Перейти до змісту

04.10.2007 Четвер

kmd

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 53
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Який нафік МКС ? Мартенз з офіса туди пішки скоріше зайде і весь сок вип"є, як я з гпз доїду. Йому ж з вікна, якщо направо пасматрєть, то "білку" видно в добру погоду :D

Опубліковано

2 FKCX_half. А ти дома, чи де ?

Якщо так, то почекай, я приїду додому, зустрінемось і валим в білку через Ріо-де-Рованці.

Я блін, до 17.30 на роботі, якщо не затримають.

Опубліковано

о"к. Тогда не знаю, может поеду, но скорее всего нет, тут уже и работы привезли срочной, и друг на шашлык с соком зовет, и с Мартензом встретиться видяху забрать, млин, почему в сутки только 24 часа! Нифига не успеваю.

Опубліковано

Andruha_gpz28, я до 18.00 працюю + до тубдиспансера від електроапаратного + поміняти педалі + доїхати до перехрестя гнідавської і потебні... ітого можу пізніше виїхати з тобою, щоб скучно не було...

Опубліковано

Буду на 18,45-19,00 Хочу много соку

Возмите плизз ктото смазку а то неуспел купить а надо вел смазать

Диии если будешь возьми плизз еще крепление на насос

За все расчет пивом

Опубліковано

...блін....облом....купа термінової роботи. Скажіть все-таки на всякий випадок, де конкретно будете, якщо звільнюсь раніше, то в Струмівку дорогу знаю.

А ні, вже взагалі нікуди не їду. Мене чекає робота і ...сок по її завершенню. Всім приємної покатушки і багато смачного свіжого холодного соку. ;)

Опубліковано
2 ORV: ти от куда буш виезджать в 18,45-19,00?

Еду от лучаська

Грамоти только завтра заберу

Опубліковано

УРРРРРРРРРРРААААААААА!

Додому дістався.

Давненько так не сміялися!!!!

Всім дякую за шикарну покатушку

Опубліковано

Додому дістався в 01.45. Хтось пам"ятає де я вчора був після того як пили сок біля фонтанів?! :D;)

Опубліковано

Да уж, погомонили. ;)

Белочка конечно всякое видала, но нас запомнят надолго.

И э-э .. соку-то было выпито относительно немного... :D

Опубліковано

я проїхався по "злачних" місцях міста, потім видзвонив Діфото і поїхав в білочку. правда на крузі за містом вмене вмер ліхтар :D Тому зробивши круг "почета" повернувся освітленими вулицями на львівську...

ЗІ кста, де наші велобайкери закупаюця термоодягом? вчора досить сильно замерз - тра передіватись.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...