Перейти до змісту

мій досвід роботи

Innate

Рекомендовані повідомлення

створюю цю темку лише для ознайомлення і ні в якому разі нікого не заставляю прислухатися

Назва фірми змінена.

не так давно вернувся жити у Луцьк, звісно,що першим ділом почав шукати роботу. Помоніторивши вакансії відправив резюме на "Пан Курка". Наступного дня був запрошенний на співбесіду.

Спілкуючися із відділком кадрів було видно, що їм ДУЖЕ потрібен декларант, навіть попросили почекати близько години,поки приїде директор і щоб він зімною поспілкувався.

Як завжди керівництво запізнилося і ми почали бесіду. По закінченню розмови я дав всього 2 питання: 1. - чи з фірмою все нормально на митниці? 2.- чи видають додаткові фінанси на рішення проблем?. Керівництво відповіло,що все добре,не перший рік оформляються.

Через кілька днів почав "стажування" і був здивований безладом,який твориться у офісах. Менеджера сваряться,матюкаються, майже в пики дають,гноблять фірму у присутності керівника відділку.

Через день діючий декларант повідомив,що фірма у чорному списку у митниці і вони щоразу ставлять палки у колеса. Ще через день я побачив документ про передачі офісного майна іншому декларанту" і зацікавило мене те,що за останніх 6 місяців вже змінили данну посаду 3 декларанта, і діючий агент по митному оформленні неділю як написав заяву на звільнення. Розпитавши детальніше причини звільнення, я з*ясував,що інша фірма (під керівництвом "пана") забажало імпортувати "продукцію" не через митних брокерів (так як вони відмовилися) а через діючого декларанта, який навіть не записаний у обліковій картці і немає юридично оформляти, і це вони до нього звернулися,коли уже "продукція" заїхала на термінал.

Веду до того,що на 5 день забрав свою трудову послухавши від зам директора фірми : "так пускай он идёт на*** ", на декларанта вішають 40к грн (мов він не оформив нормально імпорт)

тепер запрошують у "Аванта груп" - хто що може сказати?

п.с. звісно я дещо придумав, звісно у мене хвора фантазія, і так,я дикий троль - для всіх тих, хто....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

да, пан курка - ще та конторка. Не від одного знайомого чув про прекрасний клімат в колективі. )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вимоги до кандидатів, як до гендиректора зі стажем роботи 120+ років. А в реалії він буде цвяхи цеглиною забивати.

Якось так.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

да, пан курка - ще та конторка.

Аналогічно як і Аванта. Хіба що "Наш Край" гірші за їх "Колібріси". Коротше, ти туда не ході...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Теж чув доволі неймовірні історії про Пана Птицю, а вимоги нагадали забавний ПОСТ

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пропрацюва на Пані Курчаку (ТОВ "ВМП"), аж один день))))))

Приймаючи справи у юристки з 13 річним досвідом, та досвідом роботи на цій конторі 3 місяці, передумав там працювати. За 2 роки вона було 6 юристом)))

Те, що особисто побачив, це те, що працівники більше займаються погодженням своїх дій з вищим керівництвом ніж роблять якусь корисну роботу.....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я навчалась з головним Паном Курчаком. Правда, за 6 років бачила його всього-на-всього двічі: на вступних і державних іспитах. Отак. Вчіться. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...