Перейти до змісту

Цифровий дзеркальний фотоапарат Nikon D40 і два об'єктива

gb2001

Рекомендовані повідомлення

Родич попросив опублікувати оголошення.

Продається цифровий фотоапарат Nikon D40 і два об'єктива до нього.

Тушка Nikon D40 у відмінному стані, зроблена в Таїланді, пробіг невеликий (порядку 21К).

Nikon DX AF-S VR Nikkor 18-55 mm 1:3.5-5.6 G ED. Автофокус + стабілізатор (не плутати з китовим!). Зроблено в Таїланді, відмінний стан.

Nikkor-S 1:1.4 50 mm Nippon Kogaku. Сверхсветосільний портретник. Зроблено в Японії, хороший стан.

У комплекті багато всякої дріб'язку, включаючи коробки, папірці, зарядний, акумулятор, фільтри, кришки, ремінь і ін Опціонально - хороша фотосумка.

Від продавця: перед покупкою ретельно вивчалися відгуки про цю модель, порівнювалися характеристики різних камер. Никон D40 по світлочутливості і передачі кольору випереджає багато наступні моделі, аж до професійних, так як в Д40 вдале поєднання матриці і кількості пікселів. Багато подальші моделі погналися або за пікселями, або за наворотами, але такий светосильной матриці, природно, вже не було.

Просять 2990 грн з невеликим торгом.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Родич попросив опублікувати оголошення.

Продається цифровий фотоапарат Nikon D40 і два об'єктива до нього.

Тушка Nikon D40 у відмінному стані, зроблена в Таїланді, пробіг невеликий (порядку 21К).

Nikon DX AF-S VR Nikkor 18-55 mm 1:3.5-5.6 G ED. Автофокус + стабілізатор (не плутати з китовим!). Зроблено в Таїланді, відмінний стан.

Nikkor-S 1:1.4 50 mm Nippon Kogaku. Сверхсветосільний портретник. Зроблено в Японії, хороший стан.

У комплекті багато всякої дріб'язку, включаючи коробки, папірці, зарядний, акумулятор, фільтри, кришки, ремінь і ін Опціонально - хороша фотосумка.

Від продавця: перед покупкою ретельно вивчалися відгуки про цю модель, порівнювалися характеристики різних камер. Никон D40 по світлочутливості і передачі кольору випереджає багато наступні моделі, аж до професійних, так як в Д40 вдале поєднання матриці і кількості пікселів. Багато подальші моделі погналися або за пікселями, або за наворотами, але такий светосильной матриці, природно, вже не було.

Просять 2990 грн з невеликим торгом.

для Д40 пробіг 21К- це вже достатньо, ось цей брєд про випередження інших моделей взагалі витріть - повна маєчня.

18-55 - це і є кітовий, і не важно зі стабілізатором він чи ні.

50 /1,4 - світлосильний і аж ніяк не сверхсвітлосильний - тут теж неадекватні заяви.

p.s. люблю правду коли пишують продавці -якщо є негаразди - то хоча б зізнаються, а не роблять із старого забитого історією Д40 супер-пупер фотік.

Nikkor-S 1:1.4 50 - готовий купити після окремого розгляду та формування окремої ціни для нього та правильно написаної назви об"єктива, бо там недописані кілька важливих буквочок

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

21К - це мало, зазвичай продають з 50-120К.

Дайте силочку на щось краще за ці ж гроші (з такими ж об'єктивами) - тоді ваші слова будуть мати під собою підстави, а не будуть порожнім базіканням.

У комплект Nikon D40 Kit входив чи не цей об'єктив, а найгірший - без VR, тобто стабілізатора.

З приводу портретника - следущие об'єктиви (F/1.2) продаються сейчаз за 5-8 тисяч, я ж продаю свій портретник всього за 890 грн.

Nov11th11LGS_036.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І ще одна пропозиція: фотоапарат D40 з одним об'єктивом 18-55 (VR, зі стабілізатором!) За 2290.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

перш ніж писати про "базікання" варто було б дізнатись хто ваш оппонет і тим більше вивчити тематику, бо ваші провали у теорії вказують на це.

Нікон Д40 це фотокамера любительського сегменту, для яких не гарантується пробіг затвору і тому він може накритись як на 10 тис. так і на 30-50 тис., заміна коштує десь 150-250 доларів, точно не скажу - не цікавився. тому 21 тис це вже достатньо.

об"єктив 18-55 без VR не є найгіршим - не треба писати того, що не знаєте. просто він більш темніший, наявність стабілізатора дозволяє трішки краще тримати картинку в умовах довгих витримок, але 70% фото робляться як правило у світлу частину дня чи зі спалахом де стабілізація прачтично нічого не варта.

про об"єктиви - тут варто все ж таки писати про конкрет ні моделі а не порівнювати ваш об"єктив зразка 60х, початку 70х років із новими моделями.

уважно почитайте наступне тут і тут - це мануальний об"єктив і його світлосила прекрасна, але хороша для виваженої повільної зйомки.

і ще одне - визначіться це ваш родич просив запостити оголошення чи все ж таки ви продаєте свій портретник.

дякую за увагу

p.s. без образ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я так і зрозумів, що посилання на щось краще, ніж у мене (за цю ж суму) не буде, одна балаканина.

Зробіть пошук інших продаваних D40 і переконайтеся, що як правило пробіг у них набагато більше мого, і при тому - прекрасно працюють.

Те, що у мене пробіг порівняно маленький (на тлі інших продаваних D40) - факт.

Те, що у мене об'єктив зі стабілізатором (що краще) - теж факт

Те, що у мене ще є відмінний портретник з F/1.4, який зараз дуже важко у нас купить - знову факт.

А продає фотік мій близький родич.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Про це і мова: навіщо було писати без посилань і фактів?

Спасибі за побажання.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ціна фотоапарата з об'єктивом 18-55 AF-S VR знижена до 2150 грн. Портретник окремо можна купити за 890 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...