Перейти до змісту

Порядні агенства нерухомості.

Natalia  Blagovirna

Рекомендовані повідомлення

А може перейти в тему про непорядні, а? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 126
  • Створено
  • Остання відповідь

А може перейти в тему про непорядні, а? :)

:g07::_16:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Треба проучувати таких людей як Андрій і подібних нелюдів з агенств , ось я наприклад сьогодні йду писати заяву в податкову про незаконну здачу квартири в оренду і не сплату податків , спочатку думав пропустити мимо очей і перебори злість після підстави від агенства і не звертатись , але добре подумавши я рішив що так буде кожен пробачати і пропускати мимо очей , тож треба з чогось починати .

Цим ти покараєш не цю "добродійку" і не агентство, а власника, котрий здає квартиру (можливо якусь бабцю).

Хазяйка і агенство - вони знайомі між собою і цього не скривали , добрі знайомі .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Народ , підскажіть іт агенства які беруть гроші за реєстрацію ( порядні агенства) ато тема йде , жило шукається і ніяк не знаходиться , кругом один ЛЦН - який вже задовбав своїми ліваковими оголошення і своїм договором ! Прошу вашої допомоги .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

На що тоді порадите ловити в губині ? і хто знає з якої краще строни сісти там де верби чи на протилежному березі ? Питання стосується тільки ставка в Губині .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На що тоді порадите ловити в губині ? і хто знає з якої краще строни сісти там де верби чи на протилежному березі ? Питання стосується тільки ставка в Губині .

В темі про агенства нерухомості в саме раз обговорювати з якої сторони берега сідати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Моя порада, купляйте напряму у власника, знайти важко, але можна. Пошуки квартири у мене зайняли менше двох місяців, за цей час агенства мене обводили де хоч і як хоч. Дивувалась з цін на 1 кімнатні квартири, "сумашедшо" завишенні 28-30тис. Як потім зрозуміла, агенства 2-3 тисячі накидають і самі до суми, + 2 % їм просто за те, що вони пальцем покажуть двері де продається квартира. Всі подальші витрати, нотаріус, реєстратор, експерт, податки окремо ще платиш. Коли я все це вкурила (до цього думала, що рієлтори роблять велику роботу) за тиждень потрапила на хазяїна і не повірите купили 2 х кімнатну, за 32 тис. нормальна квартира в нормальному районі, цегла. І всі нотаріальні витрати і перевірки квартири не страшні. Короче реально самому все це зробити. Головне довіряти нотаріусу, і краще вести до свого.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Привіт, також цікавить дана тема, зрадістю послухав би відгуки та коментарі про "АН Глобус", багото оголошень в них в і-неті тай з радістю їздять показувать обєкти..... ПОДІЛІТЬСЯ БУДЬ-ЛАСКА ВРАЖЕННЯМИ (хто з ними працював).... Чи можна їм довіряти????

Як на мене, Віталій молодець. Він орперативненько шукає варіанти. За реєстрацію грошей не бере, власним авто може підвезти на об'єкт. Всі варіанти в нього реально існуючі квартири. Він добре орієнтується у вартості нерухомості. Мені сподобалось з ним працювати, шкода, що продаж квартири, яку він мені знайшов відклали на невизначений термін самі власники. Нам ''горить'' купити квартиру до листопада, знайшли варіант через інше агенство. Як все пройде і чи варто користуватись послугами цього агенства напишу обов'язково.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Народ , підскажіть іт агенства які беруть гроші за реєстрацію ( порядні агенства) ато тема йде , жило шукається і ніяк не знаходиться , кругом один ЛЦН - який вже задовбав своїми ліваковими оголошення і своїм договором ! Прошу вашої допомоги .

''Лідер плюс'' та ''Ера'' беруть по 50 грн. за реєстрацію.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Моя порада, купляйте напряму у власника, знайти важко, але можна. Пошуки квартири у мене зайняли менше двох місяців, за цей час агенства мене обводили де хоч і як хоч. Дивувалась з цін на 1 кімнатні квартири, "сумашедшо" завишенні 28-30тис. Як потім зрозуміла, агенства 2-3 тисячі накидають і самі до суми, + 2 % їм просто за те, що вони пальцем покажуть двері де продається квартира. Всі подальші витрати, нотаріус, реєстратор, експерт, податки окремо ще платиш. Коли я все це вкурила (до цього думала, що рієлтори роблять велику роботу) за тиждень потрапила на хазяїна і не повірите купили 2 х кімнатну, за 32 тис. нормальна квартира в нормальному районі, цегла. І всі нотаріальні витрати і перевірки квартири не страшні. Короче реально самому все це зробити. Головне довіряти нотаріусу, і краще вести до свого.

Нічого вони не накидають. Яку суму ми поставили за квартиру, на таку ж суму нам привели покупця. Ріелтор полегшує пошук, бо показує квартири, які відповідають вимогам покупця. Самому ж прийдеться дивитись все підряд. Дайте відповідь на питання яке мучить мене з пів року: Де ви знаходите оголошення від власників? Я натрапляла лише на агенства, від власників лише 1-2 оголошення.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Лідер + ФУФЛО - бере зразу плату за заключення договору біля 500 грн .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нічого вони не накидають. Яку суму ми поставили за квартиру, на таку ж суму нам привели покупця. Ріелтор полегшує пошук, бо показує квартири, які відповідають вимогам покупця. Самому ж прийдеться дивитись все підряд. Дайте відповідь на питання яке мучить мене з пів року: Де ви знаходите оголошення від власників? Я натрапляла лише на агенства, від власників лише 1-2 оголошення.

