Перейти до змісту

Странный глюк с видеокартой

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Це якийсь глюк з explorer.exe, бо перегружаєш його і все знову нормально

Ніхто не стикавсчя з такою проблемою? Може підкажете як це можна рішити?

• Відповідей 51
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
Снести Висту к еб**ям...

Це найпростіший і самий крайній варіант, але хотілося б рішити це питання якось по іншому <_<

Опубліковано
А саму Вісту обновляти пробував?

Обновляв через нет. Ще є сервіс пак 1 до вісти, але незнаю чи доцільно його тепер ставити, думаю через нет воно не гірше обновило :(

Опубліковано
Обновляв через нет. Ще є сервіс пак 1 до вісти, але незнаю чи доцільно його тепер ставити, думаю через нет воно не гірше обновило :)
реліза SP1 для Вісти немає. Якщо хочеш на собі відчути всі красоти "бети від майкрософта" (в них і релізи такі собі) -- повний вперед, став, пробуй :)
Опубліковано
реліза SP1 для Вісти немає. Якщо хочеш на собі відчути всі красоти "бети від майкрософта" (в них і релізи такі собі) -- повний вперед, став, пробуй :)

я так і подумав тому і не ставив :)

але explorer.exe вилітає тепер через пів години :) і що робити :)

Опубліковано

вірусів не нахватався? Нічого не розігнано (перерозігнано), нічого не гріється? Драйвера всі стоять останні з сайтів виробників заліза?

Опубліковано

В мене було шо explorer.exe вилітав тоже дуже часто. Коли правою кнопкою мишкі по файлу любому нажимаєш.А той просто вилітав...

Довго мучився поки найшов причину... А причиной оказався Даємон тулс :)

Опубліковано
вірусів не нахватався? Нічого не розігнано (перерозігнано), нічого не гріється? Драйвера всі стоять останні з сайтів виробників заліза?

провіряв на віруси, все чисто. не розігнано нічого, не гріється. Драйвера стоять останні

спробую ще удалити деймон тулс

Опубліковано

Прожлджение...

Поменяли на карту Асус Раедон х1950Про 256/256. Человек поставил на те самые дрова 7,9 что были. Вроде работало нормал. Поставил те что шли в комплекте комп зверски глючил, разширени не менялось. Поставил назад 7,9. Все вроде и ничего, но комп перезагружается каждые 15-20мин.

В этот раз я грешил или опять на материнку или же слабый БП 350В. Хватает ли такого бд для конфига: Р4 3,0 HT, 1,5Гб ОЗУ, ТВ-тюнюр, двдрв, флопак, винт 120Гб вестерн АТА.

Материнка http://www.asrock.com/mb/overview.ru.asp?M...ual-VSTA&s=

Опубліковано
Все вроде и ничего, но комп перезагружается

точно, симптом малопотужності БП (ну якшо ше не перезагружаєцця або рідше перезагружається при простої 100%)

• 1 рік потому...
Опубліковано

Підкажіть будьласка хто знає. маю таку проблемку з відеокартою NVIDIA GeForce 9600 GT. Проблема ось у чому - у грі коли швидко змінюється картинка кожні 5-10 сек відбувається пригальмовування картинки десь на 0,5-1сек, тобто якби скачками відбувається гра. Найкраще то видно у гонках чи коли в якійсь грі бігти (ефект шкутильгання получається :) ). Я мало граю за компом, в основному син, тому раніш не помічав такого, але коли сам останім часом шось хочу пограти, то трошки воно мене починає діставати. Пробував міняти драйвера скачані з офсайту - не допомогло.

Опубліковано

Це ж тре апнути тему 2-річної давності :)

Міряй FPS під час гри, можливо відяха не справляється, або ще 100 різних причин, краще напиши повністю опис системи і з якими іграми вона глючить.

Опубліковано

може питання в об'ємі оперативи. тормоза при частій зміні сцен в грі (за умови що коли таких змін нема картинка гладка без тормозів) бувають при активному використанні вінта і грою (підчитує дані в пам'ять) і системою (починає свопитись, щоб цю пам'ять звільнити). як варіант

хоча може бути і банальна проблема диску, що дефрагментацію бачив останній раз років з 3 назад. як варіант

Опубліковано

Я краще напишу в тепу пятирічної давнини ніж створю тему схожу за змістом ;)

Ось короткий опис компа:

Процессор - Athlon 64x2 Dual 2.31 Ггц

ОЗУ 3,25 ГБ

Віндовс ХР

SP3

Я так бачу що глючить зі всіма

Опубліковано

це баг 9600гт і тут ти нічого не зробиш

в самого була 9600гт і так само лагало в іграх , особливо в нідфоспіді

перестановка різних версій дров і тд не помагала..я просто продав 9600гт і купив радеонку і все стало ок

Опубліковано

Може і мені хто допоможе? а то нову тему створювати не хочеться.

