Перейти до змісту

Куплю б/у велосипед до 5000

Refine

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Куплю велосипед б/у, ціною до 5 тисяч. Обвіс - Deore і вище. З більш менш нормальною вилкою(від 100мм) і хорошою рамою(Зріст 184 см. Рама - 18-20".) Ну і щоб гідравлічні гальма були, так як люблю болото помісити. Розгляну всі пропозиції.

Також буду вдячний за підказки де можна в Луцьку на сабж подивитися, приглянутися. Хтось займається продажем б/у? Шосери, кроси не пропонувати, тільки МТБ.

Опубліковано

Тимцо на Франка, Вовчик Депеш Мод (на борді вроді не зареєстований, та всі його знають і допоможуть знайти, при потребі), але з таким бюджетом, то вже і нового можна пошукати.

http://velopro.com.ua/product/velosiped-cannondale-trail-6-684/ глянь яка краса (деор потім поставиш, все одно трансмісія вбивається в процесі експлуатації, яка б не була модна)

Ну і про ростовку, на зріст 184 бери 20, або і 21, якщо ноги довгі. Мій зріст 175 і рама в мене 18", якраз мені ідеально підходить, хоча може бути і 19, так що про 18" забудь, або будеш шукати глагола 450 - 500 мм, і їздити як вар"ят. Тим більше, вища рама зазвичай і довша трохи, відповідно сидіти на такому байку буде комфортніше.

Опубліковано

Новий буде на асері чи альтусі з трохи кращим макетом вилки. Я їздив на Команчах Томагавк та Ніагара з такими трансмісіями і псевдовилками, мені мало. Порахував зібрати під себе вел новий, вийшло 10 000 грн, трохи задорого. От і хочу щось б/у, тільки нормальне. Ти кажеш деор поставиш, так там треба буде і манеткі міняти, що додатковий розхід. І вилку хочу - хоча б Дарт.

Опубліковано

Тим більше нова перекидка

нова касета, система

новий цеп

нові тросики і рубашки

новий "петух"

і пробіг цього всього ~тиждень

Опубліковано

Продублюю повідомлення і тут, бо в темі про Радон ніхто не відписує.

Якщо можна виложіть свіжі фото "Радона". Маніту Р7 якого року випуску, яка модель? Як працює вилка, плюшева? Під вагою 90кг агресивного кк не розлетиться. Я десь колись читав що вони зроблені під легких райдерів. Я ще не катав на системі дуал, які від неї переваги?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...