Власники квартири яку я купила самі говорили, агенство пропонували їхню квартиру за 35тис. Тобі хазяйка від руки написала оголошення порозклеювала по стовбах( я на стовбі і знайшла оголошення) і тоді каже почали дзвонити реальні покупці, а до того тільки агенства дзвонили. Волинські оголошення і Афішу можна взагалі не купувати, там оголошення від власників здаються до випуску номера рієлторам, думаю за окрему плату,а потім виходять в номері.

В мене ще був прикол з агенством, привели дивитись двушку на Молоді, власники категорично не хотіли зв"язуватись з агенством, допитувались чи ви реальні покупці, бо з рієлторами даже говорити не будемо. Рієлтор її запевняла, ні ми не агенство, ми покупці, при цьому маячили, підморгували мені, що мовчи і не проговорись. Я не могла стримати сміх, відмовилась, вийшла і після того, для себе зрозуміла.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені показували все підряд, хоча стояли чіткі вимоги, але на них ніхто не зважав.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зате я беру гроші по факту здачі,або продажу нерухомого майна. Наперед ні яких коштів та підписання договорів. :0073: АН"Щасливий Метр"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Також шукаю квартиру, ті агенства задрали. Дивились квартиру, агенство звело з власником. Хазяйка каже де взялося агенство не розумію. Самі ставлять ціну, яка як виявилось на 2 тис. дол. дорожче, людей водять, самі товпами ходять - під виглядом покупців. Говорить, що розмістила оголошення в Волинських оголошеннях та Афіші, передивились - немає, проте цю ж саму квартиру продає 6 різних власників-агенства (6 оголошень про продаж в цих же газетах).

Тебе зводять з власником, ні за що не відповідадють - і плати їм 500 дол. За що?!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Також шукаю квартиру, ті агенства задрали. Дивились квартиру, агенство звело з власником. Хазяйка каже де взялося агенство не розумію. Самі ставлять ціну, яка як виявилось на 2 тис. дол. дорожче, людей водять, самі товпами ходять - під виглядом покупців. Говорить, що розмістила оголошення в Волинських оголошеннях та Афіші, передивились - немає, проте цю ж саму квартиру продає 6 різних власників-агенства (6 оголошень про продаж в цих же газетах).

Тебе зводять з власником, ні за що не відповідадють - і плати їм 500 дол. За що?!

А ви б ще спробували подати оголошення про здачу квартири в оренду.... Такий винос головного мозку влаштовують, що жах. Ти їх прямо майже посилаєш, а вони як шльондри чіпляються. А яких квартирантів підсилають... Це повний абзац. Наглючі, брехливі до безмежності, акули бізнесу, мля.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 місяця потому...

Мав нещодавно справу з двома агентствами. Обидва - з хорошою репутацією.

Перше запропонувало два варіанти (щоправда, один з них був майже "вау!"). Але на цьому і обмежилися.

Друге агентство - "Берегиня". Дівчата невтомно підбирали варіант за варіантом, виходячи з моїх, відверто кажучи, не зовсім стандартних побажань. З представницею цього агентства (Таня, ще раз дякую!) переглянув, напевно, біля двох десятків квартир - і врешті знайшов те, що підійшло.

Дуже сподобалося відношення, як до клієнта - підлаштовувалися під зручний мені час, всіляк сприяли у спілкуванні з протилежною стороною (інколи "протилежна сторона угоди" буває дуже важкою - то в такій ситуації наявність адекватного посередника, яким виступає агентство, дуже і дуже сприятиме нормальному вирішенню всіх питань), допомагали з оформленням документів, берегли і мій час, і мої кошти, навіть допомогли оперативно вирішити питання з реєстрацією (пропискою). Оплата - 50 грн. авансу (я розумію дівчат - вони на телефонні розмови зі мною тратили більше) та 2% від суми угоди (хоча мені зробили знижку).

А наприкінці навіть подарували невеличкий презент :)

Враження - приємні, я задоволений і рекомендую. Сподіваюся, дівчата й далі працюватимуть на клієнта і на результат.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чи то не побачив , чи то не було.

А як знайти *Берегиню* ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

БЦ "Моя Україна"на пр.Волі-шарашкіна контора взяли 50грн. і на цьому все закінчилось,ріелтори міняються щотижня.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

А що скажете про Біржу нерухомості? Оплата в них кусається - 800 грн,, але на Сландо майже всі оголошення їх.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Великий вибір квартир, працюють до повного поселлення. Менеджери знають свою справу та з розумінням ставляться до побажань клієнтів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А що скажете про Біржу нерухомості? Оплата в них кусається - 800 грн,, але на Сландо майже всі оголошення їх.

Дуже багато спільного з таким агенством як Луцький Центр Нерухомсті -

- аналогічна система оплати послуг,

- заполонили своїми оголошеннями (більшість яких просто пустишки) всі рекламні площадки,

- їхня група вконтакті відкрито посилається на сторінки Пінського і його ЛЦН.

- співпадають номера телефонів в оголошеннях.

Про те що ЛЦН це відрите кидалово, думаю непотрібно пояснювати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Користувались послугами?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...