Перейти до змісту

Прийдіть захистити своїх дітей!

Sharp

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

! Прикріплені зображення

"утка". Фігня то все

За моїми спостереженнями, ВР подає якісь тупі закони, щоб відволікти увагу громадян від якихось більш серйозних і важливих законів

Опубліковано

! Прикріплені зображення

"утка". Фігня то все

це точно, в житті треба ж все попробувати, життя ж одне, так що запасайся вазиліном!

Говорить Україна. Позор семьи или право быть свободным?

Опубліковано

Так-так, приходьте, бастуйте - а ми тим часом попродаємо ще землі та тихенько проголосуємо за потрібні нам закони (ПР)

Зняття депутатської недоторканості? Оприлюднення реальних доходів?

Нєее, нє слишал - всєм бастувать! Гомосєкі! Русскій язик! Вброс, єщьо вброс!

phpcvATdifr5I.jpg583782.jpg

1368007383_v.kolesnichenko.jpgoriginal-93ed8727508b4e349d6458cae3359c2d.jpg

Опубліковано

Sharp, маленьке запитання: Скільки в тебе по сусідству живе алкоголіків, наркоманів, безробітніх, неповних сімей, самотніх пристарілих, бідних, гомосексуалістів? З усім вище перечисленим крім гоміків, боротись дуже складно, ефект практично нульовий, дуже довгострокові проекти з великою кількістю ресурсів, потрібна довгострокова правильна зміна економічних процесів, щоб поміняти хоч трошки соціум. А більшість цікавлять тільки гоміки:)

Опубліковано

потрібна довгострокова правильна зміна економічних процесів

А в тебе я бачу як завжди і у всых темах тіьки гроші цікавлять, ти напевне за хороші гроші як і ляшко дупу наставляв, за правильну зміну економічних процесів у своєму житті:)

Така надзвичайна подія...

Напевно, ми всє умрьом...

та нє, просто тепер пропишуть що коли в сраку це теж природній спосіб, а то ж зараз пишуть задовільнявся не природнім способом :0155:

Опубліковано

потрібна довгострокова правильна зміна економічних процесів

А в тебе я бачу як завжди і у всых темах тіьки гроші цікавлять, ти напевне за хороші гроші як і ляшко дупу наставляв, за правильну зміну економічних процесів у своєму житті :)

"Шо ти лепиш" чувак, тобі ясно висказали думку,що в Україні багато дійсно серйозних проблем, окрім боротьби з "гомами" а ти "заси...раеш" борду всяким непотребом (тим більше що ця тема вже піднімалась) так що ти зі своїми "гомофобськими" поглядами іди краще на ........

Забастовку!

З.І Вліпіть будь ласка пару мінусів і за мене

Опубліковано

Нє, народ тема серйозна в принципі. І ТС нічого поганого не зробив. Хоча ця тема вже дістала, скрізь і всюди в соцмережах народ просто кричить про гоміків і їм подібним. Це мені нагадало одну статью, уривок якої я приведу з вашого дозволу. Він підтвердить вищесказані слова усіх учасників теми.

«ХВОСТ ВИЛЯЕТ СОБАКОЙ. ("Wag the dog") — чтобы избежать большого скандала или «замять», оставить незамеченным какое-нибудь важное, но неприятное событие, часто используется простой, но хитрый и ловкий приём, который англоязычные политтехнологи называют «Wag the dog», а русскоязычные — «Хвост виляет собакой». Он заключается в том, чтобы вовремя поднять волну обсуждения вокруг вопроса второстепенной важности, на фоне которой другое, более важное событие или действие пройдёт незаметно.

Например «Языковой вопрос».

Своё название этот приём получил в честь английского выражения tail wagging the dog, который, в свою очередь, появился из следующего народного пассажа:

— Почему собака виляет хвостом?

— Потому, что собака умнее, чем хвост. Если бы хвост был умнее, он вилял бы собакой.»

Зара на черзі одне з таких питань — це гомікі. В принципі, у владі рощзуміють, що народ проти цього, так само як і в Росії і Білорусії. Але чогось це питання піднімається знов і знов. Як вже сказали вище, шо це пилюка в очі. Йде просування вигідних законів. Хвіст мотає собакою.

Опубліковано

Забагато лікарів на одного шиза, людино, якщо тебе з усіх сторін обліпили гномики і тобі самому з тим важко справитись, а підтримки в суспільстві не знаходиш, є спеціальні місця де тебе вислухають, дадуть пораду, підтримають, навіть зроблять халявний укол. Скористайся цим, поки гноми не перемогли.

Опубліковано

Забагато лікарів на одного шиза, людино, якщо тебе з усіх сторін обліпили гномики і тобі самому з тим важко справитись, а підтримки в суспільстві не знаходиш, є спеціальні місця де тебе вислухають, дадуть пораду, підтримають, навіть зроблять халявний укол. Скористайся цим, поки гноми не перемогли.

Давай може зустрінемося на каву сходимо чи сік? :0154:

Опубліковано

Давай може зустрінемося на каву сходимо чи сік? :0154:

Давай шарп всіх їх тут напої соком і кавою)))

Опубліковано

І багато геїв ви особисто бачили? Сильно вони вам заважають?

Я не підтримую їх, мені це бридко навіть уявляти, але на даний час є значно серйозніші причини для мітингів.

Опубліковано
не забудьте потім фото- і відеозвіт

Головне, щоб той звіт потім не розцінили як пропаганду гомосексуалізму ^_^

• 2 тижня потому...
  • 2 тижня потому...
Опубліковано

Ми з Шарпом йдемо на мітинг, тему можна закривати.

підтверджую!!!

не забудьте потім фото- і відеозвіт ;)

???????

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...