Перейти до змісту

Майстер по камінах


romchuk

Рекомендовані повідомлення

Будуємо печі, каміни, барбекю і димоходи різних видів і різної складності.

Печі і каміни є однією із складових частин домашнього затишку і домашніх зручностей, тому перед тим, як поставити піч у своєму будинку, необхідно відповісти собі на питання: навіщо вона вам і якими функціями повинна володіти. Ми будемо говорити тільки цегляних печах. Металеві печі може бути і гарні в деяких випадках, але якщо мова йде про будівництво житла, то орієнтуватися на них не слід. В першу чергу тому, що таке опалення шкідливо для здоров'я.

ЦІНИ ВАС ПРИЄМНО ЗДИВУЮТЬ)! ДОМОВИМОСЬ

(050) 150-35-66 Роман

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Металеві печі може бути і гарні в деяких випадках, але якщо мова йде про будівництво житла, то орієнтуватися на них не слід. В першу чергу тому, що таке опалення шкідливо для здоров'я.

А чому не слід орієнтуватись на металеві печі? Якщо треба швидко прогріти приміщення, то кам"яна піч це робитиме довше. І в чому шкідливість для здоров"я металевих печей?

163_I2_majorminor_amb.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

металева піч нагріває швидко але і швидко остиває а каміном можна нагріти всю хату, якщо вивести від нього патрубки в кожну кімнату.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

давно вже чув за те що одним камінов можна нагріти хату 100 квадратів якось виводять труби з печі в кожну кімнату і так поступає гаряче повітря. Цікаво скільки таке задоволення коштує.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

металева піч нагріває швидко але і швидко остиває а каміном можна нагріти всю хату, якщо вивести від нього патрубки в кожну кімнату.

Зачекайте, ви ж в першому повідомленні писали що мову вестимете про цегляні печі.

Ми будемо говорити тільки цегляних печах.

Піч та камін - це трохи різні сегменти ринку. Давайте порівняємо металеву піч і цегляну?

Цегляна займає більше місця.

Цегляну піч не можна нікуди переставити, натомість металеву на літо можна хоч в комору занести.

Цегляна піч завжди більш інертна, так, вона довго залишається гарячою, але й прогрівається не 15 хвилин а кілька годин.

До речі, сучасні металеві (чавунні) печі також можуть мати всередині лицювання з шамоту, який довше утримує в собі тепло.

Металева піч, завдяки широкому вибору моделей, може вписатись в любий інтер"єр - від дачного будиночка до сучасного хай-теку - цим цегляна піч не може похвалитись. Якщо по-вашому може - фото вашої роботи в студію.

Крім того, ви не відповіли на питання стосовно негативного впливу опалення металевою піччю на здоров"я. Тільки на каміни знову не спригуйте, не плутайте тепле з м"яким.

давно вже чув за те що одним камінов можна нагріти хату 100 квадратів якось виводять труби з печі в кожну кімнату і так поступає гаряче повітря. Цікаво скільки таке задоволення коштує

Багато чого залежить від того наскільки далеко треба "гнати" тепле повітря а також в який момент проводяться роботи - при будівництві чи по готовому ремонту. Зайдіть на Вентс і прорахуйте вартість потрібної вам кількості м/п термоізольованого повітропровода (50-60 грн/м. погонний). Плюс трійники, турбіна (2-4 тисячі грн), термостійкий скотч, анемостати, хомути і купа іншої дрєбєдєні. Складіть самі схему розводки по кімнатах. Маючи елементарні уявлення про фізику теплових процесів (шкільний курс) і вміючи тримати в руках інструмент, це все можна зробити самому, до речі відносно недорого. Ваша задача зводиться до "перекачати гаряче повітря з повітряного короба над топкою по іншим приміщенням".

Для кращого розуміння - гуглимо.

Якщо шукаєте майстра - дам телефон прораба в приват.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 2 тижня потому...

цікавить барбекю, мангал в альтанку. Альтанка досить велика, якби побачити ескізи, які у вас є, або які приклади, щоб примінити.

якщо можете дайте зображення різних варіантів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...