежали до маринації... -------------------------------------------- Аджики ще не робив (ерош пішти) пошкодував таку красу розмелювати Люблю шматочками смакувати Може можна ще кілограмчик-два замовити? А якщо вже нема, то на наступний рік дайте знати, якщо не закинете цю справу і буде врожай Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
RedFoxxik Опубліковано 3 Жовтня, 2013 в 11:42 Поділитися #25 Опубліковано 3 Жовтня, 2013 в 11:42 і я б взяла, якщо ще є) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.