Перейти до змісту

Що у мене не так з Google Chrome

sss381

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

На настільному комп'ютері встановлено три браузери: інтернет експлорер, гугл хром та мозілла файрфокс. Браузер за замовчуванням не визначений. Основний у 99% мозілла файрфокс, інтернет експлорер та гугл хром вкрай рідко, тоді коли чогось не вистачає у мозіллі.

Про їхні недоліки та плюси говорити не будемо, кожному своє.

Тепер власне проблема:

Протягом певного часу (скільки саме не скажу, оскільки користуюсь дуже рідко) при запуску гугл хром "гарчить" флоппі-дисковод, так ніби хрому для запуску потрібен доступ до флопіка. Не смертельно, але дратує. З чим це може бути пов'язано?

ОС (ХР) не переставлялась давно, нові програми не ставились (за виключенням оновлень браузерів та сі-клінера), антивірус Аваст та періодично Др.Веб Куреіт.

Опубліковано

були колись схожі проблеми коли пробував користуватись хромом, але він рідкісна гадость, інформацію при запуску збирає усю з компа незалежно від того потрібна вона для запуску арбуза чи ні, що саме відбувається з зібраною інформацією далі залишається лише здогадуватись. висновок зробив для себе такий що навіть за доплату цей хлам(хром) собі не поставлю, зніс з компа з очисткою всього реєстру й забувся про проблеми що і вам раджу.

Опубліковано

Відключіть його взагалі)

В BIOS'і. Тоді і при запуску системи дзюрчати не буде.

Якщо флопік використовуєте, то просто переставте Chrome.

хромом, але він рідкісна гадость

Провокація холівару?

Опубліковано

Провокація холівару?

Для тих хто в броні поясню ще раз, особиста думка яка вас ні до чого не змушує, але якщо у вас при цьому закипає сечовий міхур то вам до врачів пора.
Опубліковано

Для тих хто в броні поясню ще раз, особиста думка яка вас ні до чого не змушує, але якщо у вас при цьому закипає сечовий міхур то вам до врачів пора.

Яка інформативна користь твого першого повідомлення для ТС? Тема називається "Що у мене не так з Google Chrome", чи "Хто вважає Google Chrome "рідкісною гадостю" та "хламом"?

Опубліковано

Ймовірно Гугл хоче знати на якому залізі використовується їх браузер і збирає статистичні дані по апаратній частині користувачів. "Гарчання" флопіка виникає коли до нього звертається браузер для збору цих самих даних...

Я цим браузером не користувався, тому не можу точно сказати чи є десь в налаштуваннях пункт, що відповідає за збір цих даних, чи немає.

Це лише моє припущення і воно може бути далеке від дійсності.

А взагалі то я би флопіка відключив, якщо не фізично, то хоча б в біосі. Щоб він не гарчав і при старті системи, не смертельно, але дратує...

Опубліковано

А взагалі то я би флопіка відключив, якщо не фізично, то хоча б в біосі. Щоб він не гарчав і при старті системи, не смертельно, але дратує...

При старті системи не "гарчить", тільки якщо сканувати комп Др.Веб Куреіт, давши йому доступ до всього, а тепер і від Гугл Хрома.

Опубліковано

Ти не один в кого хром хоче добратись до дисковода і як пишуть люди по даній ссилці це з версії 28 (є варіант даунгрейднути на 27-му)

http://productforums...ome/M2UbVMq9mUc

тут також обговорення

https://code.google.com/p/chromium/issues/detail?id=234318 (зразу говорю не перечитував ссилка була в одному з постів по першій ссилці)

але я особости відключив би фізично флопік щоб він не дратував

Опубліковано

не обов'язково фізично відключати

легко підключається в один клік через віндовський Device Manаger

я свій відключив бо в мене якась інша срань (вже не пам'ятаю яка) постійно лізла до флопіка, та й дискет в мене немає...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...