Перейти до змісту

«Авто-Луцьк-2007» стартує у суботу


Basil

Рекомендовані повідомлення

Автофестиваль «Авто-Луцьк -2007» триватиме у Луцьку протягом 6-го і 7-го жовтня. Про це «Волинську правду» повідомили в інформаційно-аналітичному центрі «Луцьк».

Згідно з програмою фестивалю, урочиста частина розпочнеться об 11.00 на проспекті Волі обласного центру з вручення нагород учням - переможцям конкурсу на знання правил дорожнього руху та проїзду байкерів (за маршрутом пр-т Волі – Театральний майдан).

З 11.30 по 15-ту годину на проспекті Волі пройдуть тест-драйв на автомобілях «Мерседес-Бенц» і «Міцубісі» показові виступи членів клубу «Волинь-арт», катання дітей на картингах та інші заходи, серед яких – і конкурс дитячого малюнку «Авто моєї мрії». Дітлахи зможуть і позмагатися на впізнання марок автомобілів. А у селі Крупа Луцького району у той же час триватиме першість із гонок на прискорення.

У неділю з 11.00 по 17.00 на проспекті Волі обласного центру пройде автовиставка. На проспекті Грушевського відбудеться ралі «Надія». А закінчиться дійство врученням нагород переможцям конкурсів і концертом, який почнеться о 16.00.

http://www.pravda.lutsk.ua/?p=3718

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...