Перейти до змісту

Совместная покупка товаров в Фокстроте

victor64

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Хочу приобрести в Фокстроте планшет на сумму 1400 грн.В данный момент проходит акция второй товар в чеке -50 и третий -100 процентов.Может есть резон с кем-то скооперироваться в покупке примерно на такую же сумму,а знижку разделить пополам. 0666255564

Опубліковано

dj_design, прикінь а я вірю коли 2 роки назад брав свого ноута в кредит в Фокстроті на 10 місяців під нуль вітсотків.....вишло 6000....на розетці 6150...інші сайти від 6200....такшо резон є...но не завжди...і знижкі теж є...просто тре попасти....

Опубліковано

2victor64 найдёшь ещё 2х таких, купите - не забудь отсканить чек !!!

уж больно хочется на него посмотреть

Подібну акцію проводила Нова лінія. Все відповідало дійсності. На 5-тий товар в чеку знижка рівно 50%. В чекові це було як знижка і було видно суму знижки.

Опубліковано

Акції реальні і дійсно можна купити товар зі знижкою, проте не забувайте, що товари в чеку розміщують по спаданню ціни та в акції беруть участь товари з відповідними цінниками. А тому якщо перший товар 1400, а другий 600 грн., то знижка складатиме 300 грн.

І ще одне... запитайте консультанта чи діють знижки на товар з однієї групи....

Опубліковано

2victor64 найдёшь ещё 2х таких, купите - не забудь отсканить чек !!!

уж больно хочется на него посмотреть

Подібну акцію проводила Нова лінія. Все відповідало дійсності. На 5-тий товар в чеку знижка рівно 50%. В чекові це було як знижка і було видно суму знижки.

так, дійсно, у Новій Лінії була акція на четвертий товар у чеку від найбільшой ціни знижка 50 %. Я зекономив 126 грн.

Опубліковано

Каюсь,повелся на прокламацию!Был сегодня в Фокстроте и консультант популярно объяснил,что знижки действуют только на акцийные товари!Другой товар ты в число покупок включить не можешь!dj_design был прав!Развод на покупку непотреба по завышенной цене!Прошу закрыть тему.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...