Перейти до змісту

Jeep fest 6 липня в хрінниках)

Foross

Рекомендовані повідомлення

думаю має бути цікаво)

post-9327-0-49892000-1372930135_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А буває 4х4 не з повним приводом?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вам тільки аби пофлудити))) не я сворював цей плкат, питання не до мене

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

9240589621_5c660d7a20_c.jpg

9243484986_c8a6fa4ea5_c.jpg

9240581633_5f07d7ac73_c.jpg

Я не фотограф, клацал все подряд, может кому надо фотки, например участникам скачать можно тут:

альбом удалю через пару месяцев

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://1tv.com.ua/ru...013/07/08/42322

Із повним приводом - по бездоріжжю. Третій фестиваль "Джип фест" зібрав на змагання позашляховики з Волині та Рівненщини. Багнюку місили якраз на межі двох областей. Фестиваль - аматорський: організатори на цьому наголошують окремо. Жодного професійного гонщика на перегонах команди не представили.

12-ть автомобілів вишикувалися шеренгою в очікуванні старту. Гості з цікавістю оглядають "залізних коней". Учасники "Джип фесту" - оцінюють їх як конкурентів.

Руслан Руснак, учасник фестивалю "JEEP Fest":

- "Котлєтка" зліва від нас така... Досить таки серйозний апарат. Думаю, що перше місце може взяти.

Руслан - торішній призер "Джип фесту". Тоді до першого місця не вистачило зовсім трохи. Тепер усі помилки проаналізував і машину обладнав ліпше.

Руслан Руснак, учасник фестивалю "JEEP Fest":

- Машина маленька, бензинчик двигун - 1,3. Все, що могли зробити із "Самурайчика". Будемо надіятися, що він нас не підведе.

Довжину траси тут не вимірюють. Болотяна місцевість - головне випробування.

Ігор Прадійчук, співорганізатор фестивалю "JEEP Fest":

- Досить багато води і є участки, які досягають до півтора метра глибини. Є невеликий спецучасток, але на ньому вибрали все - і глину, і воду, і болото. Болото там в кутку, як трясовина.

На цих змаганнях "швидка допомога" - трактори та бульдозери. Тракторист Ярослав - місцевий. Знає усі "слабкі" місця для учасників перегонів.

Ярослав Антонюк, водій трактора:

- Траса складна. Тому що траса проходить другий рік по одному і тому самому місці. І достають старі колії, по яких їздили - вони заросли. І друге ще - пройшли дощі і буквально тиждень тому почала вода спадати. І траса получилася - сплошне болото.

Лише кілька автомобілів обійшлися без допомоги. Кожен екіпаж, який вибрався з трясовини, глядачі вітають бурхливими оплесками.

Перемогу здобули учасники з Ковеля. Свою машину вони ніжно називають "котлеткою". Сконструювали авто для перегонів самотужки.

Володимир Романчук, учасник фестивалю "JEEP Fest":

- "Котлєтка", так. Бо з котлети зроблена. Кусок заліза зліплено - получається котлета. Ми вже були в Карпатах цього року. На "Перелоги", тоже перше місце взяли.

Змагання позашляховиків нині - явище звичне. Організатори "Джип Фесту" переконані: родзинка цих перегонів - участь лише аматорів.

Олександр Кравченко, головний суддя фестивалю "JEEP Fest":

- Якщо ми будемо сюди запрошувати професіоналів, любителям буде нецікаво. У сьогоднішніх змаганнях приймали участь ті самі екіпажі, що і минулого року. Але машини в них більш серйозні. Тобто, наступного року нам доведеться підготувати більш серйозну трасу.

Грошова винагорода переможцям - 3 тисячі гривень. Із них автогонщики, які стали призерами, виділяють дещицю на прибирання території.

Автори: Володимир Мельник, Олександра Фетисова, Юрій Фетисов. Перший Національний.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хайно я залью своє відео тоді закину)) в мене його багатенько)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так.

Ще питання будуть?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так.

Ще питання будуть?

Будуть!

А напрімєр шо таке 4х4 і не повний привод? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так.

Ще питання будуть?

Будуть!

А напрімєр шо таке 4х4 і не повний привод? :)

цьо напрІмЄр ти їхало-їхало і тут трясь - кАлІсо відаплилося або кардан. ВО!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...