Перейти до змісту

Розлочка нового айфона 4


Bit

Рекомендовані повідомлення

Доброго дня!

виникла проблема-на День Народження дівчина привезла мені зі штатів новий айфон. запакований, контрактний від AT&T.

Само собою, з сімкартою, з кодами і з усім. Але! Залочений під одного оператора. Будь-який з наших не працює.

Потрібна розлочка. Прошивка 6.1.3. Пробували вирішити через тех підтримку, дзвонили у США. Правило для розлочки-2 роки на контракті. Номер ат т новий, і телефон теж, два роки чекати не намірений. Відповідно, офіційна розлочка відпадає.

Потрібна послуга чимпошвидше

063 4364436

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якшо вже продовжувати тему, то хто знає в чому може бути причина неробочого мікрофона в айфоні 4? телефон з коробки, в плівках, НЕ ПАДАВ, НЕ ТОНУВ, анлокнутий офіційно. коротше, під час класичної розмови "в вухо", чути мене настільки тихо, що можна і слова не розібрати. на гучномовці і в диктофоні все нормально. робив скидання прошивки, прошивка остання, офіційна. без джейлбрейків і тому подібного.

заморочуюсь, бо на форумах пишуть купу всього, "падіння і тріщина", "обкатка і перекатка аудіо-тракта", "заміна мікрофона". хто з таким стикався? таке враження, що десь в настройках стоїть одна поділка з десяти по гучності мікрофону. ну бо тяжко віриться, що він з заводу з таким браком приїхав.

тимбільше, запакованою в поліетилен була і коробка, і телефон з плівочками. топління і падіння просто неможливі, везли ручною клажею літаком.

хтось може стикався з таким? програмна чи залізна помилка?

переглянув повідомлення, може трохи незрозуміло написав. Не чують мене, не чує мене співрозмовник при розмові у вухо. на Гучномовці співрозмовник мене чує чудово, як і на гарнітурі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На сьогоднішній день продають 4 ку в рефреші, тобто береться апарат з розбитим екраном , міняється корпус повністю, комплектується , запаковується в целован і продається як новий.

Якщо диктофон працює нормально-то мікрофон робочий.Скорішевсього потрібно міняіти аудіокодек.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...