Перейти до змісту

Кухарт - професійне обладнання для ресторанів

MassimoUA

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

У Луцьку відкрився інтернет магазин Кухарт з професійним обладнанням для ресторанів, кафе, барів.

Інтернет магазин Кухарт спеціалізується на:

• Обладнання для фаст-фуду (грилі роликові, грилі контактні-прижимні, фритюрниці, жарочні поверхні, чебуречниці, хот-дог апарати...)
  • Для піцерій (печі для піци, преси для формування піци, тістоміси...)
  • Для бара (професійні блендери та міксери для коктейлів, льодогенератори, льодоподрібнювачі, барні комбайни)
  • Для міні-пекарень
  • Електромеханічне (слайсери, хліборізки, ковбасні шприци, професійні м'ясорубки...)
  • Теплове (жарочні шкафи, пароконвекційні печі, плити індукційні, поверхні для смаження, столи з підігрівом...)
  • Холодильне обладнання
  • Торгові причепи на колесах (кіоски)

Що ми пропонуємо:

• Продаж обладнання з доставкою
  • Гарантійне та сервісне обслуговування. Сервісний центр знаходиться у Луцьку.
  • Ремонт обладнання будь-якої складності
  • Проектування професійних кухонь для ресторанів, кафе, барів.
  • Виїзд спеціаліста на об'єкт.

Чим ми відрізняємося від конкурентів?

У нас є власний сервісний центр у Луцьку. Купуючи в інтернет магазині Кухарт, ви отримуєте гарантію, навчання персоналу та післягарантійний ремонт.

Нам вигідно продавати лише перевірене часом, якісне професійне обладнання.

Ціль створення теми на форумі: анонси акцій, знижок, та новинок; комплексні рішення для кафе, барів, ресторанів. Відгуки про роботу магазину.

Спілкуватися також можна у соціальних мережах: гугл+, фейсбук, твіттер, вконтакті.

Майже забув, у нас низькі ціни. Маєте можливість порівняти)

Якщо знайдете дешевше дзвоніть: +38 (066) 89-7-89-89, +38 (098) 36-0-10-77, +38 (050) 438-10-38, відрегулюєм.

Опубліковано

Привіт! У Луцьку досить багато піцерій. Тобто можна припустити, що це вигідний бізнес.

Спробую вас зорієнтувати скільки коштує обладнання для приготування піци:

Піч професійна для піци - від 5600 грн;

Тістоміс для тіста - 7500 грн;

Слайсер для нарізки начинок - від 2600 грн;

Прес для формовки тіста - від 22 000 грн;

Куттер для приготування соусу - від 6100 грн, або блендером за 2108 грн

Це ціни на професійне обладнання і тому вони дорожчі від побутових приладів.

Якщо надумали відкривати піцерію, то Сергій Олександрович та Микола Петрович зпроектують план професійної кухні для піцерії.

Опубліковано

Вчора я виклав обладнання для піцерій з приблизними цінами. Сьогодні пропоную вашій увазі відео на якому з допомогою того обладнання готують піцу:

Опубліковано

Особисто я не раз хотів відкрити кафе не колесах, впевнений, що це вигідний бізнес. Маю надію, що вас зацікавить:

Кафе в торговому причепі з млинцями за 28 000 грн;

Чебуречну за 31 000 грн;

Мобільну піцерію за 38 000 грн.

На завтра ще прорахую для шаурми та запеченої картоплі.

У Луцьку є безліч місць, де не можна купити звичайний хот-дог, а я вже не кажу про смачні млинці, або запечену картоплю з начинкою. Я наприклад, мав досвід продавати посуд на гпз. Там з голоду можна вмерти.

lkgh777.jpg

IMAG0038-600x600.jpg

Опубліковано

На форумі є люди яким цікаво обладнання для ресторанів, кафе, барів?

Може хтось хоче відкрити піцерію чи кафе на колесах? Звертайтеся, із задоволенням проконсультуємо, прорахуємо.

Опубліковано

Прийшов знайомий. Хоче відкрити на 40-му піцерію. Я відмовляю, бо тих піцерій вже і так багато. Та й бюджет не дозволяє стати кращою. Пропоную думати в сторону чебуреків, млинців з начинкою... Цікава тема ще із запеченою картоплею. Її в Луцьку взагалі не має де замовити.

Знайомий боїться робити чебуречну на 40-му, бо будуть ходити лише на 100 грамм. Думаю, що в цьому також є логіка....

kartoshka.jpg

Якби ви захотіли відкрити кафе, бар чи ресторан. Яким би він був?

Яке б ви склали меню?

Що було б популярним у Луцьку? Чого не вистачає?

Опубліковано

Проект обладнання для чебуречної:

• Причіп на колесах призначений для торгівлі з гардеробом, умивальником і стійкою для покупців.
  • Апарат для обжарки чебуреків
  • Плита на одну комфорку
  • Тестораскатка Max Gran pasta
  • Холодильник для збереження начинок
  • Міксер

Коштує причіп з обладнанням - 31 300 грн

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...