Перейти до змісту

Яку безшумку обрати для ВАЗ 2109

Sanver

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Після варочних робіт потрібно зсередини обезшумити авто, що порадите, яку краще брати, та й де у Луцьку?

Опубліковано

а сходити на базар і там на місці самому все і взнати? Заодне і руками пощупаєш, і по цінах відчуєш...

Це якщо ти дійсно хочеш це робити.

Вона продається великими кусками, а ти собі вже вирізаєш, як тобі потрібно. І вона є різна: самоклейка (дорожча), без клеєвої основи (дешевша, але і роботи з нею, відповідно...), фольгована (термозахист), і т.д.

Опубліковано

скільки такі кусочки коштують, та де їх краще купити (ціна,якість)

http://avtozvuk.ua/catalog/20

http://aukro.ua/list...ng=шумоизоляция

З.І. В наш час базар тільки для багатих людей.

Опубліковано

на "формулу" не радив би йти - там так зажрались, що ціни нереально високі. Дешевше в Неті замовити як на "формулі", навіть з урахуванням доставки...

з власного досвіду можу порадити або вищезгаданий avtozvuk.ua або магазин "БусМайстер" на вул. Потебні

Опубліковано

формула, там де автозвук, на углу Юра продає, завжди в нього тарюсь, тай ціна там непогана)

п.с якщо брати то тільки стп

Опубліковано

формула, там де автозвук, на углу Юра продає, завжди в нього тарюсь, тай ціна там непогана)

п.с якщо брати то тільки стк

Це ж не філія інтернет магазину з посилання вище?

Опубліковано

п.с якщо брати то тільки стк

Це ж не філія інтернет магазину з посилання вище?

нескажу, бо незнаю.

Опубліковано

Не слухай дурниць форса) Все залежить від того, для яких цілей ти шумиш авто. Якщо для музики - одне. Якщо для других цілей - друге. І третє питання - що саме збираєшся шумити?

Опубліковано

Купляй віброізоляцію в магазині на ПОтебні, там є недорога по 19 грн за лист і наверх шумку 4-8 мм.

Опубліковано

на "формулі" він "вживу" собі пощупає її руцями, побачить оцями, а далі може шукати будь-де, бо вже сам буде знати, що йому потрібно

Опубліковано

Не слухай дурниць форса) Все залежить від того, для яких цілей ти шумиш авто. Якщо для музики - одне. Якщо для других цілей - друге. І третє питання - що саме збираєшся шумити?

не пиши ти тут своїх дрібниць добре? знавец бачу великий, особливо для тебе скажу, що там є шумо/вібро ізоляція для всіх цілей.

п.с ТС якщо хочеш шось просте і бюдженте, їдь в нову лінію,чи епіцентр і шукай там де буд матеріали.

Опубліковано

не пиши ти тут своїх дрібниць добре? знавец бачу великий, особливо для тебе скажу, що там є шумо/вібро ізоляція для всіх цілей.

п.с ТС якщо хочеш шось просте і бюдженте, їдь в нову лінію,чи епіцентр і шукай там де буд матеріали.

Судячи з тих тем, де ти здувся не одноразово - вже пів борди зробили певні висновки. Автор, якщо потрібно - можу показати яку собі не так давно клеїв. Розмір листа 0,5х0,375 м, на автозвуці листок - 57 грн. Якщо зацікавить - зможу знижку зробити. А те що тобі говорить форс, піти на формулу та купити там - то ти ту ж шумку в інтернеті купиш, на тому ж автозвуці куди дешевше. Тим паче - зможу тобі допомогти зі знижкою до 20% саме на шумоізоляцію

Опубліковано

Судячи з тих тем, де ти здувся не одноразово - вже пів борди зробили певні висновки

в яких це я темах здувся?) про плівку? чи про тоновані задні фари?)

те що я перестав відписувати це не означає що я "здувся", просто небачив смимлу спілкуватись далі.

п.с по темі , ТС сказали де можна купити, а де саме йому купляти це вже його діло.

п.с.с мені чесно пофігу хто які про мене висновки зробив, і хто що про мене думає, я про них взагалі не думаю

Опубліковано

Ми купували вібро- і шумоізоляцію в маг. Бус-майстер на Потебні. Там є непоганий вибір і ціни нормальні, з формулою не порівняєш.

Опубліковано

Не знал что в новой линии и епицентре продают шумку для авто, бутиловою ленту продают, но это не то.

Sanver купи нормальную шумку, не экономь, сделай один раз нормально и будешь доволен.

Опубліковано

Не знал что в новой линии и епицентре продают шумку для авто, бутиловою ленту продают, но это не то.

Sanver купи нормальную шумку, не экономь, сделай один раз нормально и будешь доволен.

тепло, шумо ізоляція, прекрасно підходить для поклейки в авто) причому там є в різній товщині)

Опубліковано

тепло, шумо ізоляція, прекрасно підходить для поклейки в авто) причому там є в різній товщині)

Какой фирмы тепло-шумо изоляция, ссылку можно? Именно на ту которая продают в новой линии, и епицентре.
Опубліковано

Да, єврорубероїдом можна... Без жартів)

Опубліковано

Какой фирмы тепло-шумо изоляция, ссылку можно? Именно на ту которая продают в новой линии, и епицентре.

собі клеєли таку, дешево і сердито

http://www.nl.ua/ru/stroimaterialy/izolyatsionnye_materialy/izolyatsiya_ppei/izolyatsiya_terafom_4_mm.html

резульаттом задоволені, брали 4, тому клеєли під карти. на дно можна і 8 брати

да Рома можна можна)

Опубліковано

Да, и минватой можно:

Для себя покупали здесь - http://carsound.ua/r...CFah3cAodAnwAlA

Опубліковано

Не, ну не спорю - поклеешь эпицентровской - будешь думать да! это круто... Но пойми - там продают материалы для ремонтов квартир, постройки домов. Но никак не для шумки авто. Как говорили уже выше - сделай 1 раз, но качественно. А то тут тебе насоветуют, что просто деньги выкинешь на ветер. Минватой - категорически не советую. Почему? Потому что она наберается влаги и начинает гнить. В салоне будет постоянный запах тухлой тряпки.

Опубліковано

Напишу на всякий... а то вижу не правильно меня поняли. ТС по поводу минваты не воспринимай всерьез это я так наглядный пример рукоблудства.

Лично моё мнение - хочешь бесшумность в машине чем подешевле, и материалом не по назначению, так это тоже самое что покрасить её краской для забора.

Опубліковано

Не, ну не спорю - поклеешь эпицентровской - будешь думать да! это круто... Но пойми - там продают материалы для ремонтов квартир, постройки домов. Но никак не для шумки авто. Как говорили уже выше - сделай 1 раз, но качественно. А то тут тебе насоветуют, что просто деньги выкинешь на ветер. Минватой - категорически не советую. Почему? Потому что она наберается влаги и начинает гнить. В салоне будет постоянный запах тухлой тряпки.

Нарахунок цього я з тобою згоден на 1оо%, Но чи почує він на своїй 9 різницю між цими варіантами?)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...