Перейти до змісту

Неможливо зробити оцінку продуктивності Win7

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Власне, не те щоб мені цей індекс заважав, але ноут треба привести до товарного вигляду. Ніяк не можу зробити оцінку продуктивності, вискакує ось таке вікно:

2109d15df77241726ea176d7b8f9b90e.png

Ходив в гугл з цим скріншонтом, пробував налаштовувати K-Lite Codec Pack як було сказано на одному форумі - ніфіга, пробував чистити папку C:\Windows\Performance\WinSAT\DataStore ніфіга,те ж саме.

може десь щось з дровами почав їх поступово видаляти, в останню чергу видалив дрова на відео - результат такий самй. Переставив вінду, поставив лише дрова на мережевий кабель, повністю обновився, лише на кардрідер треба було додатково поставити дрова - все те ж саме.

Поставив чисту вінду, поставив всі дрова з диска який йшов з ноутом - те ж саме.

Ноут такий, вінда походу оригінальна, називається ось так:

7601.17514.101119-1850_x64fre_client_ru-ru_OEM_Ultimate-GRMCULXFREO_RU_DVD

Що б я не робив, все те ж саме, можливо хтось допоможе, можливо у когось була аналогічна ситуація?

Опубліковано

Як варіант:

1. Встановити 7601.17514.101119-1850_x64fre_client_ru-ru_Retail_Professional-GRMCPRXFRER_RU_DVD.iso

2. Встановити драйвер для LAN/Wi-Fi.

3. Всі інші драйвера затягнути через центр оновлення Windows.

Опубліковано

В Ultimate-редакції, як на мене, багато непотрібних функцій навіть для комп'ютерного гіка. Хоча, якщо образ оригінальний і не битий, то я не вірю, що проблема в цьому. Майже впевнений, що діло в драйверах. На диски, що йдуть з ноутами, пхають стільки непотрібу! Якщо його весь інсталювати, то система починає "задихатись": все грузиться і думає в рази довше, плюс баги. Як правило, я взагалі не розпаковую диск. Свіжий драйвер для Wi-Fi з оф сайту тягну, а далі робота за Windows Update. Якщо диспетчер пристроїв після оновлень з чимось "не подружився", тоді там же дивлюсь ID компонента, і тягну з того ж оф. сайту. ОС-ми люблять мінімалізм: чим менше хламу встановлено, тим швидше і стабільніше працюють.

Опубліковано

Дасть Бог пам'яті, колись стояла звичайна сімка не sp1 збірка 7600, все було нормально, обновився до першого сервіспака і почалось...

Опубліковано

Попробуйте проверить наличие системных файлов с помощью команды sfc.exe /scannow Windows проверит их, и, при необходимости, переустановит поврежденные, или установит недостающие. Если это не помогло, то попробуйте запустить, из системы, восстановительный диск 1 и выбрать пункт Обновление. Должна пройти переустановка системы в режиме обновления (файлы и программы не потеряются).

Так же через команду выполнить ,наберите WinSAT prepop или WinSAT.exe ,должен пойти запуск оценки.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...