Перейти до змісту

Відновіть мені роутер ТП Лінк

Рекомендовані повідомлення

Всім привіт є роутер ТП ЛІнк TL-WR740N після перепаду напруги згрові блок. Замінив блок і тепер світяться усі лампочки, апарат не реагує.

За відновлення оплачу 50грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на 192,168,0,1 заходить?

Ти мав на увазі 192.168.1.1 :) ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

теж маю пару модемів на ремонт.хто зможе поремонтувати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо проблема у програмній частині то я можу глянути що можна зробити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всім привіт є роутер ТП ЛІнк TL-WR740N після перепаду напруги згрові блок. Замінив блок і тепер світяться усі лампочки, апарат не реагує.

За відновлення оплачу 50грн.

http://rozetka.com.ua/tp_link_tl_wr740n/p156837/

ребята, а смысл его ремонтировать? ну можно посмотреть конечно, но скорее всего труп, на резисторы

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Новий БЖ точно видає 9 Вольт 0.6 Ампера(600мА) ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Новий БЖ точно видає 9 Вольт 0.6 Ампера(600мА) ?

а где написано что 9V?

тут один "спєц" мордой тыкал в "проверяльщиков пульсаций", так вот, на модемах это имеет быть, типовуха, вскрыть и посмотреть на вздутые кондеры, визуально, это у кого блоки не горели, ну и там тоже, если таких нету, то модем втопку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а где написано что 9V?

тут один "спєц" мордой тыкал в "проверяльщиков пульсаций", так вот, на модемах это имеет быть, типовуха, вскрыть и посмотреть на вздутые кондеры, визуально, это у кого блоки не горели, ну и там тоже, если таких нету, то модем втопку.

Черпав звідси.

Цікаво а ймовірний варіант, що від перепаду напруги сабж ТС"а якимось чином зробив собі харакірі у вигляді мертвої прошивки?

Якщо що USB to UART є, прошити можу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на 192,168,0,1 заходить?

Ти мав на увазі 192.168.1.1 :) ?

я думаю всі зробуміли що я питав чи заходить на роутер

Можна і зайтина через УРл який пише знизу на роутері або взагалі поставити свою Іршку на роутер яку знає сам користувач. :_04:

ТС купи новий роутер моя тобі порада нафіг Вам ото ті проблеми сам маю який кусок гівна і працює він не дуже добре ;) (особисто я його передьоргую по-живленню раз в 3-4 дні стабільно бо зависає зараза і перепрошивка не дуже йому допомагає)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...