Перейти до змісту

Довийожувалися посони....

Zheny@

Рекомендовані повідомлення

природний відбір ніхто не відміняв...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я тільки дивуюсь як рятівникам вистачає терпіння не дати кілька разів по вухам людям, які крутяться під ногами і знімають мобілками

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мене зацікавило інше - дати (вони підкреслені) поціан ви*бнувся і через 2 дні довий*бувався. Тобто, земля йому пухом.................дебілу................

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мене зацікавило інше - дати (вони підкреслені) поціан ви*бнувся і через 2 дні довий*бувався. Тобто, земля йому пухом.................дебілу................

Се ля ві... Якщо не розуміють, що машина - це не тільки понти, а й велика небезпека, то вже й не навчиш. Добре, хоч не вбили більше нікого

В мене було двоє товаришів, які хвалились, що п'яними їздять краще, як тверезі. Наслідки передбачувані...

І коли хтось каже цю саму фразу, мене пересмикує

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

23 февраля на севере Москвы произошло ДТП в результате которого погиб один человек. А/м "Мерседес" врезался в мачту городского освещения. Как сообщили очевидцы, водитель а/м "Мерседес" двигался на высокой скорости по Хорошевскому шоссе в сторону ТТК. В районе дома №39 он не справился с управлением, его автомобиль занесло и он боком вылетел на остановку общественного транспорта "ул. Зорге" где врезался в столб. От удара автомобиль буквально разорвало на две части. По счастливой случайности на остановке в этот момент не было пешеходов. В результате ДТП погиб молодой человек 19-ти лет - пассажир а/м "Мерседес". Водитель Мерседеса был госпитализирован. На месте ДТП работают сотрудники ГИБДД и следственно-оперативная группа. Предварительно ДТП произошло из-за нарушения скоростного режима.

Це ще диво врятувало людей на зупинці, а могли бути чергові "криваві жнива"!!!

http://youtu.be/WbF4cg6yBEE

http://youtu.be/nQvzGqI3wGA

Цей Мерс на ДРАЙВІ

... коменти п...ц!

LexXus1

я думаю не стоит больше поднимать тему аварии, Сереге этот кошмар надо постараться скорее забыть и вспоминать как можно реже!

да йому, дибілу, все життя тепер треба пам'ятати, що він, с..ка, угробив пацана (пасажира) і що йому доля дала ще олин шанс!

LexXus1

... Да даже если он виноват, погибшего парня не вернуть, а губить еще одну жизнь тюрьмой это глупо, да он виноват, да превысил, но это могло случится с каждым.

batOne

..., как там машина кстати? ...

но коментс...
s500ruslan

Если жив то дай бог тебе сил и здоровья выкарабкаться. Живи ты должен жить. Не смотря кто был виноват и кто куда торопился...

і хоч один комент правильний:

Golder

Всякий гонщик найдет свой причал.

Хорошо если причалом будет столб, грузовик…а не невинные люди на беззащитном авто.

------------------------------

Zheny@, а чому у Флеймі, а не в "Чергова трагедія від "мажора""?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Zheny@, а чому у Флеймі, а не в "Чергова трагедія від "мажора""?

Погоджуюсь. Або сюди Яку максимальну швидкість ви розвивали на свому автомобілі? корисно було б запостити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ні, це взагалі так, навіть не пагаваріть.

На картинці в першому пості є дати (Вони підкреслені). Тобто Чувак вийожувався десь на форумі і кричав, що він герой, а через 2 дні він вхлам розбив машину і свого друга.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...