Перейти до змісту

шукаю стабільний інтернет

Рекомендовані повідомлення

Пробував я теж через телеком. Телефон я би добився щоб поставили, але інтеернет там був би неякий!!!

був БИ? Це з яких таких підстав висновок? Ти пророк?

Хіба може я не в курсі, який інтернет для тебе "який"... Якщо 1 ГБіт/с, то да, такого би не було :)

Да вони мідь не можуть протянути.

схоже на репліку бабки на базарі.

але ми можемо провести нову лінію з центру маяків до вас це буде коштувати 26-28 тис. грн.

Kreiven, відки така інформація? Якщо можна - в лічку. 28к то не так багато за оптику.

(сама дешева 3 грн метр, від центру до центру Маяків буде десь 9 км, виходить 27к, нерахуючи монтаж, який складає основну проблемну частину)

І що вони казали за швидкість?

Бо, знаєте, буде епічно, коли прокинуть гігабітну оптику а тариф дадуть 2 чи 4 мегабіти ;)

:) Ніхто ні про яку оптику навіть не згадував. Мова була про звичайну мідну лінію. І не з центру Луцька до центру Маяків, а по самих Маяках, від центру села (де і знаходиться АТС) до маєтку ТС.

:) читай уважніше

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

схоже на репліку бабки на базарі.

якщо бабки це фахівці укртелекома.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Kreiven, то ж Приватні Повідомлення (Личный ящик) заглянь...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

є ще хтось хто використовує WI-FI тарілки в маяках чи будь де, хтоб міг би щось про цей WI-FI росказати про стабільність і швидкість ?

Я використовую в Милушах плачу 360грн/ міс за швидкість 4мб/с..Реальна швидкість в вечері 1,75 мб/сек --2,7 мб/сек вчора і позавчора його майже не було цього інтернету ..на рівні "лайф".. дзвоню...сварюсь.. то включиться .. часом (в день!!) буває 3,9-4,1 мб/сек.. але в час пік .. максимум 2,5.....Хоча плачу за 4 мб/с -360 грн.. Заразпідшукую якісь інші варіанти.. готовий платити 360 але хочу щоб було стабільно.. СПОЧАТКУ коли включали було все добре...зараз все гірше і гірше.. От така реальна історія з Інфокомом.. 20.13 вечора... така швидкість.. Отстой!! За такі гроші... Тобто НЕСТАБІЛЬНИЙ ІНТЕРНЕТ ЗА СТІБІЛЬНІ 360 грн/міс

2912688262.png

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

як зараз швидкість?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Спорбуй перезвони на Уарнет (0332) 740204, 740222 підключитися по технології WiMax, у них точка на лабораторному ВДУ Вас буде видно або на напрямок Київський майдан.

Ціни у порівнянні з УТ чи Інтертелекомом нормальні, тільки вартість обладнання трохи кусається близько 900 грн.

Канали стабільні і неперезавантажені як у Інтертелекомі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Спорбуй перезвони на Уарнет (0332) 740204, 740222 підключитися по технології WiMax, у них точка на лабораторному ВДУ Вас буде видно або на напрямок Київський майдан.

Ціни у порівнянні з УТ чи Інтертелекомом нормальні, тільки вартість обладнання трохи кусається близько 900 грн.

А що хіба це ж обладнання що на інфокомі не підійде? Платив за нього 1300 грн здається :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

як зараз швидкість?

17.56 год. Швидкість 1,88 мб/сек. трошки замало як для 360 грн/ місяць.Але це ще не погано.

Ще не час пік.. тоді буде 0,75 мб/сек 2916960931.png

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А що хіба це ж обладнання що на інфокомі не підійде? Платив за нього 1300 грн здається :(

Якщо попадете у радіус однієї з вишок, буде можливість підключення, і обладнання нормальне, то не треба буде купувати інше, підключать з вашим. Перезвоніть, вам все розкажуть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо попадете у радіус однієї з вишок, буде можливість підключення, і обладнання нормальне, то не треба буде купувати інше, підключать з вашим. Перезвоніть, вам все розкажуть.

Дякую ...передзвоню взнаю

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще осінню взнавав, що обладнання підійде. Тільки покриття у них поки що мале.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я от теж тільки переїхав в новий будинок біля маяків(с. Тарасове) і також не можу знайти інтернет, думаю підключати peoplenet супер безліміт, бо іншого виходу не бачу(ого навіть не думайте підключати бо це лишній головний біль) . А в вас яка швидкість була на peoplenet і який тариф?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще осінню взнавав, що обладнання підійде. Тільки покриття у них поки що мале.

Покриття поки що мале, але з вересня починають це виправляти. Розширюють покриття, ставлять бази. По ідеї, будуть приймати заявки і помаленьку підключати народ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Покриття поки що мале, але з вересня починають це виправляти. Розширюють покриття, ставлять бази. По ідеї, будуть приймати заявки і помаленьку підключати народ.

Оце вже цікаво. Якщо є інформація - де в них базові станції і де планують?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Планують найперше по окружним населеним пунктам навколо Луцька. Якщо є пряма видимість від Карбишева або Киівського майдану, підключать швидко. Якщо ні, то доведеться почекати. Передзвоніть після обіду в понеділок, залиште заявку. З вами зв'яжуться після того, як перевірять технічну можливість. Сподіваюсь,що допомогла. Успіху!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Планують найперше по окружним населеним пунктам навколо Луцька. Якщо є пряма видимість від Карбишева або Киівського майдану, підключать швидко. Якщо ні, то доведеться почекати. Передзвоніть після обіду в понеділок, залиште заявку. З вами зв'яжуться після того, як перевірять технічну можливість. Сподіваюсь,що допомогла. Успіху!

Підкажіть які в них тарифи, маю пряму видимість на Київський майдан.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я точно не скажу. Думаю, краще зателефонувати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заявки я вже залишав на протязі року огого скільки. Від Карбишева повинно бути. Від Глобуса ж є зв*язок.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заявки я вже залишав на протязі року огого скільки. Від Карбишева повинно бути. Від Глобуса ж є зв*язок.

Зараз змінився і розширився штат і підключення дійсно відбувається швидше. Можливо, Вашої попередньої заявки і не записали ніде... Через те рекомендую зателефонувати ще раз і залишити свої дані :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зараз змінився і розширився штат і підключення дійсно відбувається швидше. Можливо, Вашої попередньої заявки і не записали ніде... Через те рекомендую зателефонувати ще раз і залишити свої дані :)

У вас уарнет. Якщо так, враження які?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У вас уарнет. Якщо так, враження які?

В мене уарнет на роботі, оптика. Влаштовує на всі 100. Швидкість відповідає обіцяній.

А у знайомих радіо, не чула від них нарікань. Одного разу після сильної грози обладнання вийшло з ладу, але швидко все налаштували.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...