Перейти до змісту

Треба перехідник на англійську розетку

Рекомендовані повідомлення

Куплю (прийму в дар - як вийде :) ) перехідник з євровилки на англійську розетку (type G). Треба, щоб людина (на жаль, не я), будучи "там", могла втикати пристрої до 1500 ват з нашою вилкою в тамтешню розетку.

Щось типу такого:

england-2-R-ok_enl.jpg

На крайняк підійде шнур з "англійською" вилкою - спробую перепаяти на наш подовжувач.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Приятель недавно повернувся з Англії і розказав за розетки:

1) нонейм перехідники можуть не витримати таке навантаження і будуть горіти. Тому треба шукати з певним маркуванням, де пише під яку вони потужність розраховані.

2) Якщо немає перехідника, то не біда. Наш штекер влазить в їхні. Основною проблемою є цей третій штирьок. Тому можна його замінити просто сірником і вставити в третій отвір розетки, відкриються захисні шторки розетки і тоді вже вставити євровилку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

шнур завтра посмотрю

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

LaMeRiLKiN, безумовно, це важлива і корисна інформація, але мені треба перехідник :) Дякую!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щось поки що жодна пропозиція не подіяла, а до п'ятниці треба пристрій :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

сегодня с обеда закину "кабель"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Супер! Я на місці.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ось так все й вирішилося:

fBYkW.jpg

Дешево й сердито. Дякую Зевсу за кабель!

...Обійдуться там без заземлення :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ярчик, фену чи зарядці мобільного та земля нафіг не треба, в них корпуси пластмасові. Земля актуальна для мікрохвильовки, пральної машини, холодильника і т.п., там де на вході стоїть мережевий фільтр, і коли земляний провід не під"єднаний, металевий корпус трохи "б"ється" струмом.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...