Перейти до змісту

Відпочинок на Світязі

arimantaras

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Доброго дня. Хочемо поїхати на світязь на ці вихідні, 4 чоловіки, треба 2 двох місних номера, обов'язкові умови наявність душу, близько від озера і щоб було де машину поставити. Бажано щоб в самому селі світязь. Можливо хтось має контакти де сам відпочивав і дуже сподобалось.

Опубліковано

097 155 39 54 Алина

отвечает всем вашим условиям. я не скажу, что мне уж очень понравилось, но условия неплохие, как для свитязя.

Опубліковано

якщо цікавлять кемпінги в селі Світязь -

ось номерpost-4223-0-02553800-1375093625_thumb.jp

відстань до озераpost-4223-0-27515600-1375093375_thumb.jp

ось кемпінги і бесідки post-4223-0-45858800-1375094112_thumb.jp, туалет і душ загальний

Опубліковано

якщо цікавлять кемпінги в селі Світязь -

ось номерpost-4223-0-02553800-1375093625_thumb.jp

відстань до озераpost-4223-0-27515600-1375093375_thumb.jp

ось кемпінги і бесідки post-4223-0-45858800-1375094112_thumb.jp, туалет і душ загальний

а ціна?

Опубліковано

та, певно, такі ж... Краще передзвоніть по вказаних телефонах, напряму, це буде саме найдостовірніше.

Опубліковано

ще не визначились?

так все дуже просто - приїжаєте в село Світязь, пораніше, на вулицю Набережу, вона ж найближче до озера і найдете до кольору до вибору :)

Опубліковано

Можете тут подивитися, або тут . Хоча на обох сайтах пропозиції співпадають. Особисто я відпочивав в Галицькому дворі. Озеро під боком. Сподобалось, але ціни не дешеві

Опубліковано

ще не визначились?

так все дуже просто - приїжаєте в село Світязь, пораніше, на вулицю Набережу, вона ж найближче до озера і найдете до кольору до вибору :)

Так то воно так, але приїду я в п'ятнию ввечері тільки

Опубліковано

ще не визначились?

Так то воно так, але приїду я в п'ятнию ввечері тільки

Чим іхати будете?

Теж планую на вечір п'ятниці бути там.

Опубліковано

Люди допомагайте, хазяйка з якою пару днів назад домовились про те що приїдемо, нас кинула. сьогодні телефоную каже шо все зайнято, а те шо ми домовлялись її не хвилює, терміново потрібно десь поселитись на світязі, не відкладати ж відпустки, хто має номери скиньте будь ласка.

Опубліковано

та не переживай, навіть там вже на місці знайти - не проблема. Заїдеш туди, а там на кожному заборі "Здаю". Навіть візьми що перше під руки попадеться, аби притулитись, а на наступний день вже спокійно погуляєш та й вибереш. З тим ніколи там проблем не було.

Опубліковано

Якщо класна компаха і нема малих дітей, можна ризикнути. Але чи варто на ніч може завтра першим автобусом.

Утро вечера мудринее (вроді так, якщо з помилкою-сорі)

Опубліковано

а як погода на Світязі? ми теж збираємось, вирішили на місці щось шукати

тільки що звонили знайомі зі Світязя...

кажуть народу багато...погоди немає..

вода холодна...вітер і хмари...

будемо надіятись що на вихідних зміниться в кращу сторону....

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...