Перейти до змісту

Волинські велосипедисти хочуть на світовий чемпіонат.ВІДЕО


Miro

Рекомендовані повідомлення

Волинські велосипедисти днями повернулися з міжнародних змагань, що відбулися у Львові.

Троє спортсменів - Альона Цюсь, Андрій Сач, та Марта Терещук, - які представляли Волинь, члени збірної команди України. Зараз спортсмени готуються до міжнародних змагань, що відбудуться у Польщі. Саме там вони отримуватимуть рейтингові бали, щоб представляти Волинь у складі України на світовому чемпіонаті, інформує ТРК Аверс.

Олена Цьось - чемпіонка України та учасниця Олімпійських ігор. Днями зі змагань знову привезла золоту нагороду, та встановила рекорд Львівського треку. «Це були перші в історії України на велотреку міжнародні змагання. Їх організували на досить хорошому рівні», - розповідає чемпіонка.

Андрій Сач уже готується до змагань в Польщі, там планує набрати коефіційні бали для участі в чемпіонаті світу. Прагне потрапити і на Олімпійські ігри.

А от 36 річний Володимир підрахував, що за 21 рік у спорті, проїхав на велосипеді 525 тисячі кілометрів. А щодня долає понад 100 кілометрів. Днями велосипедист повернувся із всесвітніх ігор які відбулися в Італії. Там здобув срібло з бронзою. Досягненнями, каже спортсмен, задоволений.

Тренер із велоспорту Валентина Матвійчук, розповіла, що під час кожного тренування та змагань переймається за своїх вихованців: «Радіємо разом із ними. Хвилюємося, звичайно, кожну мить», - зазначила Матвійчук.

Взято тут.

http://www.youtube.com/watch?v=I2MpJadG_4U

Побажаймо ж їм удачі. Так тримати, волиняни! :_02:

P.S. Прошу перенести тему, якщо закинув не у той розділ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...