Перейти до змісту

В когось працює ефірне ТБ після грози?

Shum

Рекомендовані повідомлення

Після грози перестало показувати ефірне тб, показує тільки ТЕТ та Україна. У всіх так?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

33ії Кабельне працює...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а то я вже думав з телевізором щось)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Може хтось знає, що сталось?)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Shum, в Луцьку була гроза

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

риббаза, "ВОЛЯ", телебачення нема. також проблеми з мобільним звязком. В мене МТС неможу ні позвонити ні приймати дзвінки нормально ("не відповідає", "мережа зайнята", "проблема з"єднання"), причому не я один. Власне час від часу дзвінок можна здійснити/отримати, але стабільності сигналу нема, термінали оплати банківськими картками в магазинах теж глючать (вони працюють по протоколу GPRS). Під час грози фоткав з балкону для теми і став свідком як блискавка влучила в трубу котельні (висока біло-червона труба в районі казарм внутрішніх військ, що біля мясокомбінату). на ній розміщені антени мобільних операторів. Але вихід з ладу однієї "вишки" не достатньо для подібних проблем звязку, на цьому і базується принцип стільникового звязку (антени розміщені так, що зверху здається, ніби вони стоять по кутах бджолиних стільників), можливо ще якісь антени стали мішеню блискавок, бо лупило по місту не слабо, але ж кабельного ТБ то не стосується. Можливо затопило розподільчі вузли?...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Mil@n_27, Кеп не спить :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

став свідком як блискавка влучила в трубу котельні (висока біло-червона труба в районі казарм внутрішніх військ, що біля мясокомбінату)

точно, я теж казав що десь поблизу вдарила блискавка, але не був впевнений. В мене теж не працює кабельне від "ВОЛЯ", живу також біля риббази.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

риббаза, "ВОЛЯ", телебачення нема. також проблеми з мобільним звязком. В мене МТС неможу ні позвонити ні приймати дзвінки нормально ("не відповідає", "мережа зайнята", "проблема з"єднання"), причому не я один. Власне час від часу дзвінок можна здійснити/отримати, але стабільності сигналу нема, термінали оплати банківськими картками в магазинах теж глючать (вони працюють по протоколу GPRS). Під час грози фоткав з балкону для теми http://board.lutsk.u...-zatopilo-luck/ і став свідком як блискавка влучила в трубу котельні (висока біло-червона труба в районі казарм внутрішніх військ, що біля мясокомбінату). на ній розміщені антени мобільних операторів. Але вихід з ладу однієї "вишки" не достатньо для подібних проблем звязку, на цьому і базується принцип стільникового звязку (антени розміщені так, що зверху здається, ніби вони стоять по кутах бджолиних стільників), можливо ще якісь антени стали мішеню блискавок, бо лупило по місту не слабо, але ж кабельного ТБ то не стосується. Можливо затопило розподільчі вузли?...

В мене під час грози та після також проблеми з мобільним зв'язком (діджус) час від часу розривався зв'язок (говорив з людиною що знаходилась в цетрі по волі). потім дзвонив родичам які не в Луцьку то проблем не було. ТВ перевірити не можу тому, що нема телевізора

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Добре, що хоча б то не субота і неділя, а то я би реслінг на Q-tv пропустив би))).

А взагалі в з"єднаних штатах (як азав один мій викладач)), доречі з охорони праці і ЦО) уже б народ позивався до суду на провайдера кабельного телебачення за відсутність трансляції, бо вони гроші сплатили за кабельне, а воно не показує, і плювати, що стихія. Це ми такі співчутливі і чуйні, що маєм розуміння проблеми.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

канал Мега з'явився, інші так само не показують(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...