MassimoUA Опубліковано 4 Вересня, 2013 в 11:17 #1 Опубліковано 4 Вересня, 2013 в 11:17 У Луцьку відкрився інтернет магазин Кухарт з професійним обладнанням для ресторанів, кафе, барів.Інтернет магазин Кухарт спеціалізується на:Обладнання для фаст-фуду (грилі роликові, грилі контактні-прижимні, фритюрниці, жарочні поверхні, чебуречниці, хот-дог апарати...)Для піцерій (печі для піци, преси для формування піци, тістоміси...)Для бара (професійні блендери та міксери для коктейлів, льодогенератори, льодоподрібнювачі, барні комбайни)Для міні-пекареньЕлектромеханічне (слайсери, хліборізки, ковбасні шприци, професійні м'ясорубки...)Теплове (жарочні шкафи, пароконвекційні печі, плити індукційні, поверхні для смаження, столи з підігрівом...)Холодильне обладнанняТоргові причепи на колесах (кіоски)Що ми пропонуємо:Продаж обладнання з доставкоюГарантійне та сервісне обслуговування. Сервісний центр знаходиться у Луцьку.Ремонт обладнання будь-якої складностіПроектування професійних кухонь для ресторанів, кафе, барів.Виїзд спеціаліста на об'єкт.Чим ми відрізняємося від конкурентів?У нас є власний сервісний центр у Луцьку. Купуючи в інтернет магазині Кухарт, ви отримуєте гарантію, навчання персоналу та післягарантійний ремонт.Нам вигідно продавати лише перевірене часом, якісне професійне обладнання.Ціль створення теми на форумі: анонси акцій, знижок, та новинок; комплексні рішення для кафе, барів, ресторанів. Відгуки про роботу магазину.Спілкуватися також можна у соціальних мережах: гугл+, фейсбук, твіттер, вконтакті.Майже забув, у нас низькі ціни. Маєте можливість порівняти)Якщо знайдете дешевше дзвоніть: +38 (066) 89-7-89-89, +38 (098) 36-0-10-77, +38 (050) 438-10-38, відрегулюєм.
Адміністратори t0rik Опубліковано 4 Вересня, 2013 в 11:44 Адміністратори #2 Опубліковано 4 Вересня, 2013 в 11:44 погоджено
MassimoUA Опубліковано 5 Вересня, 2013 в 09:40 Автор #3 Опубліковано 5 Вересня, 2013 в 09:40 Привіт! У Луцьку досить багато піцерій. Тобто можна припустити, що це вигідний бізнес.Спробую вас зорієнтувати скільки коштує обладнання для приготування піци:Піч професійна для піци - від 5600 грн;Тістоміс для тіста - 7500 грн;Слайсер для нарізки начинок - від 2600 грн;Прес для формовки тіста - від 22 000 грн;Куттер для приготування соусу - від 6100 грн, або блендером за 2108 грнЦе ціни на професійне обладнання і тому вони дорожчі від побутових приладів.Якщо надумали відкривати піцерію, то Сергій Олександрович та Микола Петрович зпроектують план професійної кухні для піцерії.
MassimoUA Опубліковано 6 Вересня, 2013 в 07:59 Автор #4 Опубліковано 6 Вересня, 2013 в 07:59 Вчора я виклав обладнання для піцерій з приблизними цінами. Сьогодні пропоную вашій увазі відео на якому з допомогою того обладнання готують піцу:
MassimoUA Опубліковано 10 Вересня, 2013 в 13:46 Автор #5 Опубліковано 10 Вересня, 2013 в 13:46 Особисто я не раз хотів відкрити кафе не колесах, впевнений, що це вигідний бізнес. Маю надію, що вас зацікавить: Кафе в торговому причепі з млинцями за 28 000 грн; Чебуречну за 31 000 грн; Мобільну піцерію за 38 000 грн. На завтра ще прорахую для шаурми та запеченої картоплі. У Луцьку є безліч місць, де не можна купити звичайний хот-дог, а я вже не кажу про смачні млинці, або запечену картоплю з начинкою. Я наприклад, мав досвід продавати посуд на гпз. Там з голоду можна вмерти.
MassimoUA Опубліковано 11 Вересня, 2013 в 14:03 Автор #6 Опубліковано 11 Вересня, 2013 в 14:03 На форумі є люди яким цікаво обладнання для ресторанів, кафе, барів?Може хтось хоче відкрити піцерію чи кафе на колесах? Звертайтеся, із задоволенням проконсультуємо, прорахуємо.
MassimoUA Опубліковано 16 Вересня, 2013 в 08:42 Автор #7 Опубліковано 16 Вересня, 2013 в 08:42 Прийшов знайомий. Хоче відкрити на 40-му піцерію. Я відмовляю, бо тих піцерій вже і так багато. Та й бюджет не дозволяє стати кращою. Пропоную думати в сторону чебуреків, млинців з начинкою... Цікава тема ще із запеченою картоплею. Її в Луцьку взагалі не має де замовити. Знайомий боїться робити чебуречну на 40-му, бо будуть ходити лише на 100 грамм. Думаю, що в цьому також є логіка.... Якби ви захотіли відкрити кафе, бар чи ресторан. Яким би він був? Яке б ви склали меню? Що було б популярним у Луцьку? Чого не вистачає?
MassimoUA Опубліковано 18 Вересня, 2013 в 11:50 Автор #8 Опубліковано 18 Вересня, 2013 в 11:50 Проект обладнання для чебуречної:Причіп на колесах призначений для торгівлі з гардеробом, умивальником і стійкою для покупців.Апарат для обжарки чебуреківПлита на одну комфоркуТестораскатка Max Gran pastaХолодильник для збереження начинокМіксерКоштує причіп з обладнанням - 31 300 грн
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.