Перейти до змісту

У Волинській області побили водія швидкої

PPArhangel

Рекомендовані повідомлення

У Волинській області побили водія швидкої через те, що на думку людей, які викликали лікарів, швидка довго їхала. Повідомляє ТРК «Аверс».

Про це розповів головний лікар «Волинського центру екстренної медичної допомоги та медицини катастроф» Олег Куц під час прес-туру по відділеннях колишньої швидкої. За його словами, нещодавно в області, був напад на водія швидкої: «Була викликана бригада до жінки, бригада приїхала, за 8 хвилин доїхала до місця, і коли медики пішли на верх до цієї жінки, вийшли молоді люди, які почали звинувачувати водія в тому, що він дуже довго їхав, і нанесли удар в обличчя».

В результаті в чоловіка перелом спинки носа, він перебуває на лікарняному, а правоохоронці відкрили кримінальне провадження.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

за 8 хвилин доїхала до місця

ГПС трек есть?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ТС , ти не в ТСН працюєш?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вони повинні доїхати протягом 15хвилин а по області на протязі 2годин

ні просто випадково найшов статтю в інтернеті а водій мій тесть

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я розумію емоції і так далі, тільки той хто побив водія не може второпати як ті водії умудряються на ржавих тазіках взагалі їздити тимпаче ще й встигати на виклики.

І я впевнений що водій точно не затягував поїздку, знаючи ще й те які у нас водіїі деякі чемні, які не пропоустять нікого навіть швидку, так що такого ставлення я не розумію взагалі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я розумію емоції і так далі, тільки той хто побив водія не може второпати як ті водії умудряються на ржавих тазіках взагалі їздити тимпаче ще й встигати на виклики.

І я впевнений що водій точно не затягував поїздку, знаючи ще й те які у нас водіїі деякі чемні, які не пропоустять нікого навіть швидку, так що такого ставлення я не розумію взагалі.

випадок з мого життя:

4 ранку, мама кричить не своїм голосом, батько не приходить до тями. Телефоную до швидкої, вона мені говорить томним голосочком дай трубку мамі, кажу давайте швидку. Вибігала на вулицю, стою чекаю. Вони їхали по пустих вулицях на 33 квартал 35 хвилин. Я стою і дивлюсь як їх автівка їде максимум зі швидкість 20км/ год. Я тоді сама хотіла його побити. В мене сльози на очі виступили. А лікар вийшов ще став покурити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

от побила б і швидка дивним чином по записах була б в тебе вдома за 8 хв)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тілесні пошкодження водія явно не добавили швидкості перевезення пацієнта.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А чому і туди не поставити GPS, щоб контролювати де їздить і за скільки приїжає? Але не вихід лупити водія, лікаря. надивились новин, приклад беруть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

gps вже півроку як стоїть і маршрут відслідковується диспечером

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Водитель, на мой взгляд, самый последний, кто может задержать скорую. Начиная с диспетчера, врачей, участников движения, убитая матчасть. Это бред, вообще, в этом случае гнать на водителя!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та що хотіти, минулої зими я був свідком, як на проспекті Перемоги біля мосту з одної швидкої в іншу перекладали хворого, бо поламалася машина. Автопарк вкрай зношений, слаба технічна база в цілому плюс низькі зарплати. Від водія може нічого і не залежати.

Вважаю за необхідне підкреслити, що автопарк дійсно надзвичайно зношений. Авто працюють 24 години на добу, а це рік за три можна рахувати. Останнє оновлення автопарку було, здається, близько 5 років тому - декілька TOYOT підігнали, а основна маса Газельки (за це авто технічні моменти розписувати мабуть не потрібно).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...