Перейти до змісту

Куплю аккаунт з type-59

Saray

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Куплю аккаунт з type-59, дуже важлива кількість боїв. бажано до 3 тис. боїв на аккаунті. пишіть в тему або приват.

Опубліковано

Маю такий.Але боїв більше.Плюс ще КВ5,СУ 122-44 ну і 59.Охолов до танків,вже добрий місяць не граю.Нік такий же як і тут.

Опубліковано

Маю такий.Але боїв більше.Плюс ще КВ5,СУ 122-44 ну і 59.Охолов до танків,вже добрий місяць не граю.Нік такий же як і тут.

Дам 300 грн

Скільки готовий заплатити?

Дивлячись скільки боїв на аккаунті

Опубліковано

Троха мало.За 400 віддам.

Якщо кращого варіанту ніхто не запропонує то я вам відпишу.

14 тис.

Можна нік?

Опубліковано

Нік то можна, але 300 грн., навіть 400 я не віддам. Думав буде озвучена значно вище сума...

Опубліковано

я якби і продавав би аккаунт, то тільки за гривневий еквівалент всіх прем танків + вільний досвід який треба на прокачку вже викачаних віток :_08:

ну десь 400 грн за вітку :)

а який смисл? одні перм танки більше вартують.

Опубліковано

я якби і продавав би аккаунт, то тільки за гривневий еквівалент всіх прем танків + вільний досвід який треба на прокачку вже викачаних віток :_08:

ну десь 400 грн за вітку :)

а який смисл? одні перм танки більше вартують.

Може "смисл" в тому що на аккаунті 48%?

Опубліковано

Та просто-нафіга мін мені.Не хочу більше грати.Там тільки трабли можуть бути з почтою.Не пам"ятаю пароль почти,контрольні питання на відновлення теж нн пам"ятаю.АКК до телефона прив"язаний.Так що може і нікуя не вийде.

Опубліковано

Та просто-нафіга мін мені.Не хочу більше грати.Там тільки трабли можуть бути з почтою.Не пам"ятаю пароль почти,контрольні питання на відновлення теж нн пам"ятаю.АКК до телефона прив"язаний.Так що може і нікуя не вийде

Акк можна переприв"язати до іншого №телефона без участі пошти. Якщо ак куплять і будуть трабли із старим власником то можна довести підтримці що втрачено контроль над поштою, але треба мати квитанціії з донату. Хоча покупець мого ака настільки довіряє мені що ні пароль не змінив, ні до свого телефона не прив"язав :) Про пошту взагалі мовчу, продавав без неї. Реально якщо не граєш то про пошту можна не заморочуватись, продавати як є тільки до телефона переприв"язати.

В мене хоть руки і чешуться пограти, але клієнт знесений :)

Якщо ти мєгаскіловий то за 5 тищ боїв елементрано зробити 52+% з нинішніх 48 при 6,2 к боїв. Вважай що стата компенсується премами і прокачаними гілками. А шукати акк з Типом і всього 3ма тисячами боїв будеш ще дооовго.

Опубліковано

Saray,

49,34% показує в клієнті 100-200 боїв і 50%

Vadimm,тобі тєму каже...кращого не знайдеш, або ніхто не запропонує

Опубліковано

Я зараз поясню, мені потрібен аккаунт з максимально меншою кількістю боїв. Не важливо який % перемог головне щоб мало боїв було!

Опубліковано

як на мене то не реально знайти. аккаунти з 59 досить старі, тобто з великою кількістю боїв.

Удачі.

Опубліковано

менше чим в zigorko, навряд чи знайдеш...не то шоб реклама, просто якшо людина купляє прем техніку вона не може забити **й на акк і просто не гратись щоб потім продати, скажем тобі

або катай, може вирвеш по акції...тоді і гроші зекономиш

Опубліковано

Можна порахувати: термін, коли Тип 59 вільно продавався сплив приблизно 13 місяців назад. 13*30=390 днів. 3000 боїв/390 днів=7,69 боїв/день. Ти реально вважаєш що такий акк можна знайти на місцевому форумі? В нас тут танкістів, зареєстрованих на форумі, від сили 150 чоловік. З них від сили чоловік 20 має Тип в ангарі. Я думаю далі продовжувати не треба :)

На мій АКК відбій.Передумав.Може ще сам поганяю "зимними вечерами".Може знов затягне.

Дарма. Це я тобі як лікар лікареві кажу ;)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...