Перейти до змісту

Фасад для кухні

jerhan

Рекомендовані повідомлення

Потрібно придбати фасад(глянцевий) для кухні з заданими розмірами, в мадоті глянця не так багато, в епіцентрі є цікавий вибір, можливо ще хтось знає де можна подивитись!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

деже кльовий і велиий вибір фасадів на вул. Елетроапаратній (колишній БУМ)

не пам"ятаю,як називається фірма , але її відразу побачите і ,думаю,на форумі підкажуть

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Колишній БУМ, зараз Рольф

http://meblimarket.net/meblevi-fasady-30474.html

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вчора заходив у той Рольф, і дійсно, "Мадот" порівняно з ним, пусте місце, саме у воборі глянцевих фасадів та навіть вибір ламінованих ДСП більший! зайшов о 18.09,(працюють до 18.00), там ще був один чоловік, який дуже гарно розказав, все що мене цікавило і навіть більше. Такого в Мадоті ніколи не побачиш. Тому всім кого цікавлять такі фасади, та йнавіть розкрій дсп і поклейка кромки, раджу туди завітати! я буду замовляти, фасади і дсп(з розкроєм) і стільницю саме у них!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

Вчора заходив у той Рольф, і дійсно, "Мадот" порівняно з ним, пусте місце, саме у воборі глянцевих фасадів та навіть вибір ламінованих ДСП більший! зайшов о 18.09,(працюють до 18.00), там ще був один чоловік, який дуже гарно розказав, все що мене цікавило і навіть більше. Такого в Мадоті ніколи не побачиш. Тому всім кого цікавлять такі фасади, та йнавіть розкрій дсп і поклейка кромки, раджу туди завітати! я буду замовляти, фасади і дсп(з розкроєм) і стільницю саме у них!

А де це?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Суббота и воскресенье выходной.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

А де це?

Адреса: вул. Електроапаратна, 3

Телефон: 0332-299-771Вул. Електроапаратна

Якщо їхати по вул.Рівненська, з центра, то навпроти Лучеська направо, і через метрів 300 зліва буде, там де колись "Бум" був.

зайшов о 18.09,(працюють до 18.00)

Не знаєте, вони працюють без вихідних? Просто при режимі роботи до 18:00 в будні дні до них попасти нереально.

на рахунок режиму, то незручний час, працювали хоча б на годину довше!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

я видела фасады Рольфа и Мадота в эксплуатации. Рольф жалкое подобие на Мадот.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А можна детальніше про які саме фасади мова (їх десятки) - обираю матеріал фасадів і було б цікаво прочитати відгук?
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

ну звичайно, якшо взяти фасад обклеєний плівкою у рольфі, а у мадоті - крашений. То звичайно у рольфі буде гірше. Але у Рольфі я навмисне запитав за фасади обклеєні плівкою. на що мені відповіли відразу - що для кухні їх радять не брати, так як плівка плавиться і відклеюється температурі від 50-60 градусів. А от чи є у мадоті фасади з постформінгу, які при мені царапали гвоздем, тушили сігарєту, різали по ній ножем, і це все їй не страшно. Чи можливо в мадоті є акрілові фасали?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 рік потому...

Можливо хто знає як служать фасади з натурального дерева (черешня), які продаються в Мадоті, які по ним є нюанси?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можливо хто знає як служать фасади з натурального дерева (черешня), які продаються в Мадоті, які по ним є нюанси?

Служить довго, но треба затрат тьму на її обробку , масла, оліфи, воски, водні лаки, це якщо нульове брати дерево, а так заводське ніхто гарантії на десятки років не дасть тому , що дерево крутить від вологи.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А якщо вже готові брати,виготовлені та лаковані на Мадоті , яка якість покриття?, та самого дереа? можливо є власники таких фасадів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

є, треба Вам в Буратин їхати, перший поворот на ліво зі сторони Рованців, є декілька таких фасідів, емітатор бруса весь з вишні, дивіться самі на якість, но майте на увазі , зробленно своїми руками стоїть набагато довше =)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

є, треба Вам в Буратин їхати, перший поворот на ліво зі сторони Рованців, є декілька таких фасідів, емітатор бруса весь з вишні, дивіться самі на якість, но майте на увазі , зробленно своїми руками стоїть набагато довше =)

Дякую , але ми точно про фасади до кухонь говоримо?
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Саме так )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 6 місяців потому...

Можливо хтось має в себе кухню з алюмінієвим фасадом із чорним склом: підкажіть наскільки практично? А ще радять якщо з алюмінію, то тільки верх брати - нижні тумби з мдф...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...