Перейти до змісту

PES 2008

Jimi Hendrix

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

сорі за нерозторопність, але в мене блін не виходить симулювати, мож я не то роблю, симулювати тре одночасно нажати клавіші Q Z E?????????

• Відповідей 105
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано
сорі за нерозторопність, але в мене блін не виходить симулювати, мож я не то роблю, симулювати тре одночасно нажати клавіші Q Z E?????????

Не кожна клавіатура сприймає одночасне натискання 3-х клавіш, в мого знайомого така ж сама штука...Спробуй іншу клаву...

Доречі... Вже 4-ри пенальті заробив таким чином...

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Я не поняв, пацани як заходити на ФТП, там якийсь пароль запрашує і логін? Поможіть! Хелп, грати хочется!

Опубліковано

Якшо чесно, то я ПЕС 2008 навть не грав і не збираюся. Я надаю перевагу монстру в цій сфері ігор - ФІФА08. ЧОМУ? - напевно хочете ви мене запитати. Я відповім. Після випробування нервів на ПЕС 06 і 07 у мене вже просто не було бажання брати 08. у попередніх версіях мені не сподобалося багато. Головне - не ліцензованість ліг та більшості клубів(тай взагалі мало там присутньо хоть якихось реальних клубів). Гіршим є й саме управліня ніж у ФІФА( принаймні на клаві ). До позитиву у порівнянні з ФІФА потрібно звичайно віднести графіку і також "на любителя" хорошим є можливість управління клубами( форми , стадіони і т.п. ).

Тому впринципі є й обрав саме ФІФА 08, але якшо в ПЕС 2008 накінець-то виправили вказані мною недоліки, то я можу кардинально змінити свою думку. :)

Опубліковано

Незнаю чи піде в мене. Поудаляв 13 программ та 3 гри. Теж саме зробив з Сталкером. Він не пішов - карта стара. Буду купляти нову відеокарту. А далі закачую. Брат любить грати в фіфу, але Пес 08 виглядає досить спокусливо.

Скажіть, там англійська мова?, Чи російська?

Скажіть, там управління схоже з фіфою?, Чи ні?

Опубліковано

Там якийсь файл пошкодженний. Може хтось про таке знав? А то ви тут нахімічили що уже я потратив майже весь городьський трафік за якусь футбольну іграшку. Залишився 1 гб памяті для скачування.

• 1 місяць потому...
Опубліковано
Як відкрити *імж файли AFSExplorerом????? :)

Розібрався як поставити?

Якщо хочеш можу невеличкий мануал по установці написати.

Опубліковано
Як відкрити *імж файли AFSExplorerом????? B)

Розібрався як поставити?

Якщо хочеш можу невеличкий мануал по установці написати.

давай! и как тебе патч?

Опубліковано

Як і обіцяв:

- Розпаковуєм файл

- Запускаєм AFSExplorer, вибираєм: File-> Import AFS File-> Тип файлів-Всі ->rv_e.img

- ACtion-> import folder-> rv_e(Імпортуєм папку з файлами, програма попросить створити новий файл AFS, створюєм під будь - яким ім'ям, зберігаєм, після того як все імпортується, міняєм ім 'я та розширення щойностаореного AFS файла на rv_e.img, і вставляєм замість оригінального в папці... Аналогічно з cv_0.img, cv_1.img)

- Кітсервер копіюєм в директорію гри,запускаєм Setup ->install

все повинно працювати

P.S. Патч не поганий, виправляє всі команди + Наша рідна Луцька Волинь

Опубліковано

пачт очень хорошый! он добавляет формы для команд английской премьер лиги, добавляет укр. лигу, новые трансферы, новые мячи.

На мой взгляд фифа отдыхает в очередной раз!

Опубліковано
фак, як ти його поставив?? можна точніше написати <_<

а мне SanyaSS записал на диск уже пропатченую игру! так что как устанавливать патч я не разобрался! :huh:

• 7 місяців потому...
Опубліковано

Можу демку на диск записати, але немає сенсу, через три дні повна версія виходить... Доречі демка песика набагато цікавіша ніж повна версія фіфи...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...