Перейти до змісту

Неділька

Dr.Martenz

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

такі треба туди доїхати, і то непеременно по лісам, енд насінг кент стоп ас

так шо добре взувайтесь, одівайтесь і в путь

Опубліковано
Ну так як того і питаю "Скіко км?", щоб хоч якось розраховувати свої сили... (і їхати чи нє, в результаті :D).

І не питай, км - досить. Тобі буде не покайфу. Але точно збереться група (і скоріше це буде більшість), яка не поїде саме на Цумань, а десь так троха не доїде. Там по тій трасі є де звернути, щоб відпочити гарно. Виєдемо разом, а там побачим. Де хто пропонує повторити КК у Гараджі (ще такий варіант, і по тій ж рівненській трасі ;) )

Ти готуйся, їдь і нічого не бійся ;) , ми з тобою...

Опубліковано

йа за КК!

адназначна, прогнать по грязи, посидеть у костра, опять прогнать, опять посидеть, если пиво останецца...

романтика нах!

Опубліковано
йа за КК!

адназначна, прогнать по грязи, посидеть у костра, опять прогнать, опять посидеть, если пиво останецца...

романтика нах!

если Gismeteo не врет, грязи и романтики будет побольше, чем в прошлый раз ! :D

Опубліковано

Хмм... Если офф-роад и сильно по грязи, то я, мабуть, ПАСС... :(

Разве шо по трассе паралельно прокачусь (если сильно лить не будет) ;)

Опубліковано
йа за КК!

романтика нах!

если Gismeteo не врет, грязи и романтики будет побольше, чем в прошлый раз ! :(

Куда больше?! Ты ТАМ был? :o

Можна дислацироваться в Воротниве, под навесом, а на карьеры через лес и поле делать набеги... Жуть :o Самой страшно...

Опубліковано

ну ви криси сухопутні, дощика злякались

якщо в знову в Воротнові сховаєтесь, то я сам фігачу в Цумань і мені п* і крапка.

Опубліковано

ну вы выижжайте, а я там эта... паттянусь, если шо.. если захотите :)

смотрю я вот на погодку... а точнее слушаю....

и все больше хочется в воротнив, под навес ....

а то погода - она сцуко ВЛАЖНАЙА!

IMG24-1191724468.gif

Опубліковано

По прогнозу дощик тільки зранку, якщо перестане пізніше то можна і дальше поїхати так веселіше і цікавіше через ліс буде їхати :)

Опубліковано

Ой їздили! Хто куда. Але одне сплошне КК.

Чудненько прокатились.

Несколько сумасшедших таки доехали до Цумани по бездорожью. Нежрамши. Подробнее они сами отпишут.

А мы ограничились Воротнивом. Прада тож сугубо по аутроуд... Прелесть!

До темна до асфальта все ж добрались. На помоечке помылись. Вобшем, день удался ;)

• Адміністратори
Опубліковано

А ми були в Вротніві вчора ;)

У нас річниця весілля, святкуємо вдома ;)

Опубліковано
А ми були в Вротніві вчора ;)

Ха-Ха. А мы знаем. И не потому, что нам очевидцы рассказали. Потому. что мы там сегодня доедали то, что вам не влезло... ;)

Опубліковано

Цумань через ліз взятий!

Це був мій самий сцуко мокрий і грязний день в моєму житті!

Нас було 4-го водолазів: Мартенс, Іра, я і Саша (новенький)

дощ був зранку старт в 9год, потім від Звіровом перестав, далі після ж/д преїзду

наліво до Звірівського лісництва, а далі ліс , спочатку на північ по грунтовці, а далі звернули на схід як виявилось не в тому місці(це ми потім в лісо зрозумілі коли були фігна де)

Вийшло сонечко, настрій зразу піднявся і весело поїхалось.

Було багато Болота(з вуликої букви) в перемішку з листям, травою і гілками, ям , корінь дерев, гілок, стовбурів, місево з глини, сипучих пісків,

трава по голову.

Як сказала Іра , це її щось нагадували, тіпа Карпати тільки без крутизни і каміння.

десь вже на 2-ий годині їзди по лісу (ми йшли-їхали по тому що 10 років тому було лісовою дорогою),дорогу пребігло стадо оленів (здорові туші) потім ще один, далі на південь від нас олені видавали не зрозумілі звуки , колбасились одним словом.

Їхали якимись лісовими дороги різної степенні заростання, на роздоріжжях вибирали ті дороги як приблизно в східну сторону були(компас в мене був на мобілці).

Далі натикнулись на бесідку з круглим столом, там перекусило. Тільки виїхали знову полило, як раз виїхали на грунтовку, її розвело зовсім.

Далі на схід по болотам, піскам, виїхали на поле, преїзджали рівчак, і нарешті доїхали до першого села. Далі було веселіше, по дорозі їхали :D .

потім грунтовка з камінчиками, бруківка і Цумань. перекусили і далі по асфальту на південь до Рівненської траси, на виїзді знов дощ який переріс в зливу, а вона в град, ляпота погодка.

Потім було маслання по мокрій трасі, машини обливали по бокам, зверху дощ і холодний вітер(10 град) в морду, так с і до їхали до наших.

А далі ви вже знаєте.

фото - я після всього

Опубліковано

Ги...

А я хотів сьодні вранці дощику уникнути. Не поїхав зі всіма.

Але ввечері той дощик мені таки відімстився.

Ломанувся я надвечір по ківерцівській трасі. А тут він (дощик ;)).

Обігнав його :). Побачив за Ківерцями РАЙДУГУ :). Поїхав її доганяти.

Але дощ був швидший - догнав в Озері і вимочив як цуцика.

Сутеніло... Зняв темні окуляри - трохи посвітлішало :).

Заїхав на автобусну зупинку, обтрусився (як собака ;)), привів в ступор місцевих бабок, розвернувся і порулив додомки.

На звороті дощ і попутній транспорт довершили розпочате - по приїзді додому сухого на мені не залишилося нічого :D.

Пісок сипався з усіх можливих місць ;).

Навіть сил не було вєлік мити, так і залишив його, бідного, мокрого в гаражі :D .

Нічо, зато завтра влаштую йому генеральну "помойку" ;).

Опубліковано

прикольно вчера катнулись на Цумань! респект Мартензу, Джуре, Ире и мне за выдержку и терпение. такая покатушка наверное на долго запомнится.

post-719-1191829273.jpg

post-719-1191829302.jpg

post-719-1191829325.jpg

post-719-1191829338.jpg

post-719-1191829378.jpg

post-719-1191829391.jpg

post-719-1191829416.jpg

post-719-1191829422.jpg

Опубліковано

мішн акомплішд : гавнорейд нах Цумань удалсі. Було все, гавніща по втулки по якому даже пьяний мартенз не міг проїхати, мінлива волинська погода, коли дощ починався разів 5, стада оленів, які визвали у іри страх а чи не почався часом сезон полювання на лосів, пошуки напрямку руху (строго на схід або туди де дерев менше), дикі воплі іри "ХАТИ!!!", коли вона побачила Мощаницю. Респекти Ірі і Сані (новенькому, не знаю його нік), шо витримали, респекти Тані, Лексу, Андрюхе, куму, діфото, шо дочекалися, зігріли і накормили двох "смертніків".

Жизнь удалась...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...