Перейти до змісту

гурт "Чорні черешні" на весіллі

760880

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

як весільний фотограф скажу просто - дуже часто не те що вороги

тому я і написав в попередньому пості - батьки бувають різними.

діти теж бувають різними

Опубліковано
Эта роль ругательная и прошу ее ко мне не применять!

:_07:

І взагалі, якщо молодим подобаються обробки Чорних Черешень, то навряд чи весілля почнеться раніше 10 ранку.

Хоча я можу і помилятись. Коротше, буде видно.

Опубліковано

Так і я ж про теж ! Вирішувати можна і потрібно разом. Батьки що вороги своїм дітям ?

Чисто теоретично і трохи з досвіду припускаю, що є три варіанти: 1) вирішують молоді; 2) вирішують батьки; 3) вирішують разом. Я поспівчував тільки тим, хто в другій категорії. Третім немає за що перейматись.

Підтримую Мадкота - хочеш замовляти, замовляти. Весілля - це найбільш невдячний тип дозвілля в плані порозуміння між різними людьми. Якщо слухати думки всіх без виключення - то краще взагалі нічого не робити... і то врешті будуть скоса дивитись :-)

Опубліковано

В мого брата на весіллі грати ЧЧ, все було гарно. Правда, то було років 7 тому

А от ми не змогли замовити на своє весілля ту музику, яку хотіли, бо ресторан поставив ультиматум - якщо в них замовляємо, то тільки їхня музика. Досі жалкую, бо як потім вивилось серед музик був отой повнуватий хлопець з гітарою, що по вулиці ходить з піснями, ще й до дівчат приставав. Та й репертуар був не дуже

Тому замовляйте те, чого хочете. Ваше весілля, ваш вибір

Опубліковано

з досвіду:

зранку музику голосно лабають лабухи, котрі фальш прикривають гучністю. будь які спроби повливати на гучність їхнього "проХфесіональого" підходу практично немають шансів. - інакше для них катастрофа.

ЧЧ чудовий гурт і знаючи їхні можливості та репертуар мені дуже хотілось би подивитись в очі тих, , кому не подобаються вони.

на жаль весілля у нас - це процес дуже дивний, часто незрозумілий, хоча ніби все у всіх однаково.

Опубліковано

=) Ну не лести собі вже так.

З’являєшся майже скрізь в стилі, наприклад, того ж Жені. Тільки він пише таке, що і сказати на те нема що. А ти какунці скрізь лишаєш.

Так, я шота нє савсєм в'їхав Я тут до чого?

Проти "ЧЧ" нічого не маю. Творчістю не захоплююся. Але в будь-якому випадку вони кращі, аніж будь-які "бум-цик-цик" із іонікою та нотіком. Звук живий. Самі грають.

Опубліковано

мы занимаемся видеосъемкой на свадьбах, Много раз видел, как на свадьбах выступают "чорні Черешні" Очень качественно, всем нравится, в репертуаре нет Сердючки, ну наверное, это плюс, Сами рестораны, тоже всегда хорошо отзываются о них. Скорее всего вы услышали субъективное одиночное мнение, ну или ресторан хотел Вам предложить своих музыкантов. Себе на свадьбу заказывал тоже ЧЧ правда только на 2 часа и под акустику, остальное время просто музыка была с пульта, Гостей было немного, но все в восторге.

Опубліковано

діти теж бувають різними

Додам: діти женяться у 18 і у 30. У 30 ти маєш повне право запросити батьків на СВОЄ весілля і за СВОЇ кошти зробити все так як хочеш ти. А от якщо 18-річна піпіська буде трєбовать DJ парад на своє і бо це моє і бо я так хочу, весілля. Ну тут, ізвінітє, реакція теж буде відповідною.

З.І. Моїм батькам ЧЧ на весіллі(не моєму) не сподобались. Молоді - так. Молоді було більшість, тому вибір, думаю, був оправданий.

Опубліковано

діти теж бувають різними

Додам: діти женяться у 18 і у 30. У 30 ти маєш повне право запросити батьків на СВОЄ весілля і за СВОЇ кошти зробити все так як хочеш ти. А от якщо 18-річна піпіська буде трєбовать DJ парад на своє і бо це моє і бо я так хочу, весілля. Ну тут, ізвінітє, реакція теж буде відповідною.

З.І. Моїм батькам ЧЧ на весіллі(не моєму) не сподобались. Молоді - так. Молоді було більшість, тому вибір, думаю, був оправданий.

Ой Оля, тут тоже не все так просто, я замуж выходила в 20, а мужу был 21 год, за все платил мой муж, не его родители, а он сам, он работает с 16 лет, а родители все равно диктовали как и что делать, а мы по молодости уступали, сейчас бы ни за что эту свадьбу не делала такой, кормили кучу родни, которую я ни до ни после не видела...Но это так, лирика.

Насчет Чч, они играли на свадьбе у моей подруги, а репертуар выбирали жених с невестой, просто договорились так с ними и дали список исполнителей, которые должны быть на свадьбе, в нем были Элтон Джон, Queen, Deep purple, Roxette, а и названия песен тоже))), все были довольны и гости, и родители, и молодожены. Лично мне ууужасно понравилось.

• 2 місяця потому...
Опубліковано

Доброго Дня!!! Підкажіть будь ласка, чи хтось має весільне відео з Чорними Черешнями? Знаю вони грають в більш джазавому стилі, а як вони весільні пісні виконують?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...