Перейти до змісту

Яку безшумку обрати для ВАЗ 2109

Sanver

Рекомендовані повідомлення

Після варочних робіт потрібно зсередини обезшумити авто, що порадите, яку краще брати, та й де у Луцьку?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

скільки такі кусочки коштують, та де їх краще купити (ціна,якість)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а сходити на базар і там на місці самому все і взнати? Заодне і руками пощупаєш, і по цінах відчуєш...

Це якщо ти дійсно хочеш це робити.

Вона продається великими кусками, а ти собі вже вирізаєш, як тобі потрібно. І вона є різна: самоклейка (дорожча), без клеєвої основи (дешевша, але і роботи з нею, відповідно...), фольгована (термозахист), і т.д.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

скільки такі кусочки коштують, та де їх краще купити (ціна,якість)

http://avtozvuk.ua/catalog/20

http://aukro.ua/list...ng=шумоизоляция

З.І. В наш час базар тільки для багатих людей.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на "формулу" не радив би йти - там так зажрались, що ціни нереально високі. Дешевше в Неті замовити як на "формулі", навіть з урахуванням доставки...

з власного досвіду можу порадити або вищезгаданий avtozvuk.ua або магазин "БусМайстер" на вул. Потебні

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

формула, там де автозвук, на углу Юра продає, завжди в нього тарюсь, тай ціна там непогана)

п.с якщо брати то тільки стп

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

формула, там де автозвук, на углу Юра продає, завжди в нього тарюсь, тай ціна там непогана)

п.с якщо брати то тільки стк

Це ж не філія інтернет магазину з посилання вище?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

п.с якщо брати то тільки стк

Це ж не філія інтернет магазину з посилання вище?

нескажу, бо незнаю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не слухай дурниць форса) Все залежить від того, для яких цілей ти шумиш авто. Якщо для музики - одне. Якщо для других цілей - друге. І третє питання - що саме збираєшся шумити?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Купляй віброізоляцію в магазині на ПОтебні, там є недорога по 19 грн за лист і наверх шумку 4-8 мм.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на "формулі" він "вживу" собі пощупає її руцями, побачить оцями, а далі може шукати будь-де, бо вже сам буде знати, що йому потрібно

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не слухай дурниць форса) Все залежить від того, для яких цілей ти шумиш авто. Якщо для музики - одне. Якщо для других цілей - друге. І третє питання - що саме збираєшся шумити?

не пиши ти тут своїх дрібниць добре? знавец бачу великий, особливо для тебе скажу, що там є шумо/вібро ізоляція для всіх цілей.

п.с ТС якщо хочеш шось просте і бюдженте, їдь в нову лінію,чи епіцентр і шукай там де буд матеріали.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не пиши ти тут своїх дрібниць добре? знавец бачу великий, особливо для тебе скажу, що там є шумо/вібро ізоляція для всіх цілей.

п.с ТС якщо хочеш шось просте і бюдженте, їдь в нову лінію,чи епіцентр і шукай там де буд матеріали.

Судячи з тих тем, де ти здувся не одноразово - вже пів борди зробили певні висновки. Автор, якщо потрібно - можу показати яку собі не так давно клеїв. Розмір листа 0,5х0,375 м, на автозвуці листок - 57 грн. Якщо зацікавить - зможу знижку зробити. А те що тобі говорить форс, піти на формулу та купити там - то ти ту ж шумку в інтернеті купиш, на тому ж автозвуці куди дешевше. Тим паче - зможу тобі допомогти зі знижкою до 20% саме на шумоізоляцію

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Судячи з тих тем, де ти здувся не одноразово - вже пів борди зробили певні висновки

в яких це я темах здувся?) про плівку? чи про тоновані задні фари?)

те що я перестав відписувати це не означає що я "здувся", просто небачив смимлу спілкуватись далі.

п.с по темі , ТС сказали де можна купити, а де саме йому купляти це вже його діло.

п.с.с мені чесно пофігу хто які про мене висновки зробив, і хто що про мене думає, я про них взагалі не думаю

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ми купували вібро- і шумоізоляцію в маг. Бус-майстер на Потебні. Там є непоганий вибір і ціни нормальні, з формулою не порівняєш.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не знал что в новой линии и епицентре продают шумку для авто, бутиловою ленту продают, но это не то.

Sanver купи нормальную шумку, не экономь, сделай один раз нормально и будешь доволен.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не знал что в новой линии и епицентре продают шумку для авто, бутиловою ленту продают, но это не то.

Sanver купи нормальную шумку, не экономь, сделай один раз нормально и будешь доволен.

тепло, шумо ізоляція, прекрасно підходить для поклейки в авто) причому там є в різній товщині)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тепло, шумо ізоляція, прекрасно підходить для поклейки в авто) причому там є в різній товщині)

Какой фирмы тепло-шумо изоляция, ссылку можно? Именно на ту которая продают в новой линии, и епицентре.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да, єврорубероїдом можна... Без жартів)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Какой фирмы тепло-шумо изоляция, ссылку можно? Именно на ту которая продают в новой линии, и епицентре.

собі клеєли таку, дешево і сердито

http://www.nl.ua/ru/stroimaterialy/izolyatsionnye_materialy/izolyatsiya_ppei/izolyatsiya_terafom_4_mm.html

резульаттом задоволені, брали 4, тому клеєли під карти. на дно можна і 8 брати

да Рома можна можна)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да, и минватой можно:

Для себя покупали здесь - http://carsound.ua/r...CFah3cAodAnwAlA

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не, ну не спорю - поклеешь эпицентровской - будешь думать да! это круто... Но пойми - там продают материалы для ремонтов квартир, постройки домов. Но никак не для шумки авто. Как говорили уже выше - сделай 1 раз, но качественно. А то тут тебе насоветуют, что просто деньги выкинешь на ветер. Минватой - категорически не советую. Почему? Потому что она наберается влаги и начинает гнить. В салоне будет постоянный запах тухлой тряпки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Напишу на всякий... а то вижу не правильно меня поняли. ТС по поводу минваты не воспринимай всерьез это я так наглядный пример рукоблудства.

Лично моё мнение - хочешь бесшумность в машине чем подешевле, и материалом не по назначению, так это тоже самое что покрасить её краской для забора.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не, ну не спорю - поклеешь эпицентровской - будешь думать да! это круто... Но пойми - там продают материалы для ремонтов квартир, постройки домов. Но никак не для шумки авто. Как говорили уже выше - сделай 1 раз, но качественно. А то тут тебе насоветуют, что просто деньги выкинешь на ветер. Минватой - категорически не советую. Почему? Потому что она наберается влаги и начинает гнить. В салоне будет постоянный запах тухлой тряпки.

Нарахунок цього я з тобою згоден на 1оо%, Но чи почує він на своїй 9 різницю між цими варіантами?)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...