Перейти до змісту

Злостных качальщиков отключают от Интернета

serega

Рекомендовані повідомлення

• Адміністратори
Опубліковано

Свидетельством кризиса, к которому подходит индустрия широкополосного доступа к Сети, стало отключение от Интернета нескольких пользователей, которые чрезмерно увлекались загрузкой файлов. Прецедент создан американским кабельным оператором ComCast, который отключил особо злостных «качальщиков» на прошлой неделе, сообщает AFP.

Провайдер объяснил свой поступок тем, что большая нагрузка на сеть, которую создают некоторые любители скачивания файлов, мешает нормальной работе других абонентов. ComCast не называет точного количества потенциальных клиентов на отключение. Согласно подсчетам, проведенным Washington Post, чтобы попасть в «черный список», достаточно скачивать 1000 песен или 4 фильма в день. Один из отключенных клиентов подал в суд на компанию, мотивируя свой поступок тем, что заявленная провайдером услуга обеспечивает неограниченный доступ к сети Интернет.

Согласно исследованиям некоторых экспертов, индустрия широкополосного доступа к Интернету приближается к кризису. Ранее с похожей проблемой столкнулась медиакорпорация BBC, чей сервис онлайнового вещания iPlayer вызвал недовольство у интернет-провайдеров.

Взято тут

Опубліковано

О так от. Так шо ребяткі, як завєщав великий Сєрьога, сидіть на модемі і не рипайтесь :)

А якшо адсл глючить, так це ж для вашого ж блага ;)

Опубліковано

Мені здається мужик виграє суд у компанії. Я б теж так поступив. Сумніваюсь, що в договорі з ComCast було окреслено можливість відключення...

І от так завжди - провайдер не може налаштувать шейпінг а потерпають користувачі.

• Адміністратори
Опубліковано
Мені здається мужик виграє суд у компанії. Я б теж так поступив. Сумніваюсь, що в договорі з ComCast було окреслено можливість відключення...

Це велика компанія з грамотними юристами, тим більше в штатах. Так просто на цей крок не пішли б, заявник останеться з носом.

Ймовірно в договорі є щось на рахунок якості послуг, так що провайдер може щось типу цього: " нажаль ми не можемо якісно надавати вам послугу, тому змушені розірвати договір".

• Адміністратори
Опубліковано
І от так завжди - провайдер не може налаштувать шейпінг а потерпають користувачі.

стань провайдером і тоді почитаєш свій коментар на це.

Опубліковано

стань провайдером і тоді почитаєш свій коментар на це.

В мене звичайно не тисячі користувачів, але десятку-другому роздаю інет...

Я притримуюсь такої думку - неможеш не берись. А то технічно провайдер може виконати свої забовязання перед 1000 користувачами а вішає на систему 2000 і більше, бо бабла хочеться а нове обладнання і канали закупляти в лом.

Опубліковано
Це велика компанія з грамотними юристами, тим більше в штатах. Так просто на цей крок не пішли б, заявник останеться з носом.

Ймовірно в договорі є щось на рахунок якості послуг, так що провайдер може щось типу цього: " нажаль ми не можемо якісно надавати вам послугу, тому змушені розірвати договір".

Невже у слова АНЛІМ так багато різних за змістом пояснень?

• Адміністратори
Опубліковано

Невже у слова АНЛІМ так багато різних за змістом пояснень?

Для того треба бачити договір, а різниця дійно може бути суттєвою.

• Адміністратори
Опубліковано
http://www.comcast.com/Customers/FAQ/FaqCa....ashx?CatId=176

цікаво чи в мануалах є рекомендації по обмеженню викачуваних ресурсів...

Приведене тобою ніякого відношення до договору не має.

• Адміністратори
Опубліковано

Прочитав. Звичайний договір, нічого заморочливого. Коротше кажучи (витяг з того договору) провайдер може в будьякий час розрвати з користувачем договір не пояснюючи причину, попередивши останнього за 30 днів. А що там сталось в користувача з комкастом нам і не буде відомо, стаття прикрашена журналюгами.

Опубліковано

навіть на мойом Кубєгу(кампаклюб універський) качальщиків переводять в окремий канал з обмеженою швидкістю!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...