Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Через часті проблеми з електрикою -- пропадає на хвилину-дві і знову з'являється, або дуже просідає напруга -- задумався (нарешті!) купити безперебійник. Оскільки ніколи особливо ними не цікавився, а тим паче в останні роки, то питання вибору стало мукою. Є тут хтось, хто в них знається?

Основні вимоги -- лінійно-інтерактивний, чиста синусоїда на виході (інакше мій БЖ з APFC може не працювати коректно), безшумність і мінімум хвилин 5 щоб тримало на батареї комп з блоком живлення 650W (ну, реальне споживання в пікові нехай буде біля 350-400W) і великий TFT монітор. Звісно, хочеться і не захмарну вартість.

Опубліковано

...чиста синусоїда на виході...

Принципово? Просто для ПК все рівно чи синус чи меандр чи взагалі постійний струм...

Друге діло якби котел якийсь треба було підтримувати в роботі тоді тут без заперечень.

Опубліковано

Принципово? Просто для ПК все рівно чи синус чи меандр чи взагалі постійний струм...

Принципово, тому що з апроксимованою синусоїдою може глючити БЖ з активним PFC. Навіть теоретична можливість такої несумісності мене не влаштовує, тому що сьогодні БЖ один, завтра інший і щоразу чекати можливих глюків не хочу.

Опубліковано

Plum, що за БЖ? Можливо постіше підібрати з апроксимованим синусом але більшої потужності за ті ж гроші, не всі блоки з АПФК не дружать з БПЖ.

Опубліковано

Із 600 ватників мені такий подобається:

2059236.jpg

http://hard.rozetka....1000ap/p102776/

Доводилось бачити схемотехніку, все виглядає доволі надійно, трансформатор великий, що означає що він і справді розрахований на ту потужність яка на ньому написана.

Але на жаль він видає не синус, а так по параметрах те що треба.

Опубліковано

що за БЖ?

сьогодні БЖ один, завтра інший і щоразу чекати можливих глюків не хочу

зараз Zalman і Seasonic, але не збираюсь підбирати UPS під конкретний БЖ, тому що вони можуть змінитись в будь-який момент.

Опубліковано

Зазвичай хороший БЖ + хороший БПЖ із значним запасом по потужності працюють бе з проблем (хоча можуть бути вийнятки), плющить зазвичай БПЖ коли йому не хватає потужності справлятись з кривоватим АПФК БЖ.

А якщо треба БПЖ із тру синусом, то APC Smart-UPS перевірені часом, в нас вони вже багато років трудяться 24/7, правда ціни кусючі троха.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...