Перейти до змісту

Симоненка в Яремчі закидали яйцями :)


jack74

Рекомендовані повідомлення

:)

У неділю, 4 серпня, в Івано-Франківській області лідера українських комуністівПетра Симоненка закидали яйцями.

Активісти та представники громади Яремчащини зірвали заходи КПУ з нагоди 70-річчя рейду командира партизанського загону Сидора Ковпака, - кажуть в прес-службі "Свободи".

Учасники акції завадили прихильникам КПУ розгорнути червоні прапори, а лідера КПУ Петра Симоненка закидали яйцями.

Крім того, бійці "Беркуту" "спровокували сутичку", однак попри неадекватну поведінку правоохоронців, громада не дала комуністам провести мітинг і прес-конференцію.

"Симоненкові вдалося похапцем кинути квіти до пам'ятника – і то лише завдяки посиленій охороні", - стверджують у партії.

У прес-службі КПУ запевняють, що, незважаючи на перешкоди націоналістів, комуністи й учасники патріотичного зльоту на чолі з Симоненком прорвали блокаду і вшанували "героїчний подвиг радянських партизан".

Лідер українських комуністів приїхав до Яремчі, щоб відзначити 70-річчя рейду Ковпака. Його зустріли гаслами "Комуняку на гілляку!" і яйцями.

Близько 500 чоловік взяли участь в акції проти приїзду до міста Яремча Івано-Франківської області лідера КПУПетра Симоненка, який збирався відзначити 70-річчя партизанського рейду Сидора Ковпака.

Як повідомляє прес-служба ВО "Свобода", в неділю, 4 серпня, місцеві жителі і "свободівці" зустріли комуністів гаслами: "Петро Симоненко - повія олігархів!", "Серп і молот - смерть і голод", "Комуняку на гілляку!".

"Завдяки злагодженим діям українців не були розгорнуті червоні прапори, а Петро Симоненко відчув на собі влучні яєчні залпи", - йдеться в повідомленні.

Втручання співробітників "Беркута" дозволило Симоненку підійти до пам'ятника і покласти квіти.

За повідомленням прес-служби "Свободи", запланованих мітингу і прес-конференції Симоненка не було.

Крім того, жителі села Микуличин, поваливши дерева, заблокували виїзд представників КПУ з їх лісового табору. Вони вимагають від комуністів негайно покинути Карпати.

"Бандерівський край не допустить реваншу комуністів, які служать олігархам Партії регіонів", - заявив народний депутат України "свободівець" Руслан Марцінків.

Прес-служба Комуністичної партії дає свою версію подій: "Неонацистські покидьки під прапорами фашистської "Свободи", яка фінансується олігархічним капіталом, намагалися перешкодити патріотам України вшанувати пам'ять героїв-партизанів під командуванням дійсно народного полководця, славного сина української землі Сидора Ковпака, який 70 років тому здійснив неперевершений військовий маневр, який увійшов в історію світового військового мистецтва під назвою Карпатський рейд".

У повідомленні також йдеться, що "незважаючи на те, що свободівські нащадки нацистів оточили парк Партизанської слави машинами і спиляними деревами, комуністам і учасникам патріотичного зльоту на чолі з народним депутатом України, лідером Компартії Петром Симоненком вдалося прорвати блокаду, вшанувати героїчний подвиг радянських партизанів і покласти квіти до пам'ятного знаку на місці загибелі одного з командирів партизанського з'єднання Семена Руднєва". author_bg.gif

За матеріалами: DT.UA

http://youtu.be/zw1g7ClxzS8

Знайшов куди потикнутись, клоун :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шкода, що не гранатами. Шкода, що не Верховну Раду і Кабмін.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

За гроші платників податку воно їздить, возить з собою купу комуняк.

Збирає навколо себе державну охорону за яку ми платим. Хай в дома сидить і не гніває людей.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Правельно зробили. Хай сидить з своєю Оксаною, зробив Маню і Івана, хай Пилипа робить, а не смердить комуняцька наволоч. Симаненін чортовий.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А в його улюблені часи, часи революційні, закидували камінням.

"Булыжник — оружие пролетариата"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну знав куди їхати, це ЗАХІДНА УКРАЇНА... :0132: Точно сказочний довбо-сИМОНЕНКО. :0162:

Яник (хоч не комуніст, а знає) до нас в Луцьк не попадав за своє прізіденство по-моєму ніразу :0157: Хронічний яйцетоксикоз в нього :_20::_42::_20:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

лідера українських комуністівПетра Симоненка закидали яйцями.

... його варто бити старовинною праскою по голові!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...