Є плата ASUS M2AVM-HDMI і відеокарта ASUS RADEON EAX1950PRO. на платі інтегроване відео RADEON X1250. так от, раніше плата працювала з цією відеокартою цілком нормально, але одного дня комп'ютер ввімкнувся, а от монітор - ні. Підключив монітор до інтегрованого відео - усе працює. В біосі ввімкнена карта PCI-Express; HDMI і все зайве вимкнене, PC-speaker видає один короткий гудок, як при нормальному старті системи. Блока живлення моделі не пам'ятаю, але я сумніваюсь що справа у ньому, - блок недешевий і справно працював кілька років.

Хочеться впевнетись що згорів PCI-Express слот, а не відеокарта, а перевірити нема як. В гуглі конкретної відповіді не знайшов. Можливо хто з форумчан підкаже, що саме нести в сервісний центр.

Доречі, відеокарта раніше стояла в іншому комп'ютері, але одного дня він так само відмовився її бачити, запускаючись лише з інтегрованим відео (ASUS M2NPV-MX), а десь через тиждень взагалі не ввімкнувся.

Опубліковано
Я краще напишу в тепу пятирічної давнини ніж створю тему схожу за змістом ;)

Ось короткий опис компа:

Процессор - Athlon 64x2 Dual 2.31 Ггц

ОЗУ 3,25 ГБ

Віндовс ХР

SP3

Я так бачу що глючить зі всіма

А який саме проц (4400+)? мамка?

Найбільш ймовірно що тротлінг спрацьовує. На деяких мамках трохи завищена напруга подається на проц, от вони і гріються. Достатньо вже 60 градусів, щоб були ривки в іграх. Почисть спочатку всі кулери, а тоді принось, поможу ;)

Опубліковано

petronik вечором напишу марку проца та зроблю вологе прибирання в середлині корпусу. Тоды ще подивлюся.

До речі в мене два пропелери стоїть. Один позаду а другий попереду та дмухає на вінчестери.

Опубліковано

Ось нарив розшифровку мого компика:

1 9899 / CPU AMD Athlon 64 X2 4400+ Box (2300MHz,cache1024K,Windsor,Socket AM2)

2 234 / MB MSI K9N NEO-F V3 sAM2 ATX NF560,4*DDRII,PCI-Ex16,2xPCIEx,3xPCI,GLan,AT

3 49816 / Пам'ять DIMM PC2-6400 DDR2 1024MB (800Mhz), OCZ CL5 (5-5-5-12) х 2

4 9813 / Вінчестер WD 320,0Gb WD3200AAKS,CaviarSE SATAII-300, 7200 ,16MB cache

Опубліковано
Ось нарив розшифровку мого компика:

1 9899 / CPU AMD Athlon 64 X2 4400+ Box (2300MHz,cache1024K,Windsor,Socket AM2)

2 234 / MB MSI K9N NEO-F V3 sAM2 ATX NF560,4*DDRII,PCI-Ex16,2xPCIEx,3xPCI,GLan,AT

3 49816 / Пам'ять DIMM PC2-6400 DDR2 1024MB (800Mhz), OCZ CL5 (5-5-5-12) х 2

4 9813 / Вінчестер WD 320,0Gb WD3200AAKS,CaviarSE SATAII-300, 7200 ,16MB cache

Ось подивись на форумі:

http://forum.microstar.ru/viewtopic.php?f=...98&start=15

Основна рекомендація - перешити біос. Але обов"язково промоніторь температуру.

Запусти якусь цяцьку, поганяй, як тільки почне частенько підторможувати подивись в BIOS або спеціальною софтинкою від MSI температуру проца. Якщо є 60 градусів або більше тоді тра придумувати як його охолодити. Тут можливі варіанти:

1. замінити боксовий кулер і термопасту під ним (лишні витрати і не завжди вирішує проблему).

2. перепрошити біос, часто виробники мамок (особливо асус) грішать припідніманням частоти і напруги на проц, щоб в порівняльних тестах виграти 1-2%, в таких випадках частота процесора при завантаженій ОС відображається числом не кратним 100, напр. 2311. В наступних версіях біос часто цю річ виправляють.

3. Якщо BIOS дозволяє, незначно, на 1-1,5% понизити частоту, або напругу до 0,1В. На швидкодію то майже не впливає.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...