Перейти до змісту

Британія виділить $248 млн на "велосипедну революцію"


Dream

Рекомендовані повідомлення

Уряд Великобританії готовий виділити понад 160 млн фунтів стерлінгів ($248 млн) на розвиток велосипедної інфраструктури в рамках “велосипедної революції”. Про це повідомляє прем’єр-міністр країни Девід Кемерон.

Мережа безпечних велосипедних доріжок з’явиться у 8 англійських містах і 4 національних парках.

Манчестер, Бірмінгем, Ньюкасл, Лідс, Брістоль, Оксфорд, Кембридж і Норвіч стануть містами, куди уряд направить мільйони фунтів для розвитку місцевої велосипедної інфраструктури. Серед національних парків, що входять до цієї програми, виявилися Пік-Дистрикт, Сауз Даунс, Дартмур, Нью-Форест.

Звернемо увагу, що минулого року Великобританія виділила 42 млн фунтів на відповідні цілі. “Уряд хоче зробити сам процес їзди простішим і безпечнішим для тих, хто вже користується велосипедом, і надихнути якомога більшу кількість людей на використання цього типу транспорту”, – заявив Кемерон.

Жителі Британії позитивно поставилися до даної ініціативи. Кампанію з впровадження велосипедного транспорту у звичайне життя підтримали олімпійські чемпіони Дені Кінг, Лаура Тротт і Джоанна Роуселл. Додамо, що велосипеди користуються великою популярністю в країні.

Зокрема, образ мера столиці країни Бориса Джонсона часто асоціюється з двоколісним транспортом, на якому градоначальник їздить по Лондону.

Нагадаємо, що 7 серпня мер подарував новонародженому сину принца Вільяма і герцогині Кейт триколісний велосипед. Джонсон висловив сподівання, що такий подарунок прищепить принцу Джорджу Олександру Луї любов до цього виду транспорту.

finance.ua

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...