Перейти до змісту

Гарні фото з нашими велосипедами

Spyke

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

eUtAo.jpg

КІЦЯ ЗНАЄ ТОЛК В КОМАНЧАХ :)

C3qEV.jpg

сезон відкрито =)

fct1y.jpg

вибачте за Оффтоп,але що це за трубочка від фляги іде на каманчі?????

• Відповідей 292
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Коли вже люди зрозуміють суть цієї теми?

Лише один фотограф зі всіх вловив її, на мою думку. Не буду казати, хто. Решта обідиться ;)

Опубліковано

Лише один фотограф зі всіх вловив її, на мою думку. Не буду казати, хто. Решта обідиться ;)

Більшість фото такі як у ТС, нерозумію, що за пред'яви.

Опубліковано

В кожної людини своє поняття слова "гарні". Для когось гарне фото це художнє фото, для когось наявність велосипеда на фото це вже гарно, а для когось "гарно" це свій класний велосипед знятий в прикольному місці.... Я, наприклад, просто люблю свій вел, але ще не знайшов такої фотки, де б він був у гарному ракурсі для того, щоб розмістити фото в цій темі, хоча для мене він гарний з будь-якої сторони...

Опубліковано

Більшість фото такі як у ТС, нерозумію, що за пред'яви.

"Пред'яви"... Як сердито. Ви себе до решти приписали, видно

Творчисть передбачає пошук нового, прояв таланту і фантазії. А копіювання ТС це, як мінімум, - нудно. Ще й в такий кількості. Треба робити тему " фото з моїм любимчиком" окремо. Тоді буде всім зашибісь.

Опубліковано

odna, та ладно ) після моєї світлини з цегельним котом, там просто велотуристичне паломництво – кожен хто знаходить це місце, обов'язково постить сюди фото в доказ :smile3:

Опубліковано

Можна рахувати що відкрив сезон. Катнув вчора 37 км по наших недо-дорогах та бездоріжжю(по берегу Стиру із Рованців до мосту на Ковельській.)

Бляха, дупа з непривички болить,сьогодні сидіти навіть в офісному кріслі не комфортно. Потрібно для такого діла напевно обзавестись або підсиділом з амортом. або гелевим сидінням. Бо на хардтейлі і приспущених полусліках 37-622 дофіга твердо.

IMG_20150426_173759_500.jpgi.gif

Опубліковано

"Пред'яви"... Як сердито. Ви себе до решти приписали, видно

Творчисть передбачає пошук нового, прояв таланту і фантазії. А копіювання ТС це, як мінімум, - нудно. Ще й в такий кількості. Треба робити тему " фото з моїм любимчиком" окремо. Тоді буде всім зашибісь.

Тань, так зашибісь? :_07:

ALrNu.jpg

• 2 тижня потому...
  • 2 